Apartmanok MojcaSelce - Kvarner

kikiáltási ár Ft 10.938 / éj
Vendég értékelés alapuló 2 értékelés
3/5
Detailed description

Teljesen és modernül berendezett apartmanok Selce csendes részén, gyönyörű kilátással Krk és Kvarner szigetére. A létesítmény található 3 percre a központtól, amely számos lehetőséget kínál: bank, posta, gyógyszertár, üzletek, bárok, éttermek ... Van egy nagy udvar és parkoló az ingatlan. Háziállatot szívesen látunk. A KÉK lakás a tetőtérben található, és a lakás minden kényelmét kínálja. Konyhák rendelkezésre állnak (hűtőszekrény, fagyasztó, mosogatógép, sütő, mikrohullámú sütő ...). Az erkélyen kerti bútorok és 2 nyugágy található. A RED apartman a második emeleten található, és minden felszerelést kínál, hogy kellemesen töltse nyaralását. Konyhák is rendelkezésre állnak (hűtőszekrény, fagyasztó, mosogatógép, mikrohullámú sütő ...). Az erkélyen kerti bútorok és 2 nyugágy található. A SIVI apartman a második emeleten található, egy kisebb konyhával, konyhai készülékekkel kellemes tartózkodásra (hűtő, fagyasztó, mosogatógép, mikrohullámú sütő ...) és egy helyiség. Az erkélyen kerti bútorok és 2 nyugágy található.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Az apartmanok foglalása úgy történik, hogy a létesítmény tulajdonosának bankszámláján a teljes szerződéses ár 30% -ának megfelelő összeget fizeti. A fennmaradó 70% -os szerződéses részét készpénzben kell fizetni érkezéskor a lakásban. Rövidebb 3 napos tartózkodás esetén az áremelkedés 30% -kal nő. Érkezéskor személyi okmányokat (útlevél / útlevél) kell benyújtania az idegenforgalmi irodának és a PU-nak. Az apartmanok érkezési ideje 16:00 óra után. Az apartman távozásának időpontja 10:00 óráig van. A háziállatok örömmel fogadják a kutyatulajdonosokat, a Rex nevű német pásztort. További információért kérjük, forduljon hozzánk e-mailben vagy telefonon. A szállásadó az ár tartalmazza
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Foglalási visszaigazolás dokumentum foglalás esetén
Távolságok
  • Tenger: 300 m
  • Strand: 300 m
  • Belváros: 200 m
  • Élelmiszer: 200 m
  • Étterem: 200 m
  • Orvos: 200 m
  • Gyógyszertár: 200 m
  • Bank: 200 m
  • Posta: 200 m
  • Benzinkút: 2 km
  • Buszmegálló: 100 m
  • Vasútállomás: 40 km
  • Repülőtér: 30 km
  • Marina: 200 m
  • Sport tevékenységek: 200 m
  • Disco club: 2 km
  • Kaszinó: 2 km
  • Nemzeti park: 70 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Van egy kis csónak a birtokunkban, amellyel visszavonulhatunk Selca és Novi Vinodolski környékén elterülő kisebb, eldugott strandokba, vagy egy Krk-sziget rejtett öbléhez (akár 4 főig). Ebben az esetben mindent meg kell tenni a kellemes tartózkodásra a tengerparton (hűsítő italok és ételzsákok, esernyők ...), mivel ezeken a helyeken nincsenek vendéglátóhelyek. Visszatérés időpontra. A Selce-t Crikvenica, Dramalj és Jadran összekötő partmenti út ideális sétákat vagy családi kerékpározást kínál, mivel a magasságkülönbségek minimálisak. Ha kerékpárral jössz, biztonságosan mentheti a garázsunkat. Ideálisak továbbá a könnyű reggeli kocogás a tenger felé vagy egy kicsit nehezebb túrázás az erdőben.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Mojca
Vendégértékelések
3/5
Vendég értékelés alapuló 2 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Linz, Ausztria
Katasztrófa (1/5) Maradt A4+1, Július 2021
Katasztrófa

A hölgy szépen üdvözölt minket, de kijött az embere, és elkezdett sértegetni minket, és azt mondta, hogy "hülye bosnyákok, itt van egy grill, hogy megsüthetitek a kebabot", és verekedni akart, és hívni akarta a rendőrséget.

Ajánlott : Tourist nélkül autó,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Stuttgart, Németország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+1, Augusztus 2021
Dicséret

Mrs. Milena, egy csodálatos személy, aki kedvesen és kellemesen fogadott minket, a lakás tiszta, rendezett és korszerűen felszerelt. Minden, ami egy nyaraláshoz kell. Strand Közel csak 5 perc sétára..ahogy a házigazdák üdvözöltek minket, így melegen üdvözöltek minket. Jövő nyáron szívesen visszatérek ide.

Ajánlott :
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Milena Saković Reklám mivel 2018
Beszél:
Horvát, Angol, Német, Szlovén, Lengyel, Orosz,
Többet a tulajdonos

Kedves vendégeim! Örömömre szolgál, hogy otthona köszönt és kellemes nyaralást tölthet kis falunkban. Utazásom, túrázás és leszállás során rengeteg tapasztalatot szereztem a vendéglátó és a vendég kapcsolatában, és fordítva, ami segít nekem a tapasztalatok felhasználásában, és még jobbá tételében neked és nekem. Üdvözlettel, a házigazda Mojca

Apartmanok Mojca lista már megtekintette 74386 idők óta 21.06.2018.