Apartmanok LuciaSenj - Kvarner

kikiáltási ár Ft 4.680 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Senj és a Kvarner!
Detailed description

Örülünk, hogy minket választott elhelyezés egy házban öt apartman. Ha szeretne egy nyugodt nyaralás nem a zaj és a tömeg, mégis közel a központhoz Senj és a strand fürdésre, kiválasztotta a megfelelő helyre. . Az apartmanok jól felszerelt, minden szükséges kiegészítőt: melegvizes a konyha és fürdőszoba, edények, ágynemű ... Gyors hozzáférést biztosít az A1-es autópálya (25 km) és a fő helyi utak, könnyen találhatunk, és fedezze fel a közelebb vagy távolabb látnivalók ebben a térségben. A kis üzletek és éttermek találhatók, körülbelül 300 méterre a háztól, és közel a szupermarketek és nagyobb bogyók, Konzum (700m). Beach (kevés, csinos, éttermek a tenger vagy egy bárban éjszakai szórakozás) található, mintegy 1 km-re, és a központ Senja. Mi is hozzá, hogy a használata ingyenes Wi-Fi internet-hozzáférést, valamint a ház előtt egy közös külső fedett gázsütő a tágas teraszon kellemes növények régiónkban. Természetesen a ház előtt van parkolási lehetőség áll a kedves vendégek rendelkezésére.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Kérjük, ha érdekel, használja a kapcsolatfelvételi űrlapot. Fizetés készpénzben érkezéskor a lakásban (az összes ilyen szolgáltatás tartalmazza az ár); Kívánatos egy letét 30 €; Az ideális érkezési idő 12h és 10h indulás (a megállapodás lehetséges kivételes körülmények); Köszönjük a megértést
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 1 km
  • Strand: 1 km
  • Belváros: 900 m
  • Élelmiszer: 300 m
  • Étterem: 300 m
  • Orvos: 300 m
  • Gyógyszertár: 900 m
  • Bank: 900 m
  • Posta: 900 m
  • Benzinkút: 1 km
  • Buszmegálló: 1 km
  • Vasútállomás: 70 km
  • Repülőtér: 50 km
  • Marina: 30 km
  • Sport tevékenységek: 400 m
  • Disco club: 900 m
  • Kaszinó: 800 m
  • Nemzeti park: 25 km
Beach típus
Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Érkezéskor várhatóan hűtött juice hűtőszekrényben, és fizetünk hagyva horvát szilvapálinka és megfelelő névjegy az adatgazda és a kép a tárgy Mi is lehetőséget nyújt a bérleti csónak kikötési végig a vízparton maximális szélessége 2, 20 m. Ár kérésre
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Lucia
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 4 értékelés
Udine, Olaszország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartmanok Lucia, Augusztus 2016
Egy szép ünnep és olcsó

Ez egy nagyon szép üdülőhely. Az apartman található, nagyon közel a strandhoz (még 10 perc séta). Azt találták, hogy nagyon kényelmes, hogy minden lakás rendelkezik saját konyhával, amely lehetővé tette számunkra, hogy még főzni magának, ha talán nem is igazán akar menni enni. A hely nagyon csendes. Tökéletes gyermekes családok, az idősek, az emberek, akik keresnek valamit romantikus, vagy egyszerűen csak keres egy kis "béke és nyugalom. Egy másik nagyon fontos a számomra az, hogy még elfogadja a négylábú barát.

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Regényes, Emberek háziállatok,
A felülvizsgálat fordították olasz - Eredeti megjelenítése
ragogna, Olaszország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartmanok Lucia, Augusztus 2016
nagyon barátságos

Mi töltött 4 felejthetetlen napot. Mi maradt a kutya Studio 2 + 1. A tágas szoba, konyha - nagyon szép, és fürdőszoba. Minden leírt volt. Csendes, csodálatos levegő és az alvás nagyon jól. A strand nem messze, és a tenger kristálytiszta. Este mentünk enni kis étterem jellegzetes ételeket. Azt tervezzük, hogy visszatér a következő végbélnyílás.

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Regényes, Emberek háziállatok,
A felülvizsgálat fordították olasz - Eredeti megjelenítése
Dublin, Írország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartmanok Lucia, Augusztus 2016
Nagy marad!

Nagyon jó helyen, 10 percre a strandtól, hely volt, nagyon tiszta és rendezett, jól felszerelt, házigazdák nagyon barátságos és segítőkész, ott volt a barátom, remélem, hogy jön a következő évben, azt javasoljuk, hogy mindenki !! Udv hosts !!

Ajánlott : éjszakai élet, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Regényes, Emberek háziállatok, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították angol - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
köszönöm a vendégek

Kedves, nagyon örülünk, hogy töltött egy jó kis szünetet a kis falu és meg van elégedve a nyújtott szolgáltatás. Gyere újra ,, Örülünk, Tisztelettel, Vesna és Dennis

Mutasd meg az összes véleményt
Vesna Gržetić Reklám mivel 2016
Beszél:
Horvát, Angol,
Többet a tulajdonos

Köszönjük, hogy érdeklődik a lakások egy kis falu, szép és tiszta víz. Üdvözlünk mindenkit, aki szereti a nyugodt nyaralás vagy egy párt, hogy kínálja nekünk a régi város és a környező látnivalók.

Apartmanok Lucia lista már megtekintette 5193 idők óta 21.08.2016.