Apartmanok DominaSevid - Split régió

kikiáltási ár Ft 6.254 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Sevid és a Split régió!
Detailed description

Az apartman a földszinten található, mindössze 50 méterre a tengertől. Egy kétágyas hálószobából áll, és a nappaliban a kanapé még két személy ágyává alakul . Fel van szerelve egy teljesen felszerelt konyhával, mosogatógéppel, és a fürdőszobában mosogatógép található. A Wi-Fi ingyenes, a nagy, síkképernyős TV-készülék 50-60 programot nézhet. A létesítmény légkondicionált (légkondicionáló). A teraszon egy asztal székekkel és kétüléses, kényelmesebb tartózkodásra a szabadban. egy nagy kandalló szabadon készíthet ételeket a grillről. A parkolás az objektum mellett található (két magán bérléssel rendelkező ház) A vendéglátó egy közeli létesítményben található, és mindig a vendégek rendelkezésére áll

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
A szállást érkezéskor kell fizetni, kivéve a szállás első napjának kifizetését (előleg), amelyet bankszámlán kell fizetni (ezt a foglalás megerősíti). Az apartmanba érkezés időpontja: 15:00 és az indulás napján ajánlatos, hogy a vendégek 10:00 óráig hagyják el az apartmant, hogy felkészülhessenek a következő vendégekre:
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 50 m
  • Strand: 50 m
  • Belváros: 200 m
  • Élelmiszer: 200 m
  • Étterem: 200 m
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Domina
Denisa Dolić Reklám mivel 2019
Beszél:
Horvát, Angol, Német,
Apartmanok Domina lista már megtekintette 16805 idők óta 13.03.2019.