Apartmanok Villa RenataSevid - Split régió

kikiáltási ár Ft 6.189 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Sevid és a Split régió!
kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Ami a fizetést illeti, előleg szükséges. És az érkezés és távozás időpontja megegyezés szerint történik. A szállással üdvözlő italt fogyaszthat. Nyugágyak és napernyők állnak rendelkezésre. Az apartmanok mindent fel vannak szerelve, amely csak rád vár. Tartózkodása alatt hajókirándulásra jutunk a helyre, és ha szükséges, úszunk Trogir óvárosában, amelyet az UNICEF szintén védett. Megállapodás szerint a fürdő után megyünk hozzád. A régi Trogir egy homokos strand, amely ideális a gyermekek számára vagy a homokos játékok számára. Egy halmenüvel is tisztelegünk. Remélem, hogy látlak, és várlak rád.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 10 m
  • Belváros: 100 m
  • Étterem: 100 m
  • Gyógyszertár: 2 km
  • Posta: 2 km
  • Buszmegálló: 20 km
  • Repülőtér: 2 km
Beach típus
Kavicsos strand, Beton strand,
Részletes leírás
A ház Sevid csendes részén található. Négy azonos apartmanból áll, amelyek megjelenése megjelenése megegyezik. A tenger mellett helyezkednek el, így az erkélyről gyönyörű kilátás nyílik a tengerre és a szigetekre. A lakás előtt nincs út, tehát biztonságos a gyermekek számára. Az apartmanok mellett egy konkrét strand található, amely lépéseket tesz a tengerbe való belépéshez, kb. 30 m-re egy kavicsos strand. A vendégek egy nagy parkolóval is rendelkeznek. A lakás mögött két grillező található, asztalokkal és székekkel, és a teraszról a tengerre nyílik kilátás. Lehetőség van egy külső zuhanyzásra is, és a tenger közelsége miatt egész nap élvezheti fürdőruháit. Nem marad más, mint meglátogatni minket, és békés nyaralást tölteni a barátságos házigazdák nyüzsgésétől távol. Várunk rád!
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Villa Renata
Renata Vidović Reklám mivel 2020
Beszél:
Horvát, Angol,
Apartmanok Villa Renata lista már megtekintette 9165 idők óta 02.02.2020.