Apartmanok SunagŠibenik - Sibenik környékén

kikiáltási ár Ft 10.944 / éj
Vendég értékelés alapuló 2 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

A kellemes, modern berendezésű Sunag apartmanok kerttel körülvett családi házban találhatók. Šibenik-Vidica csendes részén találhatók, 15 perces sétára a városközponttól. Csendes nyaralásra alkalmas, ugyanakkor nagyon közel van az eseményekhez. Légkondicionált (klíma és központi fűtés), műholdas TV-vel, WI-FI-vel, széffel, mosógépekkel. A létesítményhez tartozik egy tágas terasz kerti bútorokkal, külön rész grillezővel és ingyenes parkolási lehetőség. Egyszobás, 40 m2-es lakás külön bejárattal és külön terasszal. Maximum 4 fő elszállásolására alkalmas, egy hálószobából, egy funkcionálisan felszerelt konyhából, nappaliból és egy fürdőszobából áll. Kétszobás, 90 m2-es apartman 6 fő elszállásolására alkalmas. Található benne 2 erkélyes hálószoba, kerti bútorokkal berendezett erkélyes nappali, modern konyha, zuhanyzós fürdőszoba és még egy külön WC. Távolság az apartmantól: városi strandok 2 km, Hotel Solaris és Aquapark 3 km, NCP kikötő 0,7 km, Slapovi Krka Nemzeti Park

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Idegenforgalmi adót az ár tartalmazza. Az éjszakák minimális száma 2 éjszaka, kérjük, fizessen az érkezés napja előtt, vagy fizessen készpénzben az érkezés napján. Amikor megérkezik az apartmanba, meg kell adnia személyi igazolványát vagy útlevelét, hogy regisztráljon az e-visitorba. A szállásról számlát állítunk ki, melyet teljes egészében fizet. A számlán szereplő szállás árak megegyeznek a hivatalos árjegyzékkel. A létesítményben bekövetkezett károk elleni biztosításhoz 80 euró kauciót is le kell szállítani, létesítményünkben való tartózkodása végén, ha minden rendben van, ugyanannyit visszatérítünk Önnek. A Covid miatt a teljes létesítményben további fertőtlenítést végzünk. Az épület végtakarításáért díjat nem számolunk fel, azt a normál ár tartalmazza. Hiszünk abban, hogy a lakáshigiénia normális és a minőségi szolgáltatás alapja. Az ideális érkezési idő 15:00, indulási ideje 10:00.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
Az előleg mértéke a számlán feltüntetett szállásár összegének 20%-a. Amennyiben a vendég az érkezés előtt 30 napon belül lemondja a foglalást, az előleget nem, ellenkező esetben teljes egészében visszaadja.
Távolságok
  • Tenger: 1 km
  • Strand: 2 km
  • Belváros: 1.5 km
  • Élelmiszer: 100 m
  • Étterem: 10 m
  • Orvos: 800 m
  • Gyógyszertár: 500 m
  • Bank: 500 m
  • Posta: 600 m
  • Benzinkút: 700 m
  • Buszmegálló: 800 m
  • Vasútállomás: 800 m
  • Repülőtér: 45 km
  • Marina: 1.1 km
  • Sport tevékenységek: 100 m
  • Disco club: 1.7 km
  • Kaszinó: 2 km
  • Nemzeti park: 4 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Kedves Vendégeink! Az apartmanok házunk részét képezik, szeretettel várjuk és átadjuk az apartman kulcsait. Minden apartmanban széf található az értéktárgyak tárolására, a nagy, 4 csillagos apartman konyhájában mosogatógép is található. Az egész épület központi fűtéses, bérelhető, a téli hónapokban szén-monoxid érzékelő is van. Kérjük, tartsa zárva az ablakokat, amíg a légkondicionáló vagy a fűtés be van kapcsolva. A WI-FI vezeték nélküli internet-hozzáférés kiváló és ingyenes. Üdvözlő ital az árban. Parkolás a lakás előtti udvarunkban (két autó fér el), vagy az épület előtti utcában további három autónak. Háziállat nem megengedett. Kutyánk hím, nem szeretnénk, ha bármilyen probléma lenne kutyánk és vendégünk kutyája között. A koronavírus elleni hatékony tisztítószerek használata A vendégszállást minden vendég tartózkodása között fertőtlenítjük, és takarítás után bezárjuk. Fizikai távolságtartást kérek. Érintés nélküli be-/kijelentkezés
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Sunag
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 2 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Orahovica, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+2, Június 2020
Apartman Sunag

A hirdetésben pontosan megjelenített objektum, képek és hely részletei. A létesítmény tiszta, rendezett és magas színvonalú kiszolgálást nyújt a házigazda számára. Objektum ajánlása.

Ajánlott : Városnézés,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
apartman A2 2

Kedves Mirjana! Köszönöm a kedves szavakat az Ön véleményében. Minden jót kívánok, és nagyon várom, hogy újra találkozzunk. Üdvözlettel: Sunag apartmanok

Wrocław, Lengyelország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartmanok Sunag, Augusztus 2016
Sibenik Sunag 5 csillagos

A lakás teljes kitöltött elvárásaink 100%. Nagyon hasznos és szakmai házigazdák. Lakás volt, tetszetős és teljesen felszerelt. Ajánlom !!!

Ajánlott :
A felülvizsgálat fordították angol - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
lakások SunAge

Köszönöm a kedves szavakat, azt várom, hogy a következő ülésre.

Nada Komadina Suliman Reklám mivel 2016
Beszél:
Horvát, Angol,
Többet a tulajdonos

Kedves vendégeink, Szeretettel várjuk Önt és köszönjük választotta lakások a vakáció. A családom és én lesz az Ön rendelkezésére tartózkodása alatt. Kérjük, forduljon hozzánk a tanácsadás és szolgáltatások, hogy a legtöbb időt a nyaralás a gyönyörű Sibenik. Bízunk benne, hogy látni.

Apartmanok Sunag lista már megtekintette 39080 idők óta 02.04.2016.