Apartmanok AureliaKrk Šilo - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 0 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Krk Šilo és a Horvát szigeteken!
Detailed description

Apartmanok Aurelia - lakásunkban kapuit nyitotta meg kapuit a nyári 2014, és található a kis tengerparti város Shiloh a szigeten. Szeretettel várjuk a kedves vendégeinket két új és modern apartmanok mellett található a homokos strandtól barlangok. A két lakás, egyenként 40 m2, lehet egy kellemes 4 személy Apartman. Az apartmanok pontosan 30 másodperc választja el sétára a strandtól, erkély / terasz, ezek ingyenes parkolást és csak 2 perc sétára a főtértől, üzletek, éttermek, orvosok és a gyógyszertárak, és a békés hangulatot az épület körül fák és a tenger.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Fenntartások megerősítik megfizetése esetén 30% -át. Tartózkodás kevesebb, mint 3 nap ára 30% -kal emelkedett, és fel van töltve takarítási díj 200 font. Szállásátalány 10 napos vagy annál 10% kedvezmény az ár a szállást. Az összeg előre egyeztetett éjszakák száma azonnal kell fizetni érkezéskor az első nap a nyaralás. Kérjük, adja meg az indulás napján, készek elhagyni a lakást és 10:00 között. Belépve a lakás érkező vendégeknek érkezéskor biztosítanak 16:00.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 30 m
  • Strand: 30 m
  • Belváros: 200 m
  • Élelmiszer: 200 m
  • Étterem: 20 m
  • Orvos: 200 m
  • Gyógyszertár: 200 m
  • Bank: 16 km
  • Posta: 200 m
  • Benzinkút: 7 km
  • Buszmegálló: 200 m
  • Repülőtér: 12 km
  • Marina: 21 km
  • Sport tevékenységek: 200 m
  • Disco club: 20 km
  • Nemzeti park: 100 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Aurelia
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 5 értékelés
Šilo, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+2, Június 2020
Csodálatos vakáció

Csodálatos és nyugodt vakációt töltöttünk Šilo-ban. Az apartman hibátlanul tiszta, világos és kedves (jól felszerelt és praktikus), nagyon közel a homokos strandhoz - ami nagyon kényelmes egy gyermekes család számára. Nagyszerű házigazdák, nagyon udvarias és segítőkész. Szeretettel ajánljuk a szállást, Aurelia több, mint amire számítottunk, nagyszerű időtöltést töltött el ebben a kis helyen, a @Krk szigeten.

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Regényes, A fogyatékossággal élő emberek,
A felülvizsgálat fordították angol - Eredeti megjelenítése
Kłodzko, Lengyelország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+2, Augusztus 2019
Nagyszerű volt !!!

Izgalmas házigazdák, tiszta, kellemes, közel a tengerhez. A hely csendes és számomra nagyon jó helyen található. Több strand közül lehet választani, a félsziget másik oldalán is. Látogatottunk, pihentek és biztosan emlékezni fogunk. Mindenkinek nagyon ajánlom!

Ajánlott : Gyermekes családok, Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították lengyel - Eredeti megjelenítése
Sosnowiec, Lengyelország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartmanok Aurelia, Július 2019
Nagyon ajánlott

Aurelia apartman Silóban az egyik legjobb hely a nyaraláshoz, ahol valaha is voltunk. Rengeteg előnye van, amelyek miatt az üdülés tökéletes. A legfontosabb: - nagyon közel a strandhoz (kb. 40 méter), - rendkívül tiszta (a törülközőt minden második napon cserélik, az ágyneműt hetente egyszer), - jól felszerelt konyhával rendelkezik, - és gyors internet kapcsolat. Sőt, a házigazdák barátságosak és segítőkészek, de ugyanakkor zavargók is. Ha szeretné teljes mértékben élvezni a nyaralását KRK-szigeten, nagyon ajánlom az Aurelia apartmanokat.

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították angol - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Nagyon szépen köszönjük

Kedves Marta asszony! Köszönjük szépen áttekintést és a vendégeket! Nagyon örülünk, hogy kellemes és pihentető nyaralását töltötte el, és nagyon reméljük, hogy újra vendégeinként találkozunk. melegen

Mutasd meg az összes véleményt
Đuro Stanišić Reklám mivel 2014
Beszél:
Horvát, Angol, Német, Olasz,
Többet a tulajdonos

KITöltötték a 2020-as szezonra!

Apartmanok Aurelia lista már megtekintette 57261 idők óta 28.06.2014.