Apartmanok Ratac LobrovićSlano - Dubrovnik

kikiáltási ár Ft 10.944 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Slano és a Dubrovnik!
Detailed description

Két modern berendezésű apartman egy újonnan épített családi házban, az első sorban a tengerhez, egy privát stranddal, egy kültéri zuhanyzóval és a tengerre néző panorámás terasszal, valamint a hagyományos kőbútorokkal. Az Ratac Lobrović apartmanok egy romantikus helyen, a tengerre néző, privát stranddal rendelkező tengerparti tengerparti tengerparti strandján helyezkednek el, a béke és csend oázisa egy kis Ratac közelében, Slano közelében (kb. 5 km-re nyugatra), és világszerte népszerű történelmi és kulturális város Dubrovnik ) és Dubrovnik Rivijera Ston gasztronómiai központja (kb. 20 km nyugatra). A ház három emeleten helyezkedik el, és két külön bejáratú apartmannal rendelkezik. Minden apartman teljesen légkondicionált, és egy hálószoba dupla ággyal és egy nagy szekrény, egy tágas és kényelmes nappali egy kanapéval, amely átalakítható kényelmes ágy két ember, egy nagy és teljesen felszerelt konyha és étkező, modern fürdőszoba zuhanyzóval és WC-vel gép és külső panorámás terasz / erkély.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
A szálláshelyen történő fizetés csak készpénzben lehetséges. A teljes éjszakai tartózkodás 30% -ának előlegfizetését a lefoglalt foglalás megérkezését megelőzően legalább három hónapon belül be kell fizetnünk bankszámlánkra. Érkezéskor 100, 00 € kártérítést kell fizetni. A teljes fizetett befizetés induláskor visszatérítésre kerül, miután az objektum tulajdonosa megvizsgálja az objektumot és megállapítja, hogy nincs kár. Az érkezési idő 14:00 és 22:00 között, az indulás időpontja pedig 7:00 és 10:00 között van (eltérő módon állapodtak meg). Öntől elvárjuk, hogy lakóinkat tudatosan és felelősségteljesen kezeljük, és otthoni szabályainkat tiszteletben tartsuk a kölcsönös megelégedésre. Kellemes tartózkodást kívánunk Önnek.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 10 m
  • Strand: 10 m
  • Belváros: 5 km
  • Élelmiszer: 5 km
  • Étterem: 5 km
  • Orvos: 5 km
  • Gyógyszertár: 5 km
  • Bank: 5 km
  • Posta: 5 km
  • Benzinkút: 12 km
  • Buszmegálló: 28 km
  • Vasútállomás: 100 km
  • Repülőtér: 50 km
  • Marina: 5 km
  • Sport tevékenységek: 5 km
  • Disco club: 28 km
  • Kaszinó: 28 km
  • Nemzeti park: 10 km
Beach típus
Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Mindkét apartmannak joga van egy közös teraszt használni napernyők és napozóágyak, valamint egy extra nagy hagyományos kőbár. Itt töltheti el a grillesteket csak pár lépésre a strandtól. A kő lépcsőjének teraszáról közvetlenül a kristálytiszta tengerbe lehet szállni. Megbízható WLAN-hozzáférés ingyenes az egész épületben. Ingyenes közlekedési eszköz is rendelkezésre áll. A ház második emeletén élünk, és mindig az Ön szolgálatában állunk. Kérésre és felár ellenében transzfert szervezünk a Dubrovniki Repülőtérről, vagy kérésre hajókirándulást tehetünk Sipanba, Lopudba, Jaklanba és más Elafitbe, vagy Mljet szigetére. Lásd a képeket, és képzelje el, hogyan néz ki a vakáció ...
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Ratac Lobrović
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 5 értékelés
BEDIZZOLE, Olaszország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartmanok Ratac Lobrović, Augusztus 2016
gond

A családom és én tíz napig ezen a gyönyörű helyen. A hely és az oldalletöltések az ünnep emlékezetes. A lakás új, és minden kényelmi felszereléssel, valamint, hogy makulátlanul tiszta. A Antun és Marina tulajdonosok nagyon kedves és figyelmes, hogy mi minden kérést. Természetesen ajánlott.

Ajánlott : Gyermekes családok,
A felülvizsgálat fordították olasz - Eredeti megjelenítése
Sarajevo, Bosznia és Hercegovina
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartmanok Ratac Lobrović, Augusztus 2014
Egy csodálatos hely egy nagy nyaralás!

Tengeri és Anthony mi maradt augusztus 2014 éves, és töltött egy csodálatos ünnep. Érkezéskor voltunk köszöntötte egy nagyon barátságos fogadó, italok és édességek várjuk, hogy mi hozzá vagyunk szokva a drága szállodák és saját lakás nyertünk :) A lakás nagyon szép és ízlésesen berendezett, nagy részletességgel. Vannak mosógépek és mosogatógép és az összes higiéniai szükségletek. Apartman basszus biztosítja mindazt, amire szüksége lehet egy csodálatos tartózkodás. És akkor elérkeztünk a legszebb része az, amely a nagy terasz alatt szőlő, az árnyékban, hogy élvezze, és Merak nappal és éjszaka, lélegzetelállító kilátás nyílik a tengerre, a naplementét ... Grill és részletek ami bútorozott terasz mutatják, hogy a házigazdák gondoltam basszus egyáltalán! Csak néhány lépésre le, és van egy gyönyörű saját stranddal, kristálytiszta tenger :) A hely nagyon dicséretes, és nyugodt nyaralás, távol a tömegtől, a zaj és botladozva a zsúfolt strandok. Anthony, Marina, köszönöm a csodálatos ünnep, és minden bizonnyal találkozunk ...

Ajánlott :
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Kedves Amra és Safet

Kellemesen meglepett, hogy csak a csodálatos véleményét a szállásra. Bármilyen megjegyzést a szállás, szolgáltatás, helyét a személyes tapasztalat a vendégek a mi arany értékű. Köszönöm elismert velünk. Üdvözlettel, hogy a fiú Tariq és nagydarab fickó, Emin! Szia ... :) Marina és Antun

xx, Lengyelország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartmanok Ratac Lobrović, Augusztus 2014
Én ajánlom !! :)

Egy nagyszerű, igényes lakás szép és nyugodt környezetben! Nagyon tiszta; Nagyon, nagyon jól felszerelt. A újat! Nagyon kedves emberek! Nagy helyet külön hozzáférést biztosít a tengerre !! Vannak Gyönyörű strandok pár percen belül autóval. Egy fantasztikus kilátás a teraszról. A parkoló az ügyfelek számára. Köszönet még egyszer !! :) Költünk igazán nagy idő!

Ajánlott :
A felülvizsgálat fordították angol - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Hi!

Köszönöm a szép felülvizsgálata ... Nagyon boldogok vagyunk, hogy elégedettek vagyunk az időt töltöttem a környezetünkben ... Marina és Antun

Mutasd meg az összes véleményt
Antun Lobrović Reklám mivel 2014
Beszél:
Horvát, Angol,
Többet a tulajdonos

A nevem Anthony vagyok, 35 éves, és dolgozom, mint egy tűzoltó Dubrovnikban. Szeretem motorkerékpárok, búvárkodás és a halászat a barátokkal. Legfőképpen szeretek enni a barátokkal halat fogtunk, igyon egy pohár jó bor és a dal. A feleségem és én, szenvedélyes tenger és a természet, élünk a második emeleten a házban, és mi mindig rendelkezésre áll.

Apartmanok Ratac Lobrović lista már megtekintette 35164 idők óta 05.08.2014.