Apartmanok Villa BugaČiovo Slatine - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 0 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Čiovo Slatine és a Horvát szigeteken!
Detailed description

A 32 és 36 m2-es apartmanok egy teljesen felújított és felújított régi dalmáciai hagyományos kőházban találhatók, Slatine városában, egy csendes halászfaluban Ciovo szigetén, mindössze 12,6 km-re a Split repülőtértől és 7 km-re, az UNESCO- m védett kulturális örökség a város Trogir, amely nyílt történelmi múzeum maga. A Villa Buga mindössze 250 méterre van a tengertől és az első strandtól, és a városközpont közvetlen szomszédságában található, ahol bolt, kioszk, kávézó, posta, A vendégek ingyenes WI-FI átalánydíjmentes nagysebességű kapcsolatot biztosítanak. 40/43 Teljes UHD TV Smart Hub. Teljesen felszerelt konyha mindennel, amire rövidebb vagy hosszabb tartózkodásra van szüksége. A belső tér sok figyelmet és szép részleteket díszített a mediterrán rusztikus stílusban, néhány ritka antik darabból.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Az üdülőhely hihetetlen természet, gyönyörű strandok, zöld dombok veszik körül, és különösen alkalmas kerékpározásra, séta vagy túrázásra. Egy helyi kikötő számos bárok mellett a strandon, éttermek, pizzériák, üzletek csak 650 méterre a Ville Buga. A SPLIT-SLATINE-TROGIR jó összeköttetésben van a gyors tengeri szállítással és a Slatine kiváló kiindulópont a napi kirándulásokhoz az összes közeli szigetekre, helyekre, valamint Krk és Plitvicei Nemzeti Parkok, valamint a Kék Barlang, valamint Vis, Hvar és Pakleni szigetek . Split Repülőtér mindössze 12, 6 km-re van, és lehet várni a repülőtéren, hogy az érkezés a lehető legkényelmesebb legyen. Ha autóval érkezik, akkor ingyenes parkolás áll a ház előtt. Kerékpárok bérelhetők a helyszínen,
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Foglalási visszaigazolás dokumentum foglalás esetén
Távolságok
  • Tenger: 200 m
  • Strand: 200 m
  • Belváros: 50 m
  • Élelmiszer: 70 m
  • Étterem: 600 m
  • Orvos: 100 m
  • Bank: 7 km
  • Posta: 100 m
  • Benzinkút: 7 km
  • Buszmegálló: 7 km
  • Repülőtér: 12 km
  • Marina: 600 m
  • Sport tevékenységek: 600 m
  • Nemzeti park: 45 km
Beach típus
Kavicsos strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
A ház egyedülálló az építészetben, a természetben egy nagyon régi kőből épült villa, melynek tetőtéri lámpatestekkel, kő sátrakkal díszített verandával és terasszal rendelkezik, melynek előtt a palotát egy gyönyörű kis gránit és peka kőház díszíti, és masszív fa padok és egy asztal, így a nyári konyha kivételes ínyenc étkezést és a helyi hagyományos ételeket, házi borokat és pálinkákat kínál a vendégek rendelkezésére. Az 1. emeleten található apartmanok bejárata előtt egy nagy terasz (loggia) található, ahol egy csésze teát, kávét vagy pohár bort is élvezhet. A dohányzás itt is megengedett. A vendégeknek van egy nagy terasza fa padokkal és asztallal az udvaron a nyári konyha mellett és egy napsugárral.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Villa Buga
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 3 értékelés
Legionowo, Lengyelország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4+1, Augusztus 2021
Fantasztikus házigazda és hely

Csodálatos, barátságos, segítőkész házigazda. És fantasztikus szakács! A lakás nagyon tiszta, szép, tágas és érdekes! Nem messze egy szép kis strandtól. Van egy kis helyi bár / kávézó a közelben. Nagyon ajánlom !!!

Ajánlott :
A felülvizsgálat fordították lengyel - Eredeti megjelenítése
Baja, Magyarország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+2, Július 2021
Csodálatos nyaralás

Nagyszerű hetet töltöttünk Davor úr kiváló lakásában! A tulajdonos nagyon jó házigazda és jó ember! Slatine egy gyönyörű falu a környéken, rengeteg gyönyörű látnivalóval! A kikötőből érdemes kis hajóval elmenni Split városába. Horvátország második legnagyobb városába visz egy forró szendvicset. Trogir távolsága pedig valóban kőhajításnyira van. Megpróbálnak nem csalódni sem a tulajdonosban, sem az üdülőben.

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították angol - Eredeti megjelenítése
Kielce, Lengyelország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartmanok Villa Buga, Augusztus 2018
Kiváló létesítmény

Miután néhány nap múlva visszatértünk a Villa Buga-ból. Ők voltak az 5 szabadságunk Horvátországban; de a házigazdák még soha nem kezeltek ilyen módon. Davor érkezéskor üdvözölte bort és (anyát). Egy üveg vizet és bort vártak a hűtőben. A második napon meghívott minket a vacsorára - egy nyalábos bárányt készített két család számára. Szinte minden nap bort, rakiát, jó kemény sajtot, érlelt sonkát vagy sós halat ajánlott nekünk. Megnyerte a gyerekeknek a csokoládéval és a colával való kedvét. Davor nagy személyes kultúrájú ember, kommunikatív, mindig nyitott és segítőkész vendégeknek. Ugyanakkor diszkrét és tapintatos. Nagyon jól beszél angolul. Szeret költeni a beszélgetést vendégeivel. Mindkét lakás nagyon jó minőségű; kis egy kicsit jobban felszerelt. Minden a képeken néz ki. Az ágyak kényelmesek, a fürdőszoba tisztességes, a konyha fel van szerelve, így étkezést, légkondicionálást és Wi-fi-t is készíthet panasz nélkül. Nagy előnye a nyári kőből készült konyha, ahol grillet készíthet. Az égő tűz ellenére ez hűvös benne. Az udvar nem nagy, de elegendő hely van 2 autó parkolására. Az a benyomásom, hogy a Davora Villa Buga számára ez nem üzleti lehetőség, hanem csak hobbi.

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Tourist nélkül autó, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították lengyel - Eredeti megjelenítése
Davor Toljanić Reklám mivel 2018
Beszél:
Horvát, Angol,
Apartmanok Villa Buga lista már megtekintette 30563 idők óta 12.04.2018.