Apartmanok FragolinaŠolta - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 6.207 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Šolta és a Horvát szigeteken!
Detailed description

Az Apartments Fragolina épülete Donja Krušica településén található, egy kis halászfalu, amely a Šolta északi oldalán található öbölben található. A Donje Krušice-t Donje Selo-tól egy szűk úton érik el, amely gyalog vagy autóval érhető el. A faluban egy kis sekély kikötő tele van a helyiek halászhajóival. A településen nincs üzlet vagy étterem. Az Fragolina apartmanokat a gratai háborútól balra húzza a kikötőtől. Szükség van egy kis meredek dombon. A lakás autóval érhető el. Az utak keskenyek, valamint minden kisebb szigeten. A hely ideális a vadon élő turisták számára, így számíthat a békére és a gyönyörű természetre. Az apartmanok alatti ház alatt található egy napozóágyakkal felszerelt multifunkciós ház. Úszhat a gyönyörű Mala Krušica öbölben, amely 5 perces sétára található az apartmanoktól. Lehetőség van az egész ház, valamint egy motorcsónak bérbeadására is. Az apartmanok légkondicionáltak, a parkolás ingyenes, mint a WI FI.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Ideális érkezési idő 14:00 óra után és érkezés 10:00 óráig reggel. Előlegfizetés a teljes összeg 20% -ában foglaláskor, a másik összeg a kulcsok elfogadásakor, az első érkezés napja a lakásba.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 30 m
  • Strand: 30 m
  • Belváros: 2 km
  • Élelmiszer: 2 km
  • Étterem: 2 km
  • Orvos: 2 km
  • Gyógyszertár: 2 km
  • Posta: 2 km
  • Benzinkút: 4 km
  • Vasútállomás: 3 km
  • Repülőtér: 30 km
  • Marina: 3 km
  • Disco club: 4 km
Beach típus
Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Az üdvözlő italt az ár tartalmazza, a hajók és a kenu bérleti lehetőségét. Az apartmanokban részletes könyvek találhatók mindenről, amit Solta szigetén kínálnak, fontos telefonszámokat, éttermek listáját és még sok más. A 4 2 apartman két hálószobából és egy nagy, 25m2-es helyiségből áll, konyhával és nappalival. Egy nagy, szép terasszal rendelkezik, ülőbútorokkal. A földszinten található egy kis stúdióapartman, melynek saját teraszos oázisa van az apartman előtt. Nincsenek tömegek vagy környező házak, csak természet, mediterrán növények, madár gallyak, hullámok hullámok ...
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Fragolina
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 4 értékelés
Đakovo, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Stúdió, Augusztus 2021
Tisztelet a házigazdáknak!

Csak megjegyzést szeretnék írni a létesítmény tulajdonosáról, aki nagyszerű, korrekt és korrekt! A stúdiólakásért előleget fizettünk az augusztus / 2021 augusztusi nyaralásért, de hirtelen betegség miatt lemondtuk a Solta -ba való indulás előtti utolsó estét. A hölgy annyira igaza volt, hogy kérdésünk nélkül visszatérítette az előleget! Bravó! Lehetőséget akarunk a Solta -n! Lp!

Ajánlott :
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Split, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4, Szeptember 2020
Pihenés

Nagyon szép lakás, felszerelve mindennel, amire szüksége van egy felejthetetlen nyaraláshoz, gyönyörű kilátás a tengerre, csodálatos házigazdák !!! Ajánlásom és határozottan visszatérünk!

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Regényes, Emberek háziállatok,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Split, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4, Szeptember 2020
A béke és a tiszta természet oázisa

Kivételes szállás, gyönyörű apartmanok ...... a házigazdák kedvessége, hogy minden további kérésnek eleget tesznek ....... a természet érintetlen, az öböl nincs túlzsúfolva ....... az aktívabb túrázók számára lehetőségek, és tenger a ház alatt, saját strand ... ... meleg ajánlásom mindazoknak, akik békére, tiszta természetre, madarak csicsergésére és a tenger erdőjére vágynak.

Ajánlott : Az emberek keresnek békét,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Mutasd meg az összes véleményt
Jagoda Marić Reklám mivel 2018
Beszél:
Horvát, Angol,
Apartmanok Fragolina lista már megtekintette 35470 idők óta 28.05.2018.