Apartmanok MirjanaŠolta - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 6.217 / éj
Vendég értékelés alapuló 11 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

Teljesen berendezett apartmanok egy családi házban egy csendes öbölben, a Šolta sziget északi oldalán. A ház az első sorban található, ahonnan a tengerparton található. Az apartman teraszáról gyönyörű kilátás nyílik az öbölre és Čiovo, a Veliki i Mali Drvenik és a Split szigetére. Ha szeretné eltölteni a vakációt a város zajától és zajától, a béke és nyugalom oázisában, amelyet évszázados érintetlen természeti szépség veszi körül, akkor a megfelelő helyet választotta! Az öböl gyermekeknek és háziállatoknak is alkalmas. Az öbölben két kavicsos strand található, és mindössze 5 percnyi sétára az apartmantól, egy csendes kis öbölben egy nagy kavicsos strand élvezheti számtalan kisebb nudista strandot. Mindegyik apartman külön bejárattal és biztonságos parkolóval rendelkezik. A ház egy félreeső helyen fekszik, melyet lépcsőzetes teraszok és mediterrán növényekkel és gyümölcsfákkal ültetett kertek veszik körül. Megérkezhetünk Splitből (45 perc autóútra) a Rogač kikötőig, majd 4 km-re.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
A foglalást a teljes bérleti díj 20% -a, a tulajdonos bankszámláján fizetik ki. A fennmaradó összeg érkezéskor fizetendő. A háziállatok pótléka 20 EUR / 7 nap. Érkezési idő 13.00 és 14.00 óra között. Indulás 10.00 óráig.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Foglalási visszaigazolás dokumentum foglalás esetén
Távolságok
  • Tenger: 20 m
  • Strand: 20 m
  • Belváros: 2 km
  • Élelmiszer: 2 km
  • Étterem: 2 km
  • Orvos: 2 km
  • Gyógyszertár: 2 km
  • Bank: 2 km
  • Posta: 2 km
  • Benzinkút: 3 km
  • Buszmegálló: 1.5 km
  • Marina: 5 km
  • Sport tevékenységek: 2 km
  • Disco club: 9 km
Beach típus
Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Lehetőség a recepcióra a kompkikötőben, hogy elvisz a béke oázisába. A szigeti túrákra és minden egyéb igényre vonatkozó információért a mi szolgálatunkban állunk, hogy a szabadságát aggodalom nélkül készítsük el. Ön is vásárolhat saját házi készítésű termékeinket: olívaolaj, bor, szilva pálinka. Minden apartmanhoz tartozik egy fedett terasz tengerre néző kilátással, egy kültéri zuhanyzóval és egy grillsütővel, valamint a légkondicionáló az ár tartalmazza. Vannak napozóágyak, napernyők, vasaló, hajszárító, valamint egy házi készítésű olívaolaj és ecet egy lakosztálya a lakásban.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Mirjana
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 11 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Zagreb, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+1, Augusztus 2023
Tetszik

Az apartmanok gyönyörű kilátással a nyílt tengerre és az öbölre, ahol találhatók, szuper felszereltséggel. Paradicsom a léleknek és a szemnek. A tulajdonosok kedves és udvarias emberek, akik barátságosan fogadják Önt. Minden ajánláshoz. Viszlát

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Emberek háziállatok, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Poznan, Lengyelország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartmanok Mirjana, Szeptember 2018
Horvátország legcsodálatosabb helye

Gyönyörű hely! Az apartman nagyon szép, gyönyörű kilátással teljes felszereltséggel rendelkezik. Nagyon közel van a tengerhez - két gyönyörű öböl közelében, kristálytiszta vízzel, csodálatos növény- és állatvilággal. A tulajdonosok nagyon szép emberek, csodálatos és családias légkört teremtenek. Nagyon barátságos emberek, nyitottak és segítőkészek. A hely bájos, csendes és nyugodt - tökéletes kikapcsolódásra. A sziget kicsi, sok túra- és kerékpáros útvonalat kínál. Érdemes meglátogatni a közeli városokat. A Šolte-tól nagyon közel van Splithez, amely építészetével bűvölött meg minket. Ezek voltak az életünk legcsodálatosabb ünnepei! Őszintén ajánlom!

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Regényes, Emberek háziállatok, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították lengyel - Eredeti megjelenítése
Liberec, Csehország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartmanok Mirjana, Augusztus 2018
Nyaralás Solta-ban

Ebben az évben egy év múlva nagyszerű nyaralást töltöttünk Mrs. Mirjana lakásában. Megint ugyanazt kell tennünk: meleg fogadtatást Mirjana családjának családjával, tiszta és hangulatos lakás csodálatos tengerre néző kilátással és nyugalomkal a kikapcsolódáshoz, tökéletes úszáshoz a tiszta tengeren, a helyi gasztronómia kiváló ételének (otthonunkban és a szigeten található éttermekben) . És mint egy bónusz ennek a csodálatos időjárásnak, teljes napfény. Egy kis hiba volt, nyaralásunk véget ért, és haza kellett mennünk. De már várakozással tekintünk a következő nyárra, amelyet újra feltétlenül meg kell látogatnunk Mirjana asszonynak.

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Regényes,
A felülvizsgálat fordították cseh - Eredeti megjelenítése
Mutasd meg az összes véleményt
Mirjana Županov Reklám mivel 2014
Beszél:
Horvát, Angol, Német,
Apartmanok Mirjana lista már megtekintette 72248 idők óta 27.05.2014.