Apartman Blue Laguna Split - Split régió

kikiáltási ár Ft 10.863 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Split és a Split régió!
Detailed description

Újonnan berendezett apartman (két hálószobás nappali) tengerre néző, Žnjan-Split. A lakás teljesen felszerelt. A lakáshoz gyönyörű erkély is tartozik, kilátással a tengerre. A lakás előtt van egy parkolóhely. A Žnjan strand 10 perces sétával elérhető. A tengerparton számos létesítmény található gyermekek számára, kávézók stb. A város központjába autóval kb. 7-8 perc alatt lehet eljutni. A lakásban nagy sebességű internet, valamint számos TV-műsor, több mint 100 program található.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Az előleg a teljes ár 50% -a, az előleg befizetése után úgy ítélik meg, hogy a szállás fenntartva. Az ár fennmaradó részét érkezéskor fizetik ki. Az ideális érkezési idő délután, 16:00 után. Az ideális indulási idő reggel 10-ig.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
Előzetes befizetés visszatérítésével érkezés előtt 30 nappal lehet lemondni. 30 nap utáni lemondás esetén a házigazda jogosult megtartani az előleg teljes összegét.
Távolságok
  • Tenger: 700 m
  • Strand: 700 m
Beach típus
Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartman Blue Laguna
Igor Boka Reklám mivel 2020
Beszél:
Horvát, Angol, Német,
Apartman Blue Laguna lista már megtekintette 4679 idők óta 25.07.2020.