Apartman Evas PlaceSplit - Split régió

kikiáltási ár Ft 7.592 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Split és a Split régió!
Detailed description

A tágas és kellemesen berendezett 2osoban lakás egy új épületben a város központjában, 10 percre a palota, amely képes befogadni maximum 5 fő. Az ár tartalmazza a nagy sebességű vezeték nélküli internet (WiFi), zárt garázs az épületen belül (18m2) és egyéb szükségleti. A vendégek a teljes rendelkezésre: > Teljesen felszerelt konyha félsziget (mosogatógép, vízforraló, kávéfőző, hűtőszekrény, fagyasztó, tűzhely és a sütő) > Egyterű tér beleértve az asztali 6ero ember és egy bőr kanapé, amely tud aludni még egy személy > Hálószoba franciaággyal (160x200), nagy gardrób és LCD TV-vel > Kis szoba emeletes ágyas standard méretű (90x200) a szekrényből, és íróasztal > Fürdőszoba kényelmes fürdőt, WC csésze, bidé és mosdó > WC és a WC-k és mosó gép > BALCONY mentén nyitott tér terület, szék és asztal az első csésze kávé, azzal a céllal, a város :)

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
> Check-in után 13h, check-out 10 óráig > Az előleg a teljes foglalás 20% > Telefonos vagy e-mailben (lehetőleg) > Készpénz vagy fiók.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 900 m
  • Strand: 1.5 km
  • Belváros: 700 m
  • Élelmiszer: 10 m
  • Gyógyszertár: 20 m
  • Bank: 20 m
Beach típus
Homokos tengerpart, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
> A garázs az épületben az árban benne, ami nagy jelentőséggel bír a hely, ahol egyébként a probléma, hogy állítsa le a járművet. > A szobákban található, a keleti oldalán, kilátással a harangtorony. Duje, tengerre és a szigetekre. > Itt mindig szívesen mappák Split, javaslatok kirándulásokhoz, listát a kedvenc éttermek és mindent, ami lehet, hogy a látogatás Split élvezetes :) > A közvetlen közelében a lakás számos kávézók, éttermek, bankok, üzletek, újságárusoknál, pékségekben stb
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartman Evas Place
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 2 értékelés
London, Egyesült Királyság
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartman Evas Place, Június 2016
Kiváló!

Apartmanok Éva Place tökéletes hely az aktív pihenésre, a lakás szép és boldog velünk, sok a fény és a megfelelőség! A hely nagy, mintegy közelben van, amire szükség van, az üzletek bankok, bárok és egészség étel étterem, amit szerettem! Antonia várt minket egy órával tovább, mert a gép késett, és nem volt probléma vele egyáltalán, irányított bennünket, ahol lehet enni is, és mit kell látni, a házigazdák mindig lenni, mint ő! Garázs segített, nem szabad gondolni, hogy hol parkolni. Mindent köszönök, remélem, hogy újra látlak! Martine & Mark

Ajánlott : Aktív nyaralás, éjszakai élet, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították angol - Eredeti megjelenítése
Split, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartman Evas Place, Június 2016
Vakáció

Lakás igazán szép és kényelmes több kép lehet mondani! Volt egy garázs benne van a mi ár, amely nagy volt a Traffic Splitben. A helyszín tökéletes, mert nem hogy a noisiy központjában, de nagyon közel van hozzá, mindössze 10 perc séta és már ott is van. A helynek a közelében rengeteg üzlet segítségével indítsa el a nyaralás (bankok, pénzváltók ...), és a mindennapi hangulat (bakerys, kávézók, helthy élelmiszer áll stb) Antonia fogadott bennünket nagyon melegen és biztosította számunkra térképek és szórólapok segít megszervezni a tartózkodó, mi volt mindent, amit szükséges, még több! Szeretnénk, hogy jöjjön vissza! Köszönöm!

Ajánlott : Aktív nyaralás, éjszakai élet, Idős emberek, Gyermekes családok, Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították angol - Eredeti megjelenítése
A G Reklám mivel 2016
Beszél:
Horvát, Angol, Olasz,
Többet a tulajdonos

Joghallgató, 24 éves, nagyon érdekli a munka okoztak. Sokat utazom, és tudja, hogy mit jelent számomra a jó gazda, és ezért megpróbálok viselkedni, és a vendégek számára, és teszik a tartózkodást még kellemesebbé.

Apartman Evas Place lista már megtekintette 5340 idők óta 06.06.2016.