Apartman LanaSplit - Split régió

kikiáltási ár Ft 9.374 / éj
Vendég értékelés alapuló 9 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

Az Apartment Lana Split azon részén található, amelyről azt mondják, hogy "város a városban", mindössze 500 méterre Split legszebb strandjaitól és 15 perces sétára a városközponttól. 200 méteres körzetben számos üzlet, kávézó, étterem, kirándulóhely, úszómedence található... Az apartman teljesen fel van szerelve mindennel, amiről úgy gondoltuk, hogy megkönnyíti az itt-tartózkodást anélkül, hogy elveszítené otthona kényelmét. , és még az az érzésed is, mintha egy szállodában lennél. Légkondicionálással, Wi-fi internettel, mikrohullámú sütővel, mosó- és mosogatógéppel, vasalóval, hajszárítóval felszerelt... Az épület előtt nagy nyilvános parkoló található, mely ingyenes. A környék is csendes. Számos gyermekpark található, és a közelben számos gyermekpark található. A strandokon futáshoz, kerékpározáshoz, gyalogláshoz kijelölt rész és számos kávézó található. 3 km hosszúak, és mindenki talál valamit, attól függően, hogy milyen nyaralást szeretne. Idegenforgalmi adót az ár tartalmazza.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Az előleg az üdülés teljes árának 30%-a, látható befizetés esetén a foglalást érvényesnek tekintjük. A többit az apartmanba érkezéskor fizeted. Kérjük, legyen készen a pénz, amikor megérkezik. A foglalásokat e-mailben vagy mobiltelefonon fogadjuk. Ha egy éjszakára szól, akkor az egy éjszaka teljes értékét (100%) fizetjük a foglalásért. BEJELENTKEZÉS - 15 órától CHECK OUT - délelőtt 11 óráig, de megbeszélés szerint is lehetséges, a többi vendégtől függően. Amikor csak tudjuk, igyekszünk találkozni Önnel, hogy a legtöbbet hozhassa ki tartózkodásából. Kérdezz - megegyezünk :) Érkezése időpontjáról köteles értesíteni minket és azt tiszteletben tartani, hogy meg tudjuk tervezni a fogadását. Abban az esetben, ha Ön nem tájékoztat bennünket érkezési idejéről, nem vállalunk felelősséget a szállás eléréséhez szükséges várakozási időért. A meghirdetett érkezési idő (>2 óra) be nem tartása esetén felárat kell fizetni. Az épületben bulit rendezni tilos, a házirendet be kell tartani és nem kell zajongani, különösen 22:00 és 08:00 óra között.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
Foglalás esetén a teljes érték 30%-át kell befizetni a számlára, azaz legalább egy éjszakai tartózkodás összegét. A fizetési információkat a kapcsolatfelvétel után kapja meg. Ha szeretné lemondani a foglalást, a befizetett összeget nem térítjük vissza, mivel az Ön helyeit megőriztük, és ezzel megakadályoztuk, hogy más vendégek lefoglalják azokat.
Távolságok
  • Tenger: 500 m
  • Strand: 500 m
  • Belváros: 2 km
  • Élelmiszer: 10 m
  • Étterem: 100 m
  • Orvos: 50 m
  • Gyógyszertár: 100 m
  • Bank: 100 m
  • Posta: 500 m
  • Benzinkút: 1 km
  • Buszmegálló: 2 km
  • Vasútállomás: 2 km
  • Repülőtér: 25 km
  • Marina: 500 m
  • Sport tevékenységek: 100 m
  • Disco club: 500 m
  • Nemzeti park: 80 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Annak érdekében, hogy tartózkodása és nyaralása a lehető legkellemesebb legyen, már az elején megfelelő üdvözlőtáblával várjuk Önt. Az apartman a város azon részén található, amely számos szolgáltatást kínál a közelben. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy jól megérdemelt nyaralása szép emlék maradjon nekünk és városunknak, Splitnek. Turisztikai térképeket és anyagokat készítettünk, hogy a lehető legjobban és könnyebben tájékozódhassanak városunkban, további információkkal pedig mi magunk is készséggel állunk rendelkezésére. Ott-tartózkodása alatt mobiltelefonon készséggel állunk rendelkezésére minden kérdésére, és szívesen válaszolunk rájuk, és adunk néhány helyi tanácsot. Az otthoni kényelem biztosítása érdekében az apartman minden géppel és edényekkel fel van szerelve, valamint ágyneművel és törölközővel, valamint az alapvető szükségleti cikkek, mint a cukor és a kávé is megtalálható. Annak érdekében, hogy a pihenés és a szállodai tartózkodás érzését átadjuk Önnek, szállodai kozmetikumokat készítettünk Önnek.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartman Lana
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 9 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Zagreb, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2, Szeptember 2023
Az én ajánlásaim

Az apartman mindennel fel van szerelve, amire a tartózkodása alatt szüksége lehet, sőt még többel is. A közelben számos üzlet található, a tenger pedig alig több mint 5 perces sétával elérhető. A házigazda mindig elérhető volt, és minden kérdésünkre válaszolt, tekintettel arra, hogy először jártunk Splitben. Minden ajánlás. Vissza fogunk térni, ha Splitbe érkezünk.

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Tourist nélkül autó, Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Vilnius, Litvánia
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2, Augusztus 2019
Nagyszerű két nap a Lana apartmanban Splitben

Kezdetben: Marijana nagyszerű, barátságos házigazda, aki minden feltett kérdéssel segítette a kérdést. A lakás jó helyen található, a strand, amelyet élveztünk, nagyon közel van a házhoz. A belvárosba sétálhat (legfeljebb 30 perc lassú séta), vagy überrel vagy autóval. A lakás tiszta, friss, kényelmes és mindent tartalmaz, amire szüksége van, főleg, ha autóval utazik. Köszönet a házigazdának, Marianának az ilyen meleg fogadtatásért.

Ajánlott : Aktív nyaralás, éjszakai élet, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Tourist nélkül autó, Regényes,
A felülvizsgálat fordították angol - Eredeti megjelenítése
Zenica, Bosznia és Hercegovina
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2, Június 2017
Apartman Lana - ideális minden alkalomra

A lakás Lana egyedül maradt a június 2017 feleségével, abból az alkalomból, hogy részt vett Cochrane éves szimpózium a Medical School, ahol függetlenségét kikiáltó horvát Cochrane. Barátságos és figyelmes hostess, Ms. Marijana és édesanyja, erőfeszítéseket tettek, hogy nekünk szobában, hogy több, mint kellemes, csak azért, hogy te szívesen kedves barátaim: melegített vizet, amely azonnal le kell zuhanyozni hosszú idő után és kosarak friss cseresznye. Az apartman található, közvetlenül szemben van az orvosi iskola, és mind azt mondta, a korábbi megjegyzések igaz: a lakás ideális mindenféle látogatások, egy éjszaka több hónapig, korszerűen kialakított, tiszta, tágas, tiszta, van parkoló hely, és közel és a városi közlekedési állomás, a buszok a város. Ez egyáltalán mindent, hogy amikor megérkezik az első nem kell megvásárolni egyáltalán: vannak tea, kávé, WC-papír, tájékoztatás a wifi jól látható helyen, minden nagyon kényelmes és könnyen használható. Kommunikáció a háziasszonyok kellemes és hatékony. Ügyeljen arra, hogy újra látlak!

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Regényes, Emberek háziállatok, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Mutasd meg az összes véleményt
Marijana Ribičić Reklám mivel 2014
Beszél:
Horvát, Angol,
Többet a tulajdonos

Hello mindenkinek ... Szeretek utazni, és így új embereket megismerni. Kapunk a lehetőséget, hogy megosztjuk tapasztalatainkat és kalandok. Split gyönyörű bármikor az évben. Én mindent megteszek, hogy a nyaralás, mint szép. Az élet rövid, ezért a legtöbb belőle .... Nem azért vagyunk itt, hogy írja sokat, gyere, én mutassam be a város ....

Apartman Lana lista már megtekintette 36434 idők óta 24.05.2014.