Apartman PeriskaKaštela - Split régió

kikiáltási ár Ft 20.984 / éj
Vendég értékelés alapuló 10 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

Ez a vadonatúj apartman Kastel Gomilica központjában található, és teljesen felszerelt a kényelmes tartózkodáshoz. Csak néhány percnyire van a Marina Kaštela buszmegálló (100 méterre), közvetlen vonalon Splitbe, a repülőtérre és egy vonalba Trogirba. Emellett mindössze 400 méter távolságra van egy vasútállomás, melynek vonalával közvetlenül Split központjába lehet eljutni (városi kikötő és buszpályaudvar), amely kiválóan alkalmas a környező szigetek meglátogatására. Néhány perc sétára az apartmantól található egy kavicsos strand, bárral és kiegészítő lehetőségekkel (trambulin, hinták, stb.) Vendégeink saját bejárattal rendelkeznek a saját parkolójukban, így teljes magánélettel és biztonsággal rendelkezik. A lakás egy nagy nappaliból áll, amely a konyhához és az étkezőhez kapcsolódik (35 m2). 3 hálószobával rendelkezik (kettő franciaággyal - 1, 6x2, 0m), míg egy szobában nagy franciaágy (1, 8x2, 0m) és egy egyszemélyes ágy (0, 9x2, 0m) van. A lakáshoz 2 komplett WC tartozik, zuhannyal. A lakás a második emeleten található.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
A foglalás megerősítéséhez a betét 30% -át kell befizetni a bankszámlára. Az érkezés 15:00 órától és a kijelentkezés 10:00 órától kezdődik.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Foglalási visszaigazolás dokumentum foglalás esetén
Távolságok
  • Tenger: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Belváros: 50 m
  • Élelmiszer: 70 m
  • Étterem: 60 m
  • Orvos: 500 m
  • Gyógyszertár: 500 m
  • Bank: 1.2 km
  • Posta: 70 m
  • Vasútállomás: 400 m
  • Repülőtér: 8 km
  • Marina: 100 m
  • Sport tevékenységek: 200 m
  • Disco club: 2 km
Beach típus
Kavicsos strand,
Részletes leírás
Kastela hosszú tengerparttal rendelkezik, nincs magas utak lejtése (több mint 12 km), melyen keresztül kényelmes séta, futás, kerékpározás stb., És sok sportoló használja. Lakásunk ára tartalmazza az ingyenes kerékpárokat is, így kényelmesen és könnyedén felfedezheti a környéket.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartman Periska
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 10 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Świątniki Górne, Lengyelország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A7, Június 2023
2023. június

Nagy és szép lakás. Minden úgy néz ki, mint az új. Kerékpárok, SUP deszka és grill áll a vendégek rendelkezésére. Strand, üzletek, buszmegálló max 200m. A tulajdonosok szuper segítőkészek, de nem rámenősek, Goran pedig grillmester.

Ajánlott : Aktív nyaralás, Gyermekes családok, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították lengyel - Eredeti megjelenítése
Bydgoszcz, Lengyelország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A7, Augusztus 2022
menő

Minden a leírásnak és a képeknek megfelelően. Nagy parkolóhely, külön bejárat. A lakás tiszta, minden olyan, mint az új. Nagyon ügyes és teljesen felszerelt. Ágynemű, törölköző, hajszárító, vasalódeszka, vasaló, mosógép. Kilátás az erkélyről a tengerre és Splitre. Lengyel TV. A tenger kb 200 méterre, közel éttermek, ATM, megálló). Kerékpárok, úszódeszka, grillező és trambulin is rendelkezésre áll. A strand tiszta, apró kavicsokkal, néhány bárral, zuhanyzóval. A tulajdonos nagyon kedves és segítőkész ember. Többször meglátogatta basszust finomságokkal. Egy pohár borral fogadtak bennünket. Ajánlom ezt a lakást!

Ajánlott :
A felülvizsgálat fordították lengyel - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Köszönetnyilvánítás

Kedves Dorota! Köszönjük a szép értékelést. Igazán öröm volt vendégül látni és találkozni... Üdvözlettel, Goran

Vysoká pri Morave, Szlovákia
Fantasztikus! (5/5) Maradt A7, Január 1970
Remek nyaralás

A legjobb lakás, amiben valaha voltunk. Pontosan az ajánlatban leírtaknak megfelelő, szuper felszereltséggel, nem maradtunk le semmiről. Külön bejárat, nagy terasz, grill, paddleboard, kerékpárok... A házigazda Goran úr és felesége nagyon befogadó, segítőkész emberek. Strand 5 percre a tengertől, tiszta víz, kevés ember. Sok üzlet és étterem a közelben. Rendkívül nagy elégedettség. Köszönjük.

Ajánlott : Gyermekes családok,
A felülvizsgálat fordították szlovák - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Köszönetnyilvánítás

Kedves Jan! Öröm volt találkozni és vendégül látni. Örülünk, hogy elismerte erőfeszítésünket és befektetésünket, hogy Ön a lehető legelégedettebb legyen. Minden jót kívánunk...Goran

Mutasd meg az összes véleményt
Goran Kunjašić Reklám mivel 2019
Beszél:
Horvát, Angol, Német, Olasz,
Többet a tulajdonos

Családi ember, szeretem utazni és új emberekkel találkozni ...

Apartman Periska lista már megtekintette 24185 idők óta 05.08.2019.