Apartman RivaSplit - Split régió

kikiáltási ár Ft 3.440 / éj
Vendég értékelés alapuló 1 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

Az Riva apartman közvetlenül a tengerparton található, Split központjában, Riva nyugati részén, egy tengerparti sétányon, amely egyrészt a városközponthoz vezet, másrészt a gyönyörű városi strandokhoz és a Marjan Park erdőhöz. A lakást két ember kényelmes tartózkodására tervezték, legfeljebb négy ember elszállásolására. Egy hálószobából, fürdőszobából, konyhából és nappaliból, valamint egy loggiából áll, kilátással a tengerre, a vízpartra és a közeli ACY kikötőre. Felszerelve korszerű berendezésekkel, hogy az ott tartózkodása a lehető legkényelmesebb és gondosabb legyen. Légkondicionálóval, műholdas TV-vel, vezeték nélküli internettel, masszázs zuhannyal, teljesen felszerelt konyhával rendelkezik.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
- Az ágyneműt 7 naponta cseréljük hosszabb tartózkodás esetén, és szükség esetén gyakrabban. - Az ár tartalmazza a napi bérleti díjat, az idegenforgalmi adót, az ágyneműt, a törülközőket, a teljesen felszerelt konyhát és a szükséges eszközöket, vizet, villanyt és gázt, légkondicionálót és vezeték nélküli internetet. - Az előleg a megállapodás teljes árának 30% -a. Az előleg befizetésével pénzt utal be bankszámlára. A fennmaradó összeget a megállapodás teljes áráig érkezéskor fizetjük ki.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 50 m
  • Strand: 200 m
  • Belváros: 200 m
  • Élelmiszer: 50 m
  • Étterem: 100 m
  • Orvos: 100 m
  • Bank: 100 m
  • Benzinkút: 30 m
  • Vasútállomás: 1 km
  • Repülőtér: 30 km
  • Marina: 100 m
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Beton strand,
Részletes leírás
Ha elindul a közeli belvárosba (5 perc), számos étterem, kocsma, kávézó, üzlet és a város régi részén, Varoš néven talál helyet, valamint egy festői halpiacot és megtapasztalhatja Split életének hangulatát. Ha időt szeretne eltölteni a természetben és a tenger mellett, Ježinac, Kašuni, Institut, Bene és a Marjan Forest Park közelében található strandok kerékpár- és gyalogos ösvényeivel, régi templomok, múzeumok és Sustipan Emlékpark közelében. Reméljük, hogy mindent látni fog, és nagyon várjuk, hogy látlak!
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartman Riva
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 1 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Split, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+1, Július 2015
KIVÁLÓ!!!!

Én maradtam a lakásban Riva júliusban és augusztus 2015-is alaposan ajánlom, mint egy kiváló hely eltölteni egy nyaralás. Ébredni reggel és a reggeli vagy egy csésze kávét az erkélyen volt puszta Heaven néz ki, mint a tenger, nézte a csónakokat és körülbelül déltől - 01:00 től van tiszta napsütés ezen az oldalán az épület, így valóban jó a napozás. Vacsorázik éjjel volt is nagy, különösen, ha a gyertya világít & éjszakai kilátás a West Coast akcióban lenyűgöző. A lakás ideális egy személy és a párok és nyújthat elhelyezést nyújt 4 fő, ha szükséges. A főzési lehetőség volt tökéletes, teljes méretű tűzhely, (a must a szememben!), Bőséges edények és evőeszközök, edények, evőeszközök, edények, sok szemüveg és csészék, egy teljes méretű hűtőszekrény fagyasztó és mosogatógép. Mintha otthon! Van elég hely a nappali és hálószoba területeken elegendő tároló, de egy nagy erkély külső, akinek bent !! A lakás könnyen megközelíthető a Palace & minden látnivaló, a Riva, Bavice Beach, amely egy homokos strand található, a Marjan-hegység, ahol van egy fantasztikus kilátás nyílik osztott nézőpontjából ... van egy étterem is van, amely egy nagy menü és bizonyos éjszaka élő szórakoztató, együtt a kilátást osztott, miközben élvezi a vacsora egy olyan tapasztalat, nem lehet kihagyni. A kompkikötő 10 percre van, ahol rengeteg a lehetőség, hogy látogassa meg más-szigetek partjainál Split, mint a Brac és Hvar. A buszpályaudvar ellentétes a komp, ahol sok útvonal más célpontok, mint Zágráb és Dubrovnik, és a transzfer szolgáltatás Split repülőterétől. A helyi buszok, ahonnan a zöld piac található. Van egy jó méretű szupermarket a földszinten a lakás, amely áldás volt és egy rövid lépésre van egy pék, éttermek, egyéb szupermarketek és a gyógyszertár. A házigazdák a lakás volt teljesen csodálatos és igazán ment az extra mérföldet ... köszönöm Antonela, Miran, család és a barátok így érzem magam így szívesen .... akkor az én tartózkodás egy speciális és nem tudok várni, hogy jöjjön vissza jövőre !!!

Ajánlott : Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították angol - Eredeti megjelenítése
Antonela Čmrlec Reklám mivel 2014
Beszél:
Horvát, Angol,
Apartman Riva lista már megtekintette 50679 idők óta 01.04.2014.