Apartman LoriSrima - Sibenik környékén

kikiáltási ár Ft 7.758 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Srima és a Sibenik környékén!
Detailed description

A Lori létesítmény Srima területén található, teljesen berendezett és modern berendezésű, nagy terasszal, grillezővel, mosogatógéppel és mosógéppel, 2 hálószobával, konyhával, fürdőszobával és külön WC-vel, valamint egy nagy, szép és kényelmes nappalival rendelkezik. A strandtól 2 perc sétára, Vodice pedig 10 percre van. Különböző rendezvények közelében vagyunk, a vendégek a napot úszhatnak és napozhatnak a gyönyörű kavicsos és homokos strandon, és esténként sétálhatnak Vodice központjába, ahol minden kulturális rendezvény minden este zajlik. A Šibenik 13 km-re, kulturális és történelmi látnivalóit is meglátogathatja, amelyek közül a leghíresebb Sv. Jakov az UNESCO védelme alatt, és a felújított Sv. Mihovil és Baron, valamint minden oldalról, melyet a Szent Erzsébet tengerje vesz körül. Nicholas, melyet a felújított Sv. Ante, egy 4 km-es, 5 km-es sétányon Sibenik, a Szent-csatorna csatornája lenyűgöző kilátás nyílik. Ante és a környező helyek. Természetes szépségek is vannak az NP Krka és az NP Kornati.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
A foglalás ingyenes lemondásának lehetősége 14 nappal az érkezés előtt, a fizetés kizárólag készpénzben történik. 100 € összegű letét letétbe helyezése a vendég visszatérése esetén. A bejelentkezés 16: 00-23: 00 óra között, a kijelentkezés pedig 08:00 és 10:00 óra között történik. Javasoljuk, hogy érkezés előtt vegye fel a kapcsolatot a fogadóval.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 200 m
  • Strand: 200 m
  • Belváros: 1.7 km
  • Élelmiszer: 200 m
  • Orvos: 1.7 km
  • Gyógyszertár: 1.7 km
  • Bank: 1.7 km
  • Posta: 1.7 km
  • Benzinkút: 1.7 km
  • Buszmegálló: 1.7 km
  • Repülőtér: 50 km
  • Nemzeti park: 15 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand,
Részletes leírás
Üdvözöljük vendégeinket üdvözlő itallal és friss szezonális gyümölcsökkel.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartman Lori
Sandra Čoga Juraić Reklám mivel 2019
Beszél:
Horvát, Angol,
Többet a tulajdonos

Helló kedves vendégeim! A nevem Sandra Čoga Juraić, és én vagyok a házigazda Lori-ban Srima-nál. Irodai asszisztensként dolgozom egy Zagreb-i globális cégnél, ahol élek, de én Sibenik városában születtem, akit szeretek és annyira szeretem, mint amennyit csak tudok egész évben, mert minden évszakban valami más és konkrét. A férjem és én szeretek Srima-ban lenni, mert elég közel van és messze van az összes rendezvénytől, és nagyon szép strandot kínál nekünk Lorena lányunknak és egy sétát az egész Srima környékén, amely szintén kapcsolódik Vodice-hoz, ahol különböző élményeket élvezhetsz. gasztronómiai ajánlatok. Ha pihenni vagy szórakozni akarunk, mindkettőnk van. Szeretem utazni és új dolgokat felfedezni, új emberekkel találkozni, enni, inni és csak lógni a barátaival és családjával.

Apartman Lori lista már megtekintette 12990 idők óta 11.05.2019.