Apartman Villa GenovevaSrima - Sibenik környékén

kikiáltási ár Ft 14.064 / éj
Vendég értékelés alapuló 10 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

Kortárs és modern apartman egy családi ház első emeletén egy kicsi és csendes helyen Srimában. Második sor a tenger felé, 140 m-re a gyönyörű kavicsos strandtól (Kék zászló). A lakáshoz 75 m2-es (WC és fürdőszoba, két hálószoba, konyha, étkező és nappali) galéria tartozik fürdőszobával és WC-vel, valamint egy 14 m2-es félig fedett terasz. Becsült létszám 6 fő (szoba 4, galéria 2) Teljesen berendezett minőségi bútorokkal és berendezésekkel (műholdas TV, internet, LCD TV, rádió, mosogatógép és mosógép, hajszárító, mikrohullámú sütő, vízmelegítő, 2 klíma) kielégíti. többre vágyó vendégek. Méretéből adódóan két család számára is ideális. Srima Vodice városának közelében található, amely egy híres nyári üdülőhely, ahol minden pihenéshez és rekreációhoz szükséges létesítmény és két nemzeti park található: NP Kornati és NP Krka.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Fizetés: 30% előleg a számlán, a többi készpénzben érkezéskor. Az árak 6 főre vonatkoznak. Az érkezés és távozás preferált időpontja szombat - érkezés 14 órától, indulás 10 óráig.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Foglalási visszaigazolás dokumentum foglalás esetén
Távolságok
  • Tenger: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Belváros: 200 m
  • Élelmiszer: 100 m
  • Étterem: 200 m
  • Orvos: 3 km
  • Gyógyszertár: 3 km
  • Bank: 3 km
  • Posta: 3 km
  • Benzinkút: 2 km
  • Buszmegálló: 3 km
  • Vasútállomás: 11 km
  • Repülőtér: 70 km
  • Marina: 2 km
  • Sport tevékenységek: 1.5 km
  • Disco club: 2 km
  • Kaszinó: 2 km
  • Nemzeti park: 20 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand,
Részletes leírás
Üdvözlő ajándék - benne van az árban.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartman Villa Genoveva
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 10 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Wałbrzych, Lengyelország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A6, Június 2023
Fantasztikus

Szuper apartman - nagy, tiszta, szépen berendezett, mindennel, ami a komfortérzethez kell (jól felszerelt konyha, két fürdőszoba, terasz, parkolóhely). Nagyszerű strand a közelben. A házigazda folyamatosan kapcsolatban állt velünk, kedves és készségesen segített bármilyen kérdésben. Otthon éreztük magunkat. Nagyon szépen köszönjük.

Ajánlott : Aktív nyaralás, éjszakai élet, Gyermekes családok, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították lengyel - Eredeti megjelenítése
Leszno, Lengyelország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A6, Július 2022
Polecamy Villa Genoveva!

Közel két hetet töltöttünk a Genoveva apartmanban /3-2022. július 15./ és otthon éreztük magunkat. A házigazda személyesen üdvözölt minket és bemutatta a lakást. Ajándékokat is kaptunk: grappa, bor, víz és édességek. A lakás teljesen felszerelt gépekkel / mosógép, mosogatógép, kávéfőző, vasaló, hajszárító /, törölköző és tisztítószer. Az apartman nagyon tiszta és rendezett, 3 percre található a zsúfolt strandtól. Nagyon elégedettek vagyunk a tartózkodással, és őszintén ajánljuk a Genoveva apartmant. Köszönöm Ivica.

Ajánlott : Gyermekes családok,
A felülvizsgálat fordították angol - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Kedves Elzbieta

Még egyszer köszönjük, hogy a mi apartmanunkat választotta Srimai nyaralásához. Te és a családod nagyon jó, kedves és udvarias vendégek voltatok, olyan vendégek, akiket mindenki szívesen fogadna. Továbbra is igyekszünk mindent megtenni, hogy kényelmesebbé és kellemesebbé tegyük a lakásunkban való tartózkodást. Remélem, hogy lesz még alkalmunk találkozni Srimában.

Legnica, Lengyelország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A6, Június 2019
Szuper!

Kényelmes, gondozott, tiszta lakás. Teljesen felszerelt. Kedves és nagyon segítőkész tulajdonos. Nagyon közel a strandhoz. Szívből ajánlom. Nagyon boldogok maradunk.

Ajánlott : Gyermekes családok,
A felülvizsgálat fordították lengyel - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
anyajuh

Kedves újszülött, Örülünk, hogy nagyon örültél annak, hogy a gyönyörű Srima-ban található apartmanunkban maradt. Úgy gondolom, hogy a közeljövőben lehetőségeink lesznek újból fogadni Önt.

Mutasd meg az összes véleményt
Ivica Srdelić Reklám mivel 2014
Beszél:
Horvát, Angol,
Többet a tulajdonos

Annak érdekében, hogy a lakásunkban a lehető legkellemesebb legyen, kérjük, bátran forduljon a házigazdához minden kérdéssel és javaslattal kapcsolatban. Örömmel segítünk Önnek abban, hogy Srima-ban való tartózkodása a lehető leg boldoggá váljon, és a lehető legtöbbet hozza ki a vakáció idejéből. A házigazdák horvátul és angolul beszélnek. . Srdelić úr egyetemi diploma Econ. , nyugdíjas bankmenedzser.

Apartman Villa Genoveva lista már megtekintette 66911 idők óta 24.03.2014.