Nyaralóház ErikaHvar Stari Grad - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 7.446 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Hvar Stari Grad és a Horvát szigeteken!
Detailed description

Ez a gyönyörű dalmát felújított kőház mindent tartalmaz, amire szüksége van a kényelmes tartózkodáshoz. A város központjában található, mindössze pár percre az összes kényelmi felszereltségtől, beleértve a kiváló éttermeket, kávézókat, szupermarketeket, csemegeárukat, hal- és zöldségpiacokat és így tovább. Annak ellenére, hogy a város szívében található, a világűr a rejtőzködői nézettől elrejtve van, így teljes körű adatvédelmi joggal rendelkezik. A ház 3 emeletből áll, nappali, konyha és udvar grillel. A nyitott lépcső az első emeletre vezet, ahol kétágyas hálószoba és fürdőszoba található. A második emeleten, amelyet általában a legfiatalabb családtagok kedveltek, van egy másik, 2 különálló ággyal felszerelt hálószoba, melyet szükség esetén egy nagyra lehet csatlakoztatni. A fenti emeleten két különálló ágy található. A házon belüli szolgáltatások közé tartozik: vezeték nélküli internet-hozzáférés, TV a nappaliban és hálószoba, mosógép és légkondicionáló. Ugyanazon a helyen egy háromszobás apartman terasszal!

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Ideális érkezési idő 15.00-23.00 és indulási idő 10.00 óráig.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 100 m
  • Strand: 500 m
  • Belváros: 100 m
  • Élelmiszer: 100 m
  • Étterem: 50 m
  • Orvos: 300 m
  • Gyógyszertár: 300 m
  • Posta: 200 m
  • Buszmegálló: 500 m
Beach típus
Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Mint minden más ház a városközpontban, ez a ház nem rendelkezik saját parkolóval. Lehetőség van a központban lévő három parkolóhely egyikében parkolni, néhány perc gyalog, napi 11-15 eurót fizetve, vagy 8-10 kn / óra. A díjköteles parkolás mellett két hely is található a ház közelében, az út mentén, ha üres helyet talál. A városközpontban lehetőség van autók, motorok, hajók, kerékpárok bérbeadására és napi kirándulások szervezésére a szomszédos szigetekre.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Nyaralóház Erika
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Katarina Lučić-Lavčević Reklám mivel 2016
Beszél:
Horvát, Angol, Olasz,
Többet a tulajdonos

Fiatal üzletasszony nagyon vidám ember. Töltsön szabadidőmet család, két gyönyörű gyermek és feleség. Te kedves vendégeinket mindenkor elérhető. Kívánok meleg fogadtatást a lakásomra, és a legszebb hely a szigeten Hvar!