Nyaralóház BeliStarigrad Paklenica - Zadar régió

kikiáltási ár Ft 9.283 / éj
Vendég értékelés alapuló 1 értékelés
Nagyon jó 4/5
Detailed description

A Beli nyaraló a Starigrad Paklenica riviéra részén található - Tribanj, Običaj 33. 15 percnyi autóútra van Starigrad városától és a Paklenica Nemzeti Parktól, amely egy híres természeti jelenség és hegymászóközpont. 2 db 65 m2-es, modern berendezésű kétszobás apartmant kínálunk. Az apartmanok légkondicionáltak, Wi-Fi-vel, műholdas TV-vel és nagy terasszal rendelkeznek, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a tengerre és Pag szigetére. A házhoz nagy, bekerített udvar tartozik grillezővel és őrzött parkolóval az autók számára. A háztól 20 m-re lévő öbölben betonozott strand található. Tribnjében és környékén jól felszerelt üzletek, kisebb strandok és éttermek találhatók, ahol grillezést és halat kínálnak, a háztól kb. 10 percnyi autóútra lévő Starigradban pedig változatos kínálat található. A házat magány és nyugalom jellemzi, hiszen egyedül, egy öbölben, természetes őshonos környezetben található, ideális családi nyaraláshoz. Az apartmanok különállóak, mindegyiknek külön bejárata van a lakótérbe!!!! .

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
A foglalás előleg a rendezés teljes árának 20%-a, befizetés az objektumtulajdonos IBAN tranzakciós számlájára, a fennmaradó rész kifizetése készpénzben az érkezés napján, vagy az apartmanba érkezés előtt a számlára. Az apartman ára minden díjat tartalmaz. Az apartmanba való belépés időpontja 14:00 órától, az apartman elhagyásának időpontja 10:00 óráig tart, az ár személyenként több (4+) 10 euró. Háziállatot nem fogadunk.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Foglalási visszaigazolás dokumentum foglalás esetén
Lemondási feltételek
Abban az esetben, ha a vendég betegség vagy egyéb rendkívüli körülmény miatt nem tud megérkezni, az előleg 50%-át visszatérítjük.
Távolságok
  • Tenger: 20 m
  • Strand: 20 m
  • Belváros: 13 km
  • Élelmiszer: 2 km
  • Étterem: 600 m
  • Orvos: 13 km
  • Gyógyszertár: 13 km
  • Bank: 13 km
  • Posta: 2 km
  • Benzinkút: 14 km
  • Buszmegálló: 13 km
  • Repülőtér: 400 km
  • Marina: 40 km
  • Sport tevékenységek: 2 km
  • Disco club: 13 km
  • Nemzeti park: 13 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
A kötelező welcome drink mellett mindent megteszünk, hogy minél kellemesebbé, kellemesebbé tegyük az itt-tartózkodást házunkban és a környéken.A közelben két strand található, ahol csónakbérlés is lehetséges. Turisztikai látványosságok: látogassa meg a természeti jelenséget a Paklenica Nemzeti Parkot Starigradban, a Mirilát a Ljubotićon, látogasson el a Krka Nemzeti Parkba Skradinban, látogasson el a Kornati Nemzeti Parkba turistahajóval Zadarból, látogasson el a Velebit Baška Oštarija hegyvidékére, látogasson el a Plitvicei-tavak Nemzeti Parkba. ..
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Nyaralóház Beli
Vendégértékelések
Nagyon jó 4/5
Vendég értékelés alapuló 1 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
, Lengyelország
Nagyon jó (4/5) Maradt Nyaralóház Beli, Január 1970
Szuper!

Mi négy napot töltött Beli. Helyezzük a pálya szélén, távol a város. Nyugodt és csendes, közvetlenül a tenger. Nagyon cool tulajdonosok (üdvözlet Darko, Ana, Barbara és Mrs. Mama). Ha valaki keres nyugalmat pihenni itt, az biztos, hogy tetszeni fog.

Ajánlott : Idős emberek, Gyermekes családok, Regényes,
A felülvizsgálat fordították lengyel - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
kedves

Köszönjük a szép felülvizsgálat Maciej. Remélem, van egy jó ideje, és a többi az ő nyaralás. Üdvözlet az egész család, különösen tati.Nadam, hogy látni fogjuk más években, az emberek, mint te mindig szívesen látjuk a házunkban.

Nikola Vukić Reklám mivel 2016
Beszél:
Horvát, Angol,
Többet a tulajdonos

CSALÁDI NYARALÓ. Nikola Vukić tulajdonos. Kapcsolattartók: felesége Mirjana +385 98 192 7578. Ana lánya + 385 98 137 42 44 - Angol nyelv, kommunikáció és turisták fogadása. Kérjük, e-mailben, sms-ben jelezze Kellemes időtöltést kívánunk

Nyaralóház Beli lista már megtekintette 36460 idők óta 06.03.2016.