Apartmanok Luxury BeyondStobreč - Split régió

kikiáltási ár Ft 8.593 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Stobreč és a Split régió!
Detailed description

Teljesen felújított apartman a túloldalon, egy 15 perces sétára Stobrec-től, a kék zászlótól. A lakás teljesen felszerelt egy új konyhával és minden szükséges eszközzel, két hálószobával, nappalival és egy zuhanyzós fürdőszobával. A második, az utóbbi időben is felújított, Beyond 2 apartman egy hálószobát tartalmaz egy nagy ággyal, egy új konyhát az összes szükséges eszközzel, két WC-t, egy nappali kanapéval pótágyként. Az egész apartman tengerre néző kilátással rendelkezik. . A vendégek pihenhetnek és élvezhetik a ház kertjét. Az apartman 6 km-re található Split városközpontjától és 12 km-re a Split repülőtértől. Privát parkolási lehetőség biztosított a helyszínen, és foglalás nem szükséges.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
-A érkezési idő 14: 00-00: 00, az indulási idő 06: 00: -10: 00 - Tilos a dohányzás a szálláson - Bannezett háziállatok - Bankett késő esti partik
Lakossági adót nem az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 1 km
  • Strand: 1 km
  • Belváros: 6 km
  • Étterem: 1 km
  • Gyógyszertár: 100 m
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand,
Részletes leírás
-Stobrec strand mindössze 15 perc sétára. -Diocletianus palota Split UNESCO-ban és a Zöld Piac, 6 km-re autóval vagy 20 perc autóútra helyi busszal. -City center One - bevásárlóközpont 1km-re vagy gyalog 15 perc alatt. -Omis város homokos strandokkal - 20 perc autóval -Trogir city -UNESCO city- 25 perc autóútra a városközponthoz Minden további, 24 órán belül az Ön rendelkezésére állunk, kérjük, ne habozzon kérdezni.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Luxury Beyond
Ivona Glibota Reklám mivel 2018
Beszél:
Horvát, Angol, Spanyol,
Apartmanok Luxury Beyond lista már megtekintette 6224 idők óta 12.06.2018.