Apartmanok NakićStobreč - Split régió

kikiáltási ár Ft 15.623 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Stobreč és a Split régió!
Detailed description

Az apartmanok Split-től 7 km-re, 10 percre, Stobreč központjától 1 km-re, a legközelebbi orvos 400 m-re találhatók. A bevásárlóközponttól 3-4 km-en belül 2 bevásárlóközpont található. Távolság a tengertől 5 perc sétára, a városközponttól 10 perc sétára. 30 m szabad futball-kosárlabda pálya. Az üdülőhelyen van egy nagy sétány, ahol lehetőség nyílik az öbölben található homokos strand körül sétálni. A ház külső része, videó megfigyelő rendszerrel felszerelt parkoló. Minden apartman rendelkezik saját konyhával, WC-vel, vasalóval, hajszárítóval, kávéfőzővel, mikrohullámú sütővel, vízforralóval, okos TV-vel, légkondicionálóval.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
A fizetés a devizaszámlán keresztül történik, vagy egy vendég érkezéskor Érkezés ideje 14:00 Indulás ideje 11:00 óra. Az előlegfizetés az egyik éjszakai tartózkodás ára Az ár tartalmazza az idegenforgalmi adót.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 200 m
  • Strand: 200 m
  • Belváros: 1 km
  • Élelmiszer: 1 km
  • Étterem: 70 m
  • Orvos: 400 m
  • Gyógyszertár: 1 km
  • Bank: 7 km
  • Posta: 1.5 km
  • Benzinkút: 2 km
  • Buszmegálló: 7 km
  • Vasútállomás: 7 km
  • Repülőtér: 24 km
  • Marina: 2 km
  • Sport tevékenységek: 1.1 km
  • Disco club: 2 km
  • Kaszinó: 1 km
  • Nemzeti park: 80 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Nakić
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 9 értékelés
Kyiv, Ukrajna
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+2, Szeptember 2019
Csodálatos idő egy csodálatos helyen!

Kiváló szállást élveztünk a Nakic Apartmannál, és újra választjuk, amikor visszatérünk Horvátországba. A házigazdáink minden lehetséges módon meghaladták az elvárásainkat - hihetetlenül meleg, átgondolt és segítőkészek voltak mindennel, amire szükségünk volt, és azon túl. A lakás egy vadonatúj házban található, minden szükséges modern berendezéssel (beleértve a házon kívüli grillt is, néhányszor használtuk fel halak főzésére. Ízletes volt!), Ízléses kialakítással és egy gyönyörű kis kerttel a kertben. Egy csendes, nyugodt helyen fekszik, mindössze 5 perc sétára a strandtól. A közelben található egy nagyszerű Margharita pizzéria (a piza Domaca egyszerűen a legjobb pizza, amit valaha kipróbáltunk). Nem talál jobb helyet gyermekek számára. Mindenkinek ajánlom ezt a helyet mindenkinek, aki pihenni akarja a városok zajától és rohanásától.

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Regényes,
A felülvizsgálat fordították angol - Eredeti megjelenítése
Houten, Hollandia
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartmanok Nakić, Június 2019
Nagyon szép apartman szép áron!

Nemrég visszatértünk egy rövid utazásba Horvátországba. Mivel 2 kisgyerekkel utazunk (majdnem 3 évig és 1-től 10 hónapig) elég nehéz megtalálni a megfelelő strandot a strand közelében. Végül itt találtunk egy lakást. Nagyon barátságos voltunk, bár este este már 22 órakor volt. Apartman nagyon tágas és nagyon jó. 2 tágas hálószoba franciaággyal és egy kanapéval a nappaliban. Az apartman jó légkondicionálóval és nagyon jó sötétítőfüggönyökkel rendelkezik. Nagy konyha főzőlappal, nagy fagyasztóval és nagy hűtőszekrénnyel és mikrohullámú sütővel. Szép fürdőszoba zuhanyzóval, jó meleg vízzel és elegendő nyomás! Van egy autókölcsönző, de a lakás valóban sétára van a strandtól. Jó pizzéria 150 méterre az apartmantól, a Stobrec központjában is elég kellemes éttermek. Számunkra az volt a nagy előnye, hogy a tulajdonosnak volt egy táborhelye és magas széke, mert nem tudtuk ezt a gépen venni. Láttuk a kisebb lakást, és nagyon tiszta és nagy volt egy kis család számára (1 hálószoba és egy kanapé a nappaliban). Ha még egyszer megyünk Horvátországba, biztosan visszatérünk a Nakic családhoz!

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó,
A felülvizsgálat fordították holland - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
ANTONIA NAKIC

köszönöm a szép szavakat neked csak jó dicséret szavaim vannak és jó kulturális vendégeim Nagyon kellemesen meglepett, amikor bejöttem, és egyszer meglátogattam az apartmant mindig szívesen látod

Cernik, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartmanok Nakić, Július 2018
Pihenés ajánlása

Az első alkalommal Stobrecben a Nakić családdal töltöttük. A lakás újonnan felújított, nagyon szép és felszerelt hajszárítóval ellátott eszközök és berendezések a mosógép. A hostess nagyon hozzáférhető és nyitott, és törekszik vendégeinek. A lakás könnyen megközelíthető a strandtól, így nem kell sokáig járnia, különösen, ha kisgyermeke van. Nakić apartmanokat ajánljuk a házvezetőnő és az egész család, a gyönyörű lakások és a strandok kedvességének és erőfeszítésének, valamint a gyermekes családoknak tökéletesen megfelelő békés helynek.

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Antonia Nakic

Köszönöm szépen egy csodálatos megjegyzést, és csodálatos vendég voltál. Ön mindig szívesen fogad .. VELIKI POZDRAV ...

Mutasd meg az összes véleményt
Antonia Nakić Reklám mivel 2017
Beszél:
Horvát, Angol,
Többet a tulajdonos

Fiatal, ambiciózus, kommunikatív, mindig kész segíteni minden vendégét.

Apartmanok Nakić lista már megtekintette 27188 idők óta 26.05.2017.