Apartmanok ElaSukošan - Zadar régió

kikiáltási ár Ft 6.178 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Sukošan és a Zadar régió!
Detailed description

Apartmanok ELA található Sukosan, 7 km-re Zadar. Távolság a központtól 15 percre a strandtól és 2 perc séta. A közelben van a legnagyobb vitorláskikötő az Adriai \ Marina Dalmacija \. Csendes környék és gyönyörű kilátás nyílik a tengerre, teszi a nyaralást még kellemesebbé. Este mehet a város Zadar vagy Biograd. Kapacitás 4 fő (2 2).

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Booking Apartments Ha azt szeretnénk, hogy lefoglalja a lakást, kérjük lépjen kapcsolatba velünk a Mob. 385 91 558 72 53 vagy e-mail: semmi. szeletelt @ gmail. com. Az ő üzenete, adja meg a kívánt dátumot, és számos személyre szeretne foglalni elhelyezés, küldünk Önnek egy árajánlatot a foglalás. Ha elfogadja az ajánlatot, hogy van egy határidő két munkanapos előleget a 100 euró összegű kizárólag az Euro valuta. Ha a fizetési regisztrálva küldünk Önnek a foglalás visszaigazolását. Mintegy 2 munkanapon belül köteles rögzíteni a fizetést. Előleg 100 EUR. Személyek, akik tartózkodnak a lakásban nem lehet magasabb, mint amelyet a foglalási visszaigazolást.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand,
Részletes leírás
Apartmanok hálószoba, nappali, konyha, fürdőszoba, TV és légkondicionáló. Az a lehetőség, egy grill. Felhasználása saját parkoló. Az a lehetőség, WLAN.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Ela
Anita Režan Reklám mivel 2018
Beszél:
Horvát,
Többet a tulajdonos

Kapcsolat: Anita vágott, Cím: Tratice 50, 23206 Sukošan Mob. 385 91 558 72 53 e-mail: semmi. szeletelt @ gmail. com

Apartmanok Ela lista már megtekintette 28414 idők óta 11.03.2018.