Apartmanok Luxury BodujaSukošan - Zadar régió

kikiáltási ár Ft 0 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Sukošan és a Zadar régió!
Detailed description

A Sukosan városában található Luxury Boduja Apartments ingyenes internet-hozzáféréssel és grillezési lehetőséggel rendelkező szállást kínál. Minden szállás teljesen felszerelt konyhával, csempézett padlóval, nappalival, síkképernyős TV-vel, műholdas programokkal rendelkezik. , ingyenes parkolás. Híres Konoba Kod Guste, házi ételek, éttermek Joso és Matanovi Dvori, Kasijan kávézó, Vörös rózsa, Barba 500 méterre a létesítménytől.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
A bejelentkezési idő 14:00 és 23:00 óra között van. 00 óra, kijelentkezés 10:00 óráig. A foglalás 30% -át fizeti, a többit az érkezés első napján fizetik.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 200 m
  • Strand: 200 m
  • Belváros: 600 m
  • Élelmiszer: 200 m
  • Étterem: 500 m
Beach típus
Kavicsos strand,
Részletes leírás
Az ár tartalmazza: - Ágynemű, törölköző és konyhai törölköző - Üdvözlőcsomag: mosogatószer, 1 tekercs WC-papír, folyékony szappan és 1 zsák. 10 napnál hosszabb tartózkodás esetén az ágyneműt és a törölközőket 7 naponta cserélik. Háziállatok nem engedélyezettek.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Luxury Boduja
Antonia Bobic Reklám mivel 2018
Beszél:
Horvát, Angol,
Többet a tulajdonos

Istenem, a nevem Antonia, és én leszek otthonod a luxus Boduja apartmanokban, látogass el hozzánk, élvezd magad és otthon érezd magad. Szép üdvözlés és kellemes tartózkodás.

Apartmanok Luxury Boduja lista már megtekintette 14617 idők óta 18.12.2018.