Apartmanok Panorama CapoSukošan - Zadar régió

kikiáltási ár Ft 6.249 / éj
Vendég értékelés alapuló 9 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

***A Panorama Capo apartmanjai Sukošan csendes részén találhatók. Körülbelül 10 perces könnyű séta a központ és a strand, valamint autóval Zadar. A szállásegységek a 2. emeleten helyezkednek el, időtartamtól függően 3 különálló apartmanként, vagy akár egy teljes emeletként is használhatók 8 fő részére. Az A2+2 apartmanban egy erkélyes hálószoba és egy WC található a keleti oldalon, a délnyugati oldalon pedig a konyha, a nappali és egy nagy terasz, ahonnan csodálatos kilátás nyílik Sukošanra, a tengerre és a szigetekre. A Studio+1 3 fő részére készült. Található benne egy szoba 2 ággyal, WC, konyha és a terasz egy része, kilátással a tengerre és a szigetekre. A harmadik egy kisebb, erkélyes stúdióapartman, két fő részére, nyugat fekvésű és ideális szerelmespárok számára. Ha egy csendes családi nyaralásra vágyik, kikapcsolódással a természetben és a tengeren, itt elégedett lesz. A házigazda az Ön rendelkezésére áll, és szükség esetén elérhető. Üdvözöljük kedves vendégeinket! 🙂

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
A szállás az érkezés napján 13:00 órától az elutazás napján 10:00 óráig vehető igénybe. Az időpontfoglalás garanciája és biztonsága érdekében a megállapodás szerinti előleg fizetése szükséges.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Foglalási visszaigazolás dokumentum foglalás esetén
Lemondási feltételek
Kedves vendégeink, üdvözöljük háztartásunkban. Kérjük, lelkiismeretesen utazzanak. A befizetett előleget a lefoglalt érkezési időpont előtt 15 nappal lemondhatja, az előleg 100%-os visszatérítésével. Az érkezés előtt 15 napon belüli lemondás esetén az előleget teljes egészében megtartjuk.
Távolságok
  • Tenger: 700 m
  • Strand: 800 m
  • Belváros: 800 m
  • Élelmiszer: 700 m
  • Étterem: 700 m
  • Orvos: 700 m
  • Gyógyszertár: 800 m
  • Bank: 700 m
  • Posta: 700 m
  • Benzinkút: 800 m
  • Buszmegálló: 700 m
  • Repülőtér: 5 km
  • Marina: 1.2 km
  • Sport tevékenységek: 200 m
  • Disco club: 9 km
  • Kaszinó: 800 m
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Vendégeink számára hajókirándulásokat szervezünk.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Panorama Capo
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 9 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Molve, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+2, Augusztus 2023
Nagyszerű

Kiváló ap egy nagyszerű nyaraláshoz, az ap-ban mindent megtalál, amire szüksége van. Minden tiszta és rendezett, teljesen felszerelt konyha, mosógép a fürdőszobában, kerti zuhanyzó és grill, nagy TV. A teraszról pedig a legszebb kilátás nyílik Sukošanban. Béke és csend. Barátságos házigazdák mindig az Ön szolgálatában, úgy éreztük magunkat, mintha évek óta vendégeskednénk, és csak az első évben jöttünk volna. Köszönjük Renátának és Marinnak mindent. Újra visszatérünk.

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Köszönöm Marko 😊

Örülünk, hogy kiváló volt nálunk a tartózkodása, és hogy tetszett Sukošan. Csak dicsérő szavaink vannak az Önhöz hasonló vendégeinkhez, ezért is várjuk, hogy visszatérjen. Minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy még jobbá tegyük a nálunk töltött időt. Üdvözlet !

Zagreb, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Stúdió+1, Január 1970
Szép szállás és kellemes hangulat, különösen a tengerre néző kilátás

Mindent, amire szüksége van a szállástól a kellemes tengeri tartózkodáshoz, de ennél több egy gyönyörű terasz, kilátással a tengerre és a környező szigetekre. Csodálatos természet és béke, ahogy a legtöbben nyaralni szeretnének. Barátságos és befogadó tulajdonosok, összességében pozitív és kellemes nyaralás, és maradjon ebben az apartmanban.

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Regényes,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Köszönöm ❤️

Örülünk, hogy minden rendben volt, és elégedett a szállásunkkal. Minden jót kívánunk. Üdv és még egyszer köszönöm.

Zagreb, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+2, Július 2020
A legszebb nyaralás!

Még a világjárvány idején a házigazdák gondoskodtak arról, hogy senkit sem szálljon meg velünk, szem előtt tartva a vendégek egészségét és biztonságát, ami kellemesen meglepett minket. Minden dicséretet és a rendezett szállást, teljesen felszerelt. Különösen tetszett a gyönyörű tengerre néző terasz, és emlékezni fogunk erre a lakásra, amely Sukosan csendes részén, másrészt Zadar és Biograd közelében található hosszú ideje! Köszönöm!

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Regényes,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Kedvesünk!

Köszönöm az értékelést és a csodálatos megjegyzést. Örülünk, hogy minden rendben volt, és hogy elégedett vagy a szállással. Kiváló vendégek voltak, és mindig szívesen látnak velünk. Üdvözlet és sok szerencsét a házasságban !!

Mutasd meg az összes véleményt
Marin Birkić Reklám mivel 2017
Beszél:
Horvát, Angol,
Többet a tulajdonos

Üdvözlet! Marin vagyok, és egy családi házban lakom Renato feleségével és Danica anyával, aki már évek óta bérbe ad. Az apartmanok a második emeleten vannak és az első emeleten vagyunk. Mindig rendelkezésünkre állunk. Szeretettel várjuk Önt, és reméljük, hogy nyaralását választja apartmanainknak! ☺

Apartmanok Panorama Capo lista már megtekintette 68920 idők óta 04.05.2017.