Apartmanok Punta AquaSukošan - Zadar régió

kikiáltási ár Ft 14.061 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Sukošan és a Zadar régió!
Detailed description

A Vila Punta Aqua fényűzően berendezett, modern és funkcionális stílusban, ideális az olajfolt árnyékolására és a gyönyörű homokos fenekű tengerparton. Csak néhány méterre van a strandtól. Háromszintes. A földszinten egy háromszobás apartman 3 fürdőszobával és egy további WC-vel és egy nagy, 35m2-es terasszal rendelkezik. Az első emeleten egy két hálószobás apartman 2 fürdőszobával és egy további WC-vel. A 37m2-es nagy erkély ideális a pihenésre és a gyönyörű tengerre néző kilátásban. A második emeleten egy luxus egy hálószobás apartman fürdőszobával és egy további WC-vel. Az apartman egy csodálatos tágas erkéllyel rendelkezik, kilátással a tengerre. Ez a villa ideális a gyönyörű tengerre néző kilátáshoz, nyaraláshoz és szocializáláshoz.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 10 m
  • Strand: 10 m
  • Belváros: 1 km
  • Élelmiszer: 1 km
  • Étterem: 1 km
  • Marina: 2 km
Beach típus
Homokos tengerpart,
Részletes leírás
A villa alacsony energiafelhasználással rendelkezik. Beépített fűtési és hűtési rendszerrel rendelkezik, amely kényelmes otthoni kényelmet biztosít. Az eszközök minden szobában találhatók. Szat / tv minden szobában. Mosógép, mosogatógép, indukciós tűzhely, napelemek, parkolás
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Punta Aqua
Andrijana Krstić Reklám mivel 2018
Beszél:
Horvát, Angol, Német, Olasz,
Apartmanok Punta Aqua lista már megtekintette 33116 idők óta 14.06.2018.