Apartmanok Villa AmalijaSukošan - Zadar régió

kikiáltási ár Ft 15.516 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Sukošan és a Zadar régió!
Detailed description

Az újonnan felújított, tágas és hangulatos lakás a legfelső emeleten a családi villa Sukošan, egy kis halászfalu 10 km-re Zadar. Csak néhány lépésre az út túloldalán választja el a tengertől, és az apartmanok berendezett új, high-end készülékek: Liebherr hűtőszekrény, Electrolux sütők és főzőlapok, minden szükséges eszköz és minőségű ágynemű és anatómiai párna. Légkondicionált, ingyenes internet és parkoló, valamint a nap zuhanyzó áll a vendégek rendelkezésére. Minden apartman egy hálószoba egy dupla ágy és egy kanapé a nappaliban felszerelt a megfelelő matrac két. A csatlakoztatásának lehetősége a lakások, ha marad a tágabb társadalom árajánlat alapján.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Fizetés készpénzben csak. A bejelentkezés 15 órától, kijelentkezés akár 11 órán keresztül. Előleg 20%, a végső foglalás.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 20 m
  • Strand: 20 m
  • Belváros: 3 km
  • Élelmiszer: 500 m
Beach típus
Kavicsos strand, Beton strand,
Részletes leírás
Kínálunk a lehetőséget, transzfer / a repülőtérre ingyenes, a lehetőséget foglalnak idegenvezetést Zadar és a nemzeti parkok Plitvicei-tavak és a Krka és a szállítás. A közelben található kosárlabdapálya, vitorlás iskola, hajóbérlés. Sukosan ideális helyszín feltárása Közép-Dalmáciában, a történelmi és kulturális város Zadar, mint a közeli helyek, mint Biograd, Ugljan és Pasman szigetek, nemzeti parkok Paklenica, Plitvicei-tavak, Krka.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Villa Amalija
Marina Rogoznica Reklám mivel 2015
Beszél:
Horvát, Angol, Olasz, Spanyol,
Apartmanok Villa Amalija lista már megtekintette 6073 idők óta 07.07.2015.