Apartman LeanaBrač Supetar - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 7.736 / éj
Vendég értékelés alapuló 2 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

A Leana A1 egy kényelmes apartman Supetar nyugati oldalán. Legfeljebb 3 felnőtt elszállásolására alkalmas. A szobában egy franciaágy és egy teljes ágy található. A nappaliban található kanapé egy személy elszállásolására alkalmas. A lakás nagyon csendes környéken található. Supetar legjobb strandjai mindössze néhány perc sétára találhatók a szálláshelytől. A közelben elérhető tevékenységek: vitorlázás, jet-ski, strandröplabda, ejtőernyőzés stb. A strandokon is számos bár és étterem található. Az A1 apartman az épület első emeletén található. Az A1 apartman mérete 35 m2. Az A1 lakás fedett teraszának területe 7m2.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Az ár tartalmazza: idegenforgalmi adó, internet használat, parkoló használat, végtakarítás, ágynemű és törölköző, klíma használat, mosógép. Családunk ebben a családi házban lakik. Bármilyen kérdéssel, problémával kapcsolatban állunk vendégeink rendelkezésére. Foglalást fogadunk: szombat-szombat
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Belváros: 500 m
  • Élelmiszer: 200 m
  • Étterem: 300 m
  • Orvos: 1 km
  • Gyógyszertár: 500 m
  • Bank: 500 m
  • Posta: 500 m
  • Benzinkút: 700 m
  • Buszmegálló: 600 m
  • Repülőtér: 150 km
  • Marina: 500 m
  • Sport tevékenységek: 200 m
  • Disco club: 500 m
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
A legközelebbi strand 130 m-re, az ingatlan 130 m-re a parttól. A városközpont 500 m-re, az élelmiszerbolt 300 m-re, a legközelebbi étterem 300 m-re, a legközelebbi kórház 1,5 km-re található. A legközelebbi tömegközlekedés (busz stb.) 1,5 km-re található. Brač Repülőtér - 15 km Hajó/kompkikötő - 10 km LEGKÖZELBBI STRANDOK Vela luka, beton, homokos strand, 130 m Mala luka, kavicsos, homokos strand, 300 m Vela luka, kavicsos strand, 270 m Bili rat, kavicsos strand, 500 m Tri mosta, kavicsos strand fehér zászlóval, 500 m (a Fehér Zászló a vízfelületek, óceánok, folyók tisztaságának ökológiai szimbóluma)
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartman Leana
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 2 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Zagreb, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+1, Július 2023
Hangulatos és tágas

Lovrenco úr és Andrijana asszony, a házigazdák nagyon kedvesek és vendégszeretőek voltak. Az egész foglalási folyamat gördülékeny és egyszerű volt. Részletes útbaigazítást küldtek nekünk a lakásukhoz, és üdvözöltek minket hangulatos lakásukban. Az apartman nagyon közel található Brač legcsodálatosabb homokos strandjához, az első emeleten a házigazdák mellett, akiket alig láttunk, így úgy éreztük, hogy az egész hely csak nekünk van. Maga a lakás hangulatos, egy szép konyhával, amiben minden szükséges edény megvolt, és egy gyönyörű erkéllyel körülvéve mindenféle gyönyörű olajfákkal és citromfákkal... Légkondicionált, 4 felnőtt és egy gyerek számára elegendő hely, nagyon közel van a központjában, de ugyanakkor elég elszigetelten ahhoz, hogy megőrizze magánéletét. Nagyon ajánlom ezt a helyet!

Ajánlott : Aktív nyaralás, éjszakai élet, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították angol - Eredeti megjelenítése
Szentendre, Magyarország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+1, Augusztus 2022
Supe(ta)r ünnep

A legjobban ajánlott!! A lakás tágas terekkel rendelkezik - mind a szobákban, a fürdőben és a teraszon. Ez több mint elég volt kettőnknek. A strand kb 2-3 perc, a belváros pedig 10-12 perc séta. Kiváló tisztaság és kedvesség várt minket, hála Adrianának és Lovrenconak. Imádtuk azt a hetet! István & Kitti

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Tourist nélkül autó, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították angol - Eredeti megjelenítése
Lovrenco Vladislavic Reklám mivel 2018
Beszél:
Horvát, Angol, Olasz,
Apartman Leana lista már megtekintette 18413 idők óta 30.03.2018.