Apartmanok BalićHvar Ivan Dolac - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 7.817 / éj
Vendég értékelés alapuló 2 értékelés
3/5
Detailed description

Balic apartmanok találhatók, a déli oldalon a sziget, a kis falu Ivan Dolac. Hála a legnagyobb a napsütéses napok száma Horvátországban, és a meredek szőlőültetvények déli oldalán, a sziget Ivan Dolac terület szőlőből nyert, amelyek a legjobb minőségű borokat. Ivan Dolac büszke a környezet, tele aromás növények, és más mediterrán növények. A hely gyönyörű kilátás nyílik a kis sziget Scedro és Korcula. Természet és környezet Ivan Dolac ideális hely egy pihentető nyaralás, különösen a gyermekes családok, idősek, hanem a vendégek fáradt a napi város zajától. Balic apartman tervezték különálló lakás, saját bejárattal. Minden apartman egy vagy két hálószoba, nappali, teljesen felszerelt konyha és étkező, fürdőszoba és WC-vel, légkondicionáló, parkoló és egy nagy terasz, kilátással a tengerre. A regisztrált családi gazdaság, termelő extra szűz olívaolaj, bor, pálinka és más hazai termékekre.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 80 m
  • Strand: 80 m
  • Belváros: 10 m
  • Élelmiszer: 10 m
  • Étterem: 80 m
  • Gyógyszertár: 70 km
  • Posta: 70 km
Beach típus
Kavicsos strand,
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Balić
Vendégértékelések
3/5
Vendég értékelés alapuló 2 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Sarajevo, Bosznia és Hercegovina
Katasztrófa (1/5) Maradt A2+1, Augusztus 2022
A legrosszabb tartózkodás az életben!

7 éjszakát töltve ebben az apartmanban, ami nem úgy néz ki, mint a képeken, életem legnagyobb kellemetlenségét éltem át. A határon visszatérve megkérdezte a rendőr, hogy hol vagyok és miért nem vagyok bejelentve??!!!! Csodálkozva és döbbenten próbáltam elmagyarázni neki, hogy hol szállok meg, és azt írja, hogy az általunk fizetett szállás irreálisan magas árában benne van az idegenforgalmi adó! Azt mondta, hogy nem vagyok regisztrálva, és 500 HRK bírságot kell fizetnem!!!! Ami magát a szállást illeti, az egyetlen pozitívum (asszem magától értetődő), hogy tiszta a lakás. A lakás bútorzata múlt századi! A szekrények be vannak szögezve??!!! és nem lehetett őket használni!!! A klíma félig működik. Amint megérkeztünk, jeleztük a házigazdáknak, hogy a műholdas csatornák nem működnek, és senki sem volt hajlandó megoldani a problémát mind a 7 nap alatt!! A terasz tágas, de Önt egy alacsony fal választja el, ami nem megy végig, így Ön, akárcsak a mellettünk lévő vendégek, teljesen megfosztott az intimitástól. Különleges történet a nagyon kényelmetlen, kicsi és ősrégi ágy, ami minden mozgatáskor annyira nyikorog, hogy a 7 éjszaka alatt felébresztette a feleségemet és engem. Összességében becsapva és megalázva érezzük magunkat!!!

Ajánlott :
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Ljubljana, Szlovénia
Fantasztikus! (5/5) Maradt Szoba, Április 2022
Apartmanok Balić Ivan Dolac 86 Hvar

Férjemmel és barátaimmal néhányszor nyaraltunk a rendkívül vendégszerető Balić családnál. Még abban az időben, amikor félpanziós ellátást vehettünk igénybe. A szobáktól, az ételektől és a vendéglátástól kezdve minden 5 csillagot érdemel. A visszatérési vágy pedig nagy. Sok sikert és elégedett vendégeinket kívánunk.

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok,
A felülvizsgálat fordították szlovén - Eredeti megjelenítése
Petra Balić Reklám mivel 2015
Beszél:
Horvát, Angol, Német, Olasz,
Apartmanok Balić lista már megtekintette 45603 idők óta 20.07.2015.