Apartmanok RadoHvar Ivan Dolac - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 0 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Hvar Ivan Dolac és a Horvát szigeteken!
Detailed description

Rado Apartmanok található kis faluban, Ivan Dolac található, amely a déli oldalon a sziget. A Hvar sziget mellett a legnaposabb sziget az Adriai-tengeren is alkalmas szőlő termesztésére, a levendula és olajfák. Ez bővelkedik a természeti szépségekben és érintetlen természet Emeletes a legfőbb turisztikai erősségének a szigeten. Apartman található 200 m-re a strandtól, amely egyben az egyik legnagyobb a szigeten. A faluban van egy étterem, pizzéria, kávézó és gyorsétterem. Ivan Dolac felismerhető a kék tenger, barátságos házigazdák és a minőségi turisztikai szolgáltatások. A lakások két apartman a földszinten, három lakás egy emeleten, és egy lakás a 2. emeleten. Jelenleg 5 egy (2, 2 01:02 2) és 1 apartman (5 1). A ház körül olajfák és más mediterrán növények. Amellett, hogy a ház van egy grill, amely akkor használható. Ennek része a turisztikai kínálat van értékesítése iránt őshonos termékek, mint a bor és a szezonális zöldségek.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Ami a fizetés, van egy szokás, hogy a vendégek fizetnek, amikor megérkeznek, vagy a tartózkodás ideje alatt a lakások (tárgyalás alatt). A betét 30% -a teljes foglalás és fizetik a fiókomban: HR15 2340 0093 1116 7023 4. Swift bank címe: PBZGHR2X és címem: Svirče 102, 21462 Vrbanj, Hvar-sziget -HRVATSKA Ez az összeg levonásra kerül majd fizet nekem a többi pénzt a könyvet, ha jön a lakások ünnepnapokon
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 200 m
  • Strand: 100 m
  • Belváros: 50 m
  • Élelmiszer: 50 m
  • Étterem: 100 m
Beach típus
Sziklás strand,
Részletes leírás
Minden vendég kap 1 liter házi készítésű bort jeleként fogadtatás és vendégszeretet részeként kellemes tartózkodást családi apartmanok.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Rado
Rado Carić Reklám mivel 2015
Beszél:
Horvát, Angol, Német, Olasz, Cseh, Szlovák, Lengyel,
Többet a tulajdonos

ÜDVÖZÖLJÜK !!! Vendégként nektek, és hogy nem lesz, remélem, jó lesz Ivan Dolac. Megpróbálom, hogy az Ön jó gazda, és akkor elégedett lesz szállást és szolgáltatásokat DO SKOREG VISIONS

Apartmanok Rado lista már megtekintette 22827 idők óta 29.10.2015.