Apartmanok JukićSveti Filip i Jakov - Zadar régió

kikiáltási ár Ft 7.449 / éj
Detailed description

Az Apartments Jukić Sv Filip i Jakov tengerparti városában található, nem messze Zadartól és Biogradtól. A szálláshely teljesen felszerelt, légkondicionált apartmanokat és grillezővel ellátott közös kertet kínál. A tengertől 7-8 perc sétára, a bolttól 2-3 percre található. Ingyenes vezeték nélküli internet-hozzáférés áll rendelkezésre az egész létesítményben. A vendégek számára ingyenes parkolási lehetőség biztosított a létesítményen belül. Az ár tartalmazza az üdvözlő italt, és a város központjában különféle kirándulások szervezésére van lehetőség, mint például kirándulások a Krka, Kornati, Paklenica nemzeti parkokba, az Ormitológiai Rezervátumba és a Vrana-tó Nemzeti Parkba stb. A városban számos étterem és pizzéria található, amelyek nemzetközi ételeket, valamint rendelésre is felszolgálnak. Lehetőség van robogók, kerékpárok, csónakok, sandolinok, kenuk stb. bérlésére is. Egyes termékeinket és őshonos dalmát ételeinket az Ön kívánsága szerint kínáljuk és elkészítjük.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Bejelentkezés 16:00 - 18:00 Kijelentkezés 07:00 - 09:00 A bejelentkezés alsó korhatára 20 év Háziállat nem Háziállat nem hozható. Fizetés érkezéskor, előleg fizetés a számlára az apartman foglalásakor, minden részlet és érdeklődés e-mailben. Partik nem engedélyezettek Házirend és béke Mirozov 23-06-ig Kérjük, hogy érkezési idejükről tájékoztassák a vendégeket. Fizetés érkezéskor, előleg fizetés a számlára az apartman foglalásakor, minden részlet és érdeklődés e-mailben. Takarítási díj tartózkodásonként 100 euró kaució érkezéskor 200 euró készpénzben.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 500 m
  • Strand: 500 m
  • Belváros: 100 m
  • Élelmiszer: 100 m
  • Étterem: 400 m
  • Orvos: 300 m
  • Gyógyszertár: 300 m
  • Posta: 500 m
  • Buszmegálló: 200 m
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Beton strand,
Részletes leírás
Biograd királyi városa mindössze 3 km-re található tőlünk, és egy maroknyi érdekességet kínál, történelmi látnivalókat és vonzó látnivalókat egyaránt. Zadar ősi városa, ami maga a történet, 25 km-re van, Nin kisváros pedig 35 km-re van, stb...
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Jukić
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Božidar Jukić Reklám mivel 2017
Beszél:
Horvát, Angol, Német,
Többet a tulajdonos

Kedves Barátaim! Ha szállást választanak az én szállásaimban, megtiszteltetés és öröm lesz számomra, és biztos vagyok benne, hogy még sokáig emlékezni fognak a filipjakovói nyári vakációra, és szeretettel emlékeznek rá. Egészségére!!

Apartmanok Jukić lista már megtekintette 51558 idők óta 07.03.2017.