Apartman LavandaSveti Petar - Zadar régió

kikiáltási ár Ft 2.332 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Sveti Petar és a Zadar régió!
Detailed description

A Lavanda 4 fős apartman (2 2) az 1. emeleten található, területe 33 m2, erkély 4 m2, gyönyörű kilátással a tengerre és a környékre. A lakásban hálószoba franciaággyal (160x200) és egy nagy gardróbszobával, fürdőszoba zuhanyzóval és WC-vel, valamint konyha étkezővel és részben TV-vel van, amelyben kanapé van még két ember számára, 140x190-es méretű. Mindkét szoba egy nagy cseresznyefa árnyékában a teraszra nyílik. A lakást 2013-ban díszítették és teljesen felszerelték. Gyönyörű kilátás nyílik a tengerre és az olajfaligetekre. A konyha tartalmaz egy részét az étel készítéséhez (elektromos tűzhely, kicsi hűtőszekrény fagyasztóval és minden főzéshez szükséges eszköz), étkezőasztal 4-5 fő részére. A lakás légkondicionált. A ház 3 különálló bejáratú egységet tartalmaz. A legközelebbi strandon nincs tömeg, és mindig megtalálja a helyet nyugágyakhoz vagy törülközőkhöz. Esernyőnk az Ön rendelkezésére áll, ha szüksége van rá.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
A lakás lefoglalásakor a teljes összeg 30% -ának megfelelő előleg fizetendő. Az összeg fennmaradó részét (70%) a lakás átvételekor fizetik ki. A lakás 15:00 és 16:00 között délután vehető igénybe, de lehetőség van korábban is, előzetes egyeztetéssel a házigazdákkal. A lakás elhagyása 10:00 és 11:00 között várható. Az apartmanok árai szerepelnek az árlistában, és napi euróban vannak kifejezve.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
Az előleg fizetése után a foglalás a foglalás első napja előtt 30 nappal törölhető. Ebben az esetben visszatérítjük az előleg összegét.
Távolságok
  • Tenger: 50 m
  • Strand: 50 m
  • Belváros: 1 km
  • Élelmiszer: 800 m
  • Étterem: 400 m
  • Orvos: 5 km
  • Gyógyszertár: 5 km
  • Bank: 5 km
  • Posta: 5 km
  • Benzinkút: 10 km
  • Buszmegálló: 10 km
  • Vasútállomás: 17 km
  • Repülőtér: 17 km
  • Marina: 3 km
  • Nemzeti park: 200 km
Beach típus
Kavicsos strand, Beton strand,
Részletes leírás
Lehetőség az grill használatára az udvarban. A lakás légkondicionálóval és wifi-csatlakozással rendelkezik. A strand nagyon közel van a lakáshoz, csak 1 perc sétára. A part mentén többféle strand található: beton, kavicsos és homokos. Mindenki megtalálhatja a saját részét képező alkatrészt. A tengerpart mentén egy sétány körülbelül 4 km hosszú. Egy másik rövidebb kutya séta van a közelben. Az apartman közelében (300 m) található étterem, kávézó, pékség, gyümölcskioszk és újságok. A piac (üzlet) 1000 méterre van a lakástól vagy kb. 10 perc sétára. Az ár magában foglalja az összes adót, parkolást, az összes háztartási eszköz használatát, törölközőt, ágyneműt, evőeszközöket és ételkészítőket, valamint személyes higiéniai termékeket.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartman Lavanda
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 2 értékelés
Zagreb, Horvátország
Nagyon jó (4/5) Maradt A2+2, Szeptember 2018
bájos

Néhány lépésre a tengerparttól, a bájos, padlóra néző, tengerre néző, nagy cseresznye árnyékában néhány felejthetetlen napot töltöttünk. A fogadó és a szomszédok nagyon kedvesek voltak.

Ajánlott :
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
rijeka, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+2, Június 2016
Ajánljuk

Az apartman található, egy csendes környéken, ideális a nyaralás, és mégis közel van a nagyobb központokban, ha azt szeretné szórakozást. Ez egy szép terasz nyílik a tengerre. Másik nagy előnye, hogy nagyon közel van a strand csak egy percre. Remélem, hogy újra el fog jönni.

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították angol - Eredeti megjelenítése
Maja Pleše Reklám mivel 2012
Beszél:
Horvát, Angol, Olasz, Szlovén,
Apartman Lavanda lista már megtekintette 49584 idők óta 17.06.2014.