Apartman SorićSveti Petar - Zadar régió

kikiáltási ár Ft 12.501 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Sveti Petar és a Zadar régió!
Detailed description

Tágas, jól felszerelt, három szobás lakás, csendes részén a Szent Péter, ideális egy családi nyaralás, ahol leadhatja érezni, mint otthon. Három hálószoba, egy dupla ágy, egy két külön ággyal, a harmadik egy dupla ágy 140 cm széles. Nagy konyha és étkező van szerelve minden szükséges berendezések, tágas nappali társalgóval (kifeszített ágy), nagy terasszal, kilátással a tengerre. Fürdőszoba + külön WC, mosógép. Légkondicionáló használata is. Az összes ablakot és erkély ajtók hálók elleni védelem a szúnyogok és más rovarok. A strand néhány perc sétára található, és az étterem közelében. A gyerekek élvezni fogják a kavicsos strand.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Hogy erősítse meg a foglalás letét szükséges 20% a teljes költség. Az érkezés időpontja: 14: 30-22: 30 óráig. Indulási idő: előzetes bejelentkezés alapján, legkésőbb 16:00.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 200 m
  • Strand: 200 m
  • Belváros: 800 m
  • Élelmiszer: 800 m
  • Étterem: 100 m
  • Orvos: 5 km
  • Gyógyszertár: 5 km
  • Bank: 8 km
  • Posta: 5 km
  • Benzinkút: 9 km
  • Buszmegálló: 10 km
  • Vasútállomás: 13 km
  • Repülőtér: 10 km
  • Marina: 5 km
  • Sport tevékenységek: 5 km
  • Disco club: 5 km
  • Kaszinó: 13 km
  • Nemzeti park: 30 km
Beach típus
Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Welcome drink benne van az árban.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartman Sorić
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 7 értékelés
München, Németország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A5+2, Augusztus 2016
tökéletes nyaralás

Voltunk augusztusban 2016 Négyen (2 felnőtt + 2 gyermek) a nagyszerűen felszerelt apartman. Az apartman tartalmaz mindent el lehet képzelni. Mosógép, mosogatógép, mikrohullámú sütő, stb Wifi A képek a honlapon 100% valóság. Ez egy 5 perces sétára a strandtól. A strand közelében is pék, újságos és zöldség állvány. A strandon van egy pizzéria, szintén ajánlott. Zadar és Biograd kell érte kb 20 perc autóval. A Krka vízesés körülbelül 1-1,5 óra autóval. De meg kell nézni minden esetben. A nagyon szép tulajdonosa volt mindig segítőkész kérdéseket. Mi is csak ajánlani a lakásban. Mindenesetre, mi lenne visszamenni. Szerelem Zrinka, kösz a nagy ünnep.

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították német - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
köszönöm

Köszönjük Caroline és Rainer és a kedves gyerekek a kedves szavakat. Különleges Köszönöm őrzött saját. Szeretném, hogy jöjjön vissza hozzánk, mert Ön hosting vágy.

Vinnitsa, Ukrajna
Fantasztikus! (5/5) Maradt A5+2, Január 1970
Ukrajna

Mi volt az a nagy lakás 10 nap. Volt 8 felnőtt fő és 2 gyermek. Ház nagyon tiszta, sok törölköző, nagyon szép és tiszta ágyneműt és sok konyhai és más dolog, hogy a mindennapi élethez szükséges, légkondicionálás. Ebben a lakásban volt minden, amire szükségünk van. Nagyon jó grill az udvaron. Nem volt nagy tengerre kilátás az erkélyről! Távolság a tengertől csupán 4 perc gyalog. Jó wi-fi minden alkalommal. A legfontosabb - ebben a lakásban jó és kedves tulajdonosok, hogy segített nekünk egész idő alatt! Ezek nagyon barátságos, mindig azt válaszolta, hogy a kérések és kérdések. Szeretnénk köszönetet mondani a szépen remek hely eltölteni hivatásunk! Álmodunk, hogy jöjjön vissza!

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították angol - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Kedves Maryna

Köszönjük a nagy felülvizsgálata. Mondd, hallo minden nagy familly. Remélem az álmod valóra válik.

velenje, Szlovénia
Fantasztikus! (5/5) Maradt A5+2, Augusztus 2015
SZÜNET

Zrinka várjuk, hogy találkozzunk újra vami.Vidimo körül 26/4/2016 fogjuk jelenteni a pontos datum.Lepo Jerkota köszöntött, Marijo, Tonko és Kate Lp-re Velenje Melita & Co

Ajánlott : Gyermekes családok, Regényes,
A felülvizsgálat fordították szlovén - Eredeti megjelenítése
Mutasd meg az összes véleményt
Zrinka Sorić Reklám mivel 2014
Beszél:
Horvát, Angol,
Többet a tulajdonos

Kedves vendégeink! Keresőkifejezések a megvalósításához a foglalás am az Ön rendelkezésére minden kérdésre, és a tartózkodás ideje alatt a lakásunkban megpróbálom, hogy jöjjön ki, hogy találkoztunk, hogy az üdülés, mint kellemes, amennyire csak lehetséges. Üdvözöljük!

Apartman Sorić lista már megtekintette 22098 idők óta 02.04.2014.