Nyaralóház IvanaSveti Petar - Zadar régió

kikiáltási ár Ft 9.380 / éj
Vendég értékelés alapuló 4 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

Tágas nyaraló, első sor a tenger felé, saját kijárattal a tengerbe, gyönyörű kilátással a Pašman-csatornára és a szigetekre. A ház ideális gyermekes családok vagy párok számára, mindent tartalmaz, ami a kellemes tartózkodáshoz szükséges. A nagy terasz a kerthez és az udvarhoz kapcsolódik, és a nap nagy részét tölti, míg a közvetlenül a tenger feletti terasz ideális a napsütéshez és az esti társaságokhoz egy látványos naplementében. A tenger csak néhány lépésnyire van, nincs tömeg, és van magánélete. Ha kisebb gyerekei vannak, a gyönyörű sekély strand 10 perces sétára található a háztól. A közelben található a Kalandpark az adrenalinra vágyóknak, és sok kisebb dalmát hely a városnézésre vágyóknak. Biograd városa 15 perces autóútra, Zadar pedig 20 perces autóútra található. A gyönyörű Vrana-tó 15 perces autóútra található, ahol szívesen segítünk, és elkalauzoljuk e terület titkaiba, ha pedig nem vagy kutató típus, csak kényeztesd magad és lustálkodj a tenger mellett.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
A foglalás visszaigazolása 20% előleg befizetésével történik, mely 48 órával az érkezés előtti lemondás esetén teljes egészében visszatérítésre kerül, ezt követően történő lemondás esetén az előleget teljes egészében megtartjuk. Be- és kijelentkezés megegyezés szerint. Bármilyen további információért forduljon hozzánk bizalommal
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Foglalási visszaigazolás dokumentum foglalás esetén
Lemondási feltételek
Az érkezést megelőző 48 órán belüli lemondás esetén az előleg 100%-a visszafizetésre kerül, az érkezés előtti 48 órán belüli lemondás esetén az előleg teljes összege visszatartozik.
Távolságok
  • Tenger: 10 m
  • Strand: 10 m
  • Belváros: 500 m
  • Élelmiszer: 200 m
  • Étterem: 200 m
  • Orvos: 6 km
  • Gyógyszertár: 6 km
  • Bank: 6 km
  • Posta: 6 km
  • Benzinkút: 11 km
  • Buszmegálló: 200 m
  • Repülőtér: 16 km
  • Marina: 11 km
  • Nemzeti park: 15 km
Beach típus
Kavicsos strand, Beton strand,
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Nyaralóház Ivana
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 4 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Trbovlje , Szlovénia
Fantasztikus! (5/5) Maradt A6+2, Június 2022
Pavel, Szlovénia

Remek ház pihenésre, az elhelyezkedés csodálatos, a tulajdonosok igyekeztek mindent előkészíteni (a ház tiszta, a külső szépen berendezett), így gyermekes családoknak ajánlom. Jól szórakoztunk. Köszönöm Andreja és Serđa

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Regényes,
A felülvizsgálat fordították szlovén - Eredeti megjelenítése
Wels, Ausztria
Fantasztikus! (5/5) Maradt A6+2, Június 2022
Perfektes Haus für Familien

Dieses Haus mit direktem Meerzugang ist einfach perfect für die gesamte Familie. Auch wenn die Küche nicht topmodern ist, tehát findet man alles was man braucht. Haus, Garten, Griller, Liegestühle und viel Ruhe, der perfekte Urlaub für Ruhesuchende. Die Einfahrt bzw. Zufahrt zum Haus könnte etwas breiter sein, aber für geübte Autofahrer normal kein Probléma, ausser mat hat einen SUV bzw. Familienkutsche dann wirds schon ein bisschen eng. Die Vermieter super freundlich und um jedes Anliegen sehr bemüht und zuvorkommend. Alles sehr sauber und ordentlich, Ausstattung mehr als aufreichten wen man nicht den großen Schnickschnack sucht. Wir feuen uns schon wieder auf den nächsten Urlaub bei Andrea & Serdo!

Ajánlott : Az emberek keresnek békét,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Werther, Németország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A6+2, Július 2022
Csodálatos nyaralás!!!!!

Fantasztikus nyaralást töltöttünk ebben a házban. Semmiben nem szenvedtünk hiányt, a ház felszereltsége kiváló, sokszor voltunk Horvátországban, de ilyen jól felszerelt konyhát még nem találtunk. A hely nagyon jó, kimész a kertajtón, és egyenesen a vízbe lehet menni, lapos, és egy kis lépcsőn keresztül könnyen be lehet jutni. Andreával és Serdóval a kommunikáció problémamentesen zajlott, nagyon kedves tulajdonosok. Pontosan olyan, amilyen a képeken látható és a leírásban is olvasható.Kisebb vásárlás esetén könnyen el lehet sétálni a közeli studenacokhoz, nagyobb vásárláshoz pedig autóval Zadarba vagy Biogradba lehet.Összességében ez volt a legjobb időszak évben, és rengeteg energiát töltöttünk fel, amíg vissza nem térünk jövőre. Ezúton is nagyon KÖSZÖNJÜK ezt a gyönyörű, nagyon tiszta és rendezett házat.

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Regényes,
A felülvizsgálat fordították német - Eredeti megjelenítése
Mutasd meg az összes véleményt
Serđo i Andrea Kačan Reklám mivel 2021
Beszél:
Horvát, Angol,
Többet a tulajdonos

horvátul és angolul beszél

Nyaralóház Ivana lista már megtekintette 16224 idők óta 23.06.2021.