Apartmanok IrenaPirovac - Sibenik környékén

kikiáltási ár Ft 12.414 / éj
Vendég értékelés alapuló 12 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

A fényűzően berendezett apartmanok Lolić fő strandján, csendes környezetben, mindegyik rendelkezik Like otthon tanúsítvánnyal. Minden apartman a ház egy emeletét foglalja el, és saját bejárata van. A lakás egy előszoba a bőröndök tárolására, egy nagy nappali konyhával, egy hálószoba, egy kis előszoba és egy fürdőszoba. A nappaliból egy nagy loggia nyílik, ahonnan a tengerre és a romantikus naplementére nyílik kilátás. A loggián tíkfa asztal és székek találhatók. A nappaliban egy sarokkanapé található, mely igény szerint két ággyá alakítható. Van egy nagy LCD/IPTV. A konyhában 6 személyes edények, mosogatógép, sütő, 3/1 gáz, nagy hűtő fagyasztóval, kávéfőző, 6 személyes étkezőasztal. A helyiség klimatizált és fűtéses. A folyosón található beépített gardróbban széf található. A fürdőszobában zuhanykabin, radiátor, hajszárító található. A hálószobában egy 160x200 és 90x200 méretű ágy található, anatómiai matracokkal és egy kis E loggia kijárattal. A fürdőszobához ágyneműt és törölközőket biztosítanak. Vannak társasjátékok, tű és cérna, szúnyogvédelem, strandszékek, grill, zuhanyzó az udvaron

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
A fizetés euróban történik a számlára vagy készpénzben. A foglalás az éjszaka teljes árának 30%-ának megfizetésével történik. A bejelentkezés 14 óra után, a kijelentkezés 9:00 óra után történik. Kérjük, hagyja rendben a lakást, és óvatosan kezelje a dolgokat. A távozás utáni takarításért 50,00 eurós felár fizetendő érkezéskor. Az esetleges károk összege 200,00 €, amelyet az apartman átvizsgálása után vissza kell fizetni.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
Az előleg visszafizetése csak "vis maior" esetén lehetséges: - világjárvány vagy hasonló előre nem látható körülmény esetén az előleg átruházható másik egyeztetett időszakra
Távolságok
  • Tenger: 10 m
  • Strand: 10 m
  • Belváros: 200 m
  • Élelmiszer: 200 m
  • Étterem: 50 m
  • Orvos: 200 m
  • Gyógyszertár: 200 m
  • Bank: 200 m
  • Posta: 200 m
  • Benzinkút: 1 km
  • Buszmegálló: 200 m
  • Vasútállomás: 20 km
  • Repülőtér: 50 km
  • Marina: 200 m
  • Sport tevékenységek: 100 m
  • Kaszinó: 10 km
  • Nemzeti park: 20 km
Beach típus
Kavicsos strand,
Részletes leírás
Az udvaron meleg vizes zuhanyzó, strandszékek, grillező, minőségi kerékpárok használhatók. Parkolás apartmanonként 1 jármű részére. Van egy kerékpáros helyünk, mellyel a tágabb környék bejárható, számos kerékpárút található. A közelben lehetőség van csónak bérlésére, vízibiciklire stb., szervezett kirándulások Kornatiba, Meglátogathatók a nagyobb városok, a Krka Nemzeti Parkba vagy a Vrana Lake Natúrparkba (madárrezervátum, horgászni is lehet) ). A Pirovačka-öböl alján gyógyiszap (peloid) használható. Vannak ütőink teniszhez, labdához, tollaslabdához, . Otthon érzi magát, kényelmesen, kipihenten. Az apartmanok Biztonságos tartózkodás Horvátországban címkével rendelkeznek
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Irena
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 12 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Nazarje, Szlovénia
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+2, Június 2020
Csodálatos apartman és elhelyezkedés

A családom és én már kétszer töltöttük nyaralásunkat ebben a létesítményben. A lakás nagyon szép, tiszta, kényelmes és karbantartott. A konyhában minden szükséges felszerelés megtalálható az étkezés elkészítéséhez. Az erkélyről gyönyörű kilátás nyílik a tengerre. A környék csendes, ezért azt ajánljuk családoknak és mindenkinek, aki békés nyaralást akar. Andreja asszony, mindig a mi szolgálatunkban volt, tudta, hogyan tanácsot adhat nekünk, ha valamire lenne szükségünk. A gyerekeket palacsintákkal is elégedett volt. Leginkább a bekerített udvar tetszett neki, ahonnan csak pár lépésre van egy nagyon gondozott strand. Az udvaron a gyerekek gondtalanul élvezhetik az árnyékot és játszottak, míg a szülők gondtalanul feküdtek a nyugágyakon, amelyeket a vendégek a strandra is vihetnek. Ajánljuk!

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Regényes,
A felülvizsgálat fordították szlovén - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Nagyon köszönöm a szép megjegyzéseket

Örülünk, hogy kellemes nyaralást kapott, mindig kedves és jó vendégeink vagyunk, és reméljük, hogy újra találkozunk jövőre. Nagyon köszönöm a szép megjegyzéseket és ajánlásokat.

Lug Poznanovečki, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+2, Június 2019
dicséret

Az idei év 6. végén egy gyönyörű, erkélyes apartmanban tartózkodunk. A lakásban minden, amire szükségünk volt, és még sok más. Strandunk éppen a lakás előtt állt, ami természetesen nagyszerű volt, mivel 14 hónapig volt gyermekünk, tiszta és kiváló hőmérséklet. Ms. Irena nagyon kedves és barátságos volt. Összességében örülünk a szolgáltatásnak és magának a helynek.

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Regényes, Emberek háziállatok,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Kedves és jó vendégek

Örülök, hogy kedves vagy, és jól érezted magad. Jó a csecsemőknek. Voltál kedves és jó vendégeink, ezért remélem, hogy az események újra össze fognak kerülni. Köszönöm.

SEVNICA, Szlovénia
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+2, Július 2018
Nyaralás 2018

Apartman szuper helyen - csak a tengerparton, a strand kb 50 m-re, a lakásban mindent meg kell (mi már korábban kérte, vagy bizonyos dolgokat, és mi biztosított őket)

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok,
A felülvizsgálat fordították szlovén - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Jó vendégeket

Örülök, hogy tetszett neked, a strandunk nagyon jó, az udvaron, ahol a tengerparton voltál, mindenki megtalálhat valamit, amit szeret és élvez. Remélem, újra meglátjuk az eseményt.

Mutasd meg az összes véleményt
Irena Meić-Sidić Reklám mivel 2014
Beszél:
Horvát, Angol, Német,
Többet a tulajdonos

Én már nyugdíjas, és szeretek foglalkozni a vendégek. Nyitott vagyok, őszinte, a szeretet az emberek, én nagyon aktív és értékes. Én különösen szeretem a gyerekeket. Szívesen megy a férjével halászat, a következő területeken olvasás gyógynövények, az olvasás és szárazabb füge és a paradicsom, nem konzervek, menj az olajbogyó szüret. Szeretek evezni a kajak úgyhogy meglátogatom Pirovac öbölben. Szeretek főzni, és bevonja a vadon élő növények, kagylók és bármi mást kínál. Kocsit, egy jó úszás. Turizmus üzlet két éve az új ház. Kezelés őket nagyon jól, mert azt akartam, hogy a vendégek jobban érzi magát, mint otthon, úgyhogy én figyeltem minden sitnicu.Volim fényképezéshez, míg a számítógép már 50.000 fotografija.Svoju weboldal megalkottam magát, és hozzá sok fotóm .I van egy facebook profilt, és amelyet maga rendszeresen uređujem.Sa vendégek megállapodhatnak horvát, német, szlovén, egy kicsit angolul, magyarul. Élvezem a nyár, és foglalkozik a vendégekkel öröm és kihívás. Minden vendég szenteli magam a legteljesebb, és azt akarom, hogy mindenki jól érzi magát és elégedett. Válnak része a család.

Apartmanok Irena lista már megtekintette 79180 idők óta 07.04.2014.