Mobilház SeashellMurter Jezera - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 9.311 / éj
Detailed description

Fényűzően felszerelt mobilház (8x4m), 4+1 fő befogadására alkalmas, a gyönyörű Jezera Village Lovišća kempingben található Murter szigetén. A ház a tábor csendes részén található, mindössze 3 perc sétára a strandtól. Két hálószoba, két fürdőszoba zuhanykabinnal (hajszárító), plusz egy kültéri zuhanyzó, valamint egy nappali teljesen felszerelt konyhával (sütő, főzőlap, mikrohullámú sütő, hűtőszekrény fagyasztóval, elektromos vízforraló, kávéfőző, kenyérpirító) ). A házban klíma (hűtés/fűtés), kábel tv, wifi van. A nagy, 7x3 m-es fedett terasz grillezővel, ülő- és étkezőbútorokkal, nyugágyakkal, tengerre néző kilátással teszi különlegessé az üdülést. Ágynemű és törölköző biztosított (csere a tartózkodás nyolcadik napján). A ház mellett ingyenes parkolóhely biztosított.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
A foglalás visszaigazolása a teljes összeg 20%-a előleg befizetése után történik. Az ár tartalmazza: 4 plusz 1 fő, parkolóhely 1 autónak, internet hozzáférés, klíma, ágynemű és törölköző (csere a nyaralás nyolcadik napján), villany, gáz, víz. Az ár nem tartalmazza: végtakarítás 50 euró, idegenforgalmi adó és egyszeri regisztráció a tábor recepcióján fizetendő. Vendégcsere minden nap: bejelentkezés 14 órától/kijelentkezés 10 óráig. A minimális tartózkodási idő a szezonban 7 éjszaka. A minimális tartózkodási idő a holtszezonban 3 éjszaka.
Lakossági adót nem az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
A vendég a foglalás teljes összegét legkésőbb a szálláshelyre érkezés előtt 7 nappal kifizeti. A vendég a foglalás teljes összegét meg nem jelenés, tartózkodás lerövidítése vagy a foglalás lemondása esetén a szálláshelyre érkezés előtt 7 napon belül fizeti ki.
Távolságok
  • Tenger: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Élelmiszer: 100 m
  • Étterem: 100 m
  • Repülőtér: 55 km
  • Marina: 100 m
Beach típus
Kavicsos strand, Beton strand,
Részletes leírás
A tábor recepcióján minden további szolgáltatás megtalálható.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Mobilház Seashell
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Dario Šuntić Reklám mivel 2018
Beszél:
Horvát, Angol, Olasz,
Mobilház Seashell lista már megtekintette 36501 idők óta 10.06.2018.