Mobilház Adriatic Blue CoastMurter Jezera - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 32.832 / éj
Detailed description

Az Adriatic Blue Coast mobilházak Murter szigetén, a Jezera Village táborban találhatók, egy fenyvesben, egy kavicsos strand mellett. A nyaralók kényelmét egy szállodai szoba és egy jól felszerelt lakás biztosítja, teljes kapcsolatban a természettel és a növényzettel. A tábor által biztosított szórakoztató, vendéglátó, sport-, szabadidős és animációs lehetőségek gazdagítják az üdülést és felejthetetlenné teszik ... A mobilházakhoz két hálószoba tartozik (az egyik franciaággyal, a másik pedig két egyszemélyes ággyal), teljesen felszerelt konyha étkezővel. egy pótágy egy vagy két ember számára, kényelmes fürdőszoba, légkondicionáló, műholdas TV, széf ... A nagy terasz kényelmes bútorokkal van felszerelve étkezésre és pihenésre, valamint elektromos grill. Egy jármű parkolása az épület mellett található. A törölközőket és az ágyneműt az ár tartalmazza. A WI-FI ingyenes, és a helyszínen elérhető. Nagyobb vállalatoknak ajánljuk a 226. és 227. házat, amelyek egymás mellett helyezkednek el.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Információk és a tartózkodás ára: renters.croatia@gmail.com A tartózkodás ára nem tartalmazza a napi idegenforgalmi adót, és a recepción kell fizetni: Felnőttek 8,00 kn, 12-18 éves gyermekek 4,00 kn, gyermekek fel 12 évig ingyenes. A táborba történő egyszeri regisztrációt nem tartalmazza a tartózkodás ára, 7,60 kn, és a recepción fizetik. Kérésre térítés ellenében egy háziállat is elszállásolható. A tábor a háziállat tábori tartózkodásáért fizetendő, és a recepción fizetendő érkezéskor az érvényes árlista szerint. A háziállat mobilházban történő tartózkodásáért további 10 EUR / nap díjat számítanak fel. Ezt az összeget a foglalással együtt kell kifizetni. A bankszámlára történő fizetés euróban vagy kuna egyenértékben történik. A foglalás megerősítéséhez a teljes ár 30% -ának megfelelő előleg fizetése szükséges. Az ár fennmaradó részét (70%) legkésőbb az érkezés dátuma előtt 30 nappal kell megfizetni. Az elérhető első és last minute ajánlatokról a renters.croatia@gmail.com e-mail címen tájékozódhat. Bejelentkezés: 15:00 órától Kijelentkezés: 10:00 óráig
Lakossági adót nem az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
Lemondás: - Több mint 15 nap a lefoglalt időszak első napjától számítva - visszatérítés a teljes összeg 50% -ában. - 15 vagy kevesebb, mint 15 nap a futamidő első napjától visszatérítés nélkül. * (* Lehetőségeink szerint újabb futamidőt kínálunk Önnek)
Távolságok
  • Tenger: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Belváros: 200 m
  • Élelmiszer: 200 m
  • Étterem: 200 m
  • Orvos: 2 km
  • Gyógyszertár: 2 km
  • Bank: 2 km
  • Posta: 2 km
  • Benzinkút: 2 km
  • Buszmegálló: 2 km
  • Vasútállomás: 4 km
  • Repülőtér: 45 km
  • Marina: 300 m
  • Sport tevékenységek: 100 m
Beach típus
Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Rendezzen néhány kirándulást a közeli látványos nemzeti parkokba és a természeti parkokba a tábor recepcióján: Kornati, Krka vízesések, Plitvicei-tavak, Vrana-tó, Paklenica ... A Biogradi Mirnovec vidámpark ideális délutáni és esti családi szórakozásra szolgál. 31 km-re. A tábor gazdag sportkínálatot, tanfolyamokat és felszerelés-kölcsönzést is kínál: tenisz, asztalitenisz, minigolf, vitorlázás, szörfözés, búvárkodás, SUP, .. Ha 7 m hosszúságúra szeretné elhozni hajóját, a tábor őrzött jachtkikötő. A hajó fekhelyét előre le kell foglalni. Naponta friss élelmiszerek állnak rendelkezésre egy jól felszerelt boltban, pékségben, kisboltban, és néhány ajándéktárgyat vagy őshonos terméket hazavihet. Ha nem akar minden nap főzni, kényeztesse magát egy étteremmel vagy kocsmával. A tábor programokat és workshopokat szervez a gyermekek számára. A miniklub 4-12 éves gyermekek számára, a tiniklub pedig 13-19 éves korosztály számára készült. A szépségszalon gondoskodik a szépségről, a masszázsstúdió pedig a kikapcsolódásról.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Mobilház Adriatic Blue Coast
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Mario K. Renters Reklám mivel 2016
Beszél:
Horvát, Angol, Francia,
Mobilház Adriatic Blue Coast lista már megtekintette 44089 idők óta 06.06.2016.