Apartmanok Kraljice Jelene Trogir - Split régió

kikiáltási ár Ft 14.061 / éj
Vendég értékelés alapuló 7 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

Világos, új építésű (2019), modern berendezésű apartmanok Mastrinka csendes részén, Čiovo szigetén. Az apartmanok teljesen felszereltek, és minden kényelmet biztosítanak, amit egy pihentető nyaraláshoz kívánhat. Elhelyezkedésének köszönhetően gyönyörű kilátás nyílik a tengerre. Az apartmanok mindössze két perc sétára találhatók a gyönyörű kavicsos strandoktól, 2,5 km-re Trogir központjától és mindössze 5 km-re a repülőtértől. A legközelebbi üzlet 200 m-re található.Az apartmanokhoz (2) saját parkolóhely van kijelölve.A képeken látható ingatlant, beleértve a medencét is, kizárólag a két apartman vendégei használhatják, mely szintén lehetséges. egy egységként foglalható két család vagy 8 + 2 fő részére. A helyszín számos lehetőséget kínál a városok és a természet felfedezésére. Vízen is van lehetőség a környék megismerésére, erre a helyszínen is számtalan ajánlat van.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
A fizetés kizárólag a bérlő folyószámlájára történik, legkésőbb a lakásba való belépés előtt 30 nappal. A vendég a foglalási költség teljes összegét köteles megfizetni. 7 napnál rövidebb foglalás esetén 100 eurós takarítási díj kötelező. Érkezés az apartmanokba 14:00 órától, távozás 11:00 óráig, vagy megegyezés szerint!
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Foglalási visszaigazolás dokumentum foglalás esetén
Lemondási feltételek
A vendég a foglalást az apartmanba való belépés előtt 4 héttel lemondhatja költségmentesen, 4 hét elteltével pedig a foglalási költség 50%-át köteles megfizetni!
Távolságok
  • Tenger: 80 m
  • Strand: 80 m
  • Belváros: 3 km
  • Élelmiszer: 200 m
  • Étterem: 200 m
  • Orvos: 3 km
  • Gyógyszertár: 3 km
  • Bank: 500 m
  • Posta: 500 m
  • Benzinkút: 1.5 km
  • Buszmegálló: 3 km
  • Repülőtér: 5 km
  • Marina: 3 km
  • Disco club: 3 km
  • Kaszinó: 2 km
  • Nemzeti park: 40 km
Beach típus
Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Az apartmanokban dohányozni tilos!
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Kraljice Jelene
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 7 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Geiselberg, Németország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4+1, Augusztus 2022
5 csillagos jó közérzet oázis

Augusztusban 14 gyönyörű napot töltöttünk el egy baráti családdal ebben a nagyszerű létesítményben, így az apartmanok és a medence is csak magunknak volt. Az apartmanok nagyon modernek és a kültéri rész is nagyon színvonalasan felszerelt (több ülőhely, elegendő nyugágy, nagy napernyő). A szállásadóval a kapcsolattartás kezdettől fogva nagyon szívélyes volt, és Pavlinusic úr telefonon mindig elérhető volt tartózkodásunk alatt. A komplexumból remek kilátás nyílik a szárazföldre és a tengerre... még a nyaralógépek fel- és leszállását is megnézheti (alacsony repülőgépzaj, ami minket nem zavart). Az út felfelé a nyaralóhelyig eleinte kicsit megszoktuk, mert nagyon meredek volt. A strand pár perc alatt elérhető gyalogosan és nekünk kisgyerekkel teljesen megfelelő volt... tiszta víz és nem túlzsúfolt. Kedves Pavlinusic család, otthon éreztük magunkat Önökkel és szívesen jönnénk máskor is!

Ajánlott : Aktív nyaralás, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították német - Eredeti megjelenítése
Skoczów, Lengyelország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4+1, Július 2022
Csodálatos tartózkodás

A bejelentkezés zökkenőmentesen zajlott, a házigazda pedig nagyon kedves és megértő volt. Az apartman és a medence területe nagyon tiszta volt. Mindennel felszerelve, amire csak szüksége lehet. Minden nagyon magas szinten van kész. Az épület egy dombon található, csodálatos kilátással. Határozottan ajánljuk itt maradni.

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Regényes,
A felülvizsgálat fordították lengyel - Eredeti megjelenítése
Velbert , Németország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4+1, Június 2022
Exkluzív 5 csillagos apartman

Szuper minőségi berendezésű modern lakás, hogy jól érezze magát. Semmi sem hiányzik! A szabadtéri terület medencével, napozóágyakkal és társalgóval csábítja a pihenésre. Sétatávolságra számos strand található. Trogir gyönyörű városa is gyorsan elérhető. Csodálatos kikapcsolódás volt! Szívesen visszatérnénk.

Ajánlott :
A felülvizsgálat fordították német - Eredeti megjelenítése
Mutasd meg az összes véleményt
Joso Pavlinušić Reklám mivel 2021
Beszél:
Horvát, Német,
Apartmanok Kraljice Jelene lista már megtekintette 20129 idők óta 20.06.2021.