Apartmanok Villa MeriČiovo Okrug Gornji - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 14.064 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Čiovo Okrug Gornji és a Horvát szigeteken!
Detailed description

A házban található a Ciovo szigetén, 10 perces autóútra a város, Trogir, és csak 15 percre van a legközelebbi repülőtéren. A ház található, a déli oldalon a sziget Ciovo, és van egy kis hely, meleg öbölben, amely a parttól 30 méterre a háztól. A ház közelében, a parttól 50 méterre, parkoló van. 200 méter van az első áruház és éttermek. A ház három szintes. A mindhárom egy lakás. A legkisebb, Kyara lakás alkalmas három embert. Apartman Petra Kapacitás 4 2, míg a lakás Ivana kapacitása 4 személy. Mindhárom apartman van egy csodálatos kilátás nyílik a tengerre. Land elfoglalt terület a kert, ahol növekszik a citrom és a mandarin, a veranda kő, nagy, kandallóval és egy medencével és modern bútorozott napozóterasszal körül. A medence éjjel kivilágított, illetve annak használata különösen töltött.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
A fizetés két részből áll. Az első része a fizetési, a fenntartás, ami 30% -a teljes összeg a számlánkra, hogy mi lesz jelezze magánlevelezés. A második rész keresztül történik a kifizetés, a többi összeg a számlánkon érkezéskor. Ideális érkezési idő után 14:00. Az ideális indulási idő 10:00.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 30 m
  • Strand: 30 m
  • Élelmiszer: 200 m
  • Étterem: 200 m
Beach típus
Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Használata klíma nincs feltöltve, és nem is használja kerti kandalló grillezni vagy sütni. Minden vendéget meleg fogadtatást formájában friss helyi gyümölcsök és üdvözlő ital, és hagyja őket vár egy pozitív meglepetés számunkra, hogy ne felejtsük el.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Villa Meri
Petra Radan Reklám mivel 2017
Beszél:
Horvát, Angol, Német, Olasz,
Apartmanok Villa Meri lista már megtekintette 26052 idők óta 03.06.2017.