Apartmanok VukovićČiovo Okrug Gornji - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 13.900 / éj
Vendég értékelés alapuló 4 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

Szép, kényelmes ház 32m2-es medencével, mely mellett egy nagyon szép nyári konyha található egy nagy dalmát stílusú grillsütővel, ahol pihenhet és szórakozhat. A házban 3 apartman található, modern berendezéssel, két hálószobával, minden szoba valamint a nappali légkondicionált, nagy teraszokkal, gyönyörű kilátással, védve a kilátástól, melyen 2 kényelmes nyugágy és egyéb teraszbútor található. . Körülbelül 90 m-re van a kristálytiszta tengertől.Válasszon strandok közül a természetes szikláktól, betonos strandoktól a gyönyörű, lekerekített kavicsos strandig, mindenki számára ideális, különösen a kisebb gyermekek számára, ahol élvezheti a fenyő árnyékát fák, tücskök énekével. A ház a csendes Mavarčica-öbölben található, 4 km-re Trogirtól, 8 km-re a repülőtértől és 26 km-re Splittől. Az új Čiovo híddal és az új úttal a tömeg megállt, és minden reggel békében és csendben ébredsz a madarak énekére, és minden más már olyan közel van hozzád.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Az árak €-ban értendők heti lakásbérlés esetén. A minimális tartózkodási idő júliusban és augusztusban 7 nap, érkezés és távozás bármely napon lehetséges. Foglaláskor a teljes apartman bérleti díjának 40%-át, a többit euróban kell fizetni érkezéskor. Fontos, hogy az ágyneműt és a törölközőt 95 fokon mossuk és mindent fertőtlenítünk. Étkezési lehetőség kertünk biozöldségeivel, helyi bor, pálinka, kenyérsütés, sütemények kínálatával, élelmiszerek kiszállításával is, így ideális hely egy nyaraláshoz sok napi odafigyeléssel, a medence melletti hideg italok felszolgálásától. , kávé, amit a medence melletti tavernában saját kezűleg is főzhetsz kávégépeken, szezonális gyümölcsökhöz, turmixokhoz... .
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
Nealeona villánkban ideális feltételeket biztosítunk az elszigeteltséghez, hogy Ön ilyen körülmények között is felejthetetlen nyaralást tölthessen. Ha a COVID 19 miatt nem tudunk megérkezni, az előleget az érkezés előtt 7 nappal teljes egészében visszatérítjük. Számos előnnyel rendelkezünk, reméljük, felismeri őket. A VUKOVIĆ CSALÁD ITT VAN AZ ÖNEK
Távolságok
  • Tenger: 90 m
  • Strand: 90 m
  • Belváros: 1.4 km
  • Élelmiszer: 900 m
  • Étterem: 300 m
  • Orvos: 1.4 km
  • Gyógyszertár: 1.4 km
  • Bank: 4 km
  • Posta: 1.4 km
  • Benzinkút: 4 km
  • Buszmegálló: 4 km
  • Vasútállomás: 28 km
  • Repülőtér: 9 km
  • Marina: 4 km
  • Sport tevékenységek: 1.7 km
  • Disco club: 4 km
  • Kaszinó: 4 km
  • Nemzeti park: 60 km
Beach típus
Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Az ár tartalmazza: üdvözlő ital, automata ajtós garázs, minden apartmanban 1 autónak van hely, vezeték nélküli internet, jó lefedettség, további lehetőségek: hajóbérlés, motorcsónakos kirándulások szervezése Hvarba és Visbe, vacsora elkészítése autentikus dalmát ételekkel. Kiadó is önálló objektumként, 3 szintes, és minden emeleten egy 60 m2-es lakás és egy 24 m2-es terasz található a képeken látható gépekkel. A tulajdonosok a ház földszintjén laknak, és nem tartanak kapcsolatot a vendégekkel, mert a vendégek külön bejárattal rendelkeznek. Ha nem az egész házat bérli, akkor a másik 2 apartmanból is fogadhat vendégeket. Minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy elégedetten távozzanak és újra visszatérjenek hozzánk, ahogy évente mintegy 15 család teszi.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Vuković
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 4 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Baden-Württemberg - Tuttlingen, Németország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4+1, Szeptember 2023
Remek nyaralás

A házigazdák nagyon kedvesek és segítőkészek. Jól szórakoztunk. A tengerre néző terasz nagyszerű. A szállás leírása és képei megfelelnek a valós állapotnak. Zárható garázsunk volt, ami nagy előny, hogy nincs az utcán az autó. A kilátás, a medence és az egész szabadtéri terület gyönyörű. Amikor megérkeztünk, a saját kertjükből frissen szedett virágokkal és gyümölcsökkel fogadtak bennünket. A strand és az összes közeli üzlet gyalogosan elérhető. Jövőre ismét ott töltjük a vakációnkat, harmadszor.

Ajánlott : Gyermekes családok,
A felülvizsgálat fordították német - Eredeti megjelenítése
Hobro, Dánia
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4+1, Július 2023
Szép tartózkodás

Nagyon jó tartózkodásunk volt ebben az apartmanban. Minden szuper volt, minden amire szüksége van, az a lakásban van. A kilátás nagyon szép volt és nagy terasszal. A házigazdák is nagyon kedvesek és segítőkészek voltak.

Ajánlott : Az emberek keresnek békét,
A felülvizsgálat fordították angol - Eredeti megjelenítése
Požega, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4+1, Augusztus 2020
Nyugtató pillantás

Vukovic apartmanokban maradtunk és nagyon örültek. Az apartman nagy terasszal rendelkezik, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a tengerre és a sziget egyes részeire. Az egész szállás tiszta, rendezett és kényelmes. A lakás elég tágas, a konyha minden felszereléssel felszerelt és rendben van. Az apartmanokhoz úszómedence is tartozik, így tartózkodásunk a vártnál kellemesebb volt. A házigazdák nagyon kedves és elszállásolók. A közelben gyalogosan elérhető strandok vannak, a strandok tiszta, a tenger tiszta, szép. Azok, akik nem kedvelik ezeket a strandokat, elterelhetnek egy újabb strandot a központban. Maga a hely gyönyörű, és az ember minden igényével, üzletekkel, tavernákkal, pizzériákkal és hasonlókkal rendelkezik. Határozottan egy javaslat, hogy menjen el élvezze a nyaralását.

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Mutasd meg az összes véleményt
Ruza Vukovic Reklám mivel 2013
Beszél:
Horvát, Angol, Német, Olasz, Orosz,
Többet a tulajdonos

Vukovic család vagyunk, aki több mint 30 éve családi turizmussal foglalkozik. Tudja meg, miért tavaly. 11 család visszatért. Ez a legnagyobb elismerésünk. Mindent megteszünk, hogy felejthetetlen pillanatokat töltsünk otthonunkban. Kedves vendégeink, szeretnénk, ha élveznéd magad a nagy teraszokon, nézve a hihetetlen naplementét a tengeren. Üdvözöljük velünk

Apartmanok Vuković lista már megtekintette 55170 idők óta 18.06.2014.