Apartmanok IvonaTrpanj - Dubrovnik

kikiáltási ár Ft 7.812 / éj
Vendég értékelés alapuló 12 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

Teljesen és korszerűen felszerelt és légkondicionált apartmanok Trpanj csendes részén, a Pelješac-félszigeten, a központtól 600 méterre vagy 10 perces sétára, a strandtól pedig 250 méterre vagy 5 perces sétára található a létesítmény. Az Apartments Ivona létesítményben öt apartman áll az Ön rendelkezésére, amelyekhez a létesítmény előtt őrzött parkolót biztosítunk, a teraszról kilátás nyílik az egész területre, valamint a kompkikötőre, a tengerre és a sportolási lehetőségekre. Az apartmanok ideálisak kirándulásokhoz Dubrovnik 105 km-re, Korcula 20 km, Mljet Nemzeti Park 25 km, Međugorje mindössze 60 km-re, az apartmanok mindössze 130 km-re vannak Split és Dubrovnik repülőterétől, ami felejthetetlen utazást biztosít a borutakon. a Pelješac-félszigetről. Trpanjba komppal lehet eljutni Ploče felől, ahol az út 55 percet vesz igénybe, illetve a Pelješ hídon az autópálya végétől 65 kilométerre, vagy közúton Neumon (BiH) keresztül Stonon keresztül.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Foglaláskor a vendég fizeti nekünk a foglalási díjat, apartmantól függően 150 €-tól 400 €-ig. A foglalást nem kell kifizetni a megállapodás megkötése előtt, és nem kell a teljes árat kifizetni. Az ideális érkezés és elszállásolás az apartmanban 14 órától, míg távozás reggel 9 óráig MEGJEGYZÉS: Minden apartmanban több nyelven kifüggesztjük a házirendet, valamint a viselkedési szabályokat és a megengedett medencehasználat idejét. a vendégek tartsák tiszteletben a házirendet és saját érdekükben, valamint a többi vendég és szomszéd is tartsa be a medencénél fennálló viselkedési szabályokat, és ne játsszon hangos zenét zenei eszközökön keresztül. Az apartmanokban nem tartózkodó személyek (barátok, rokonok) nem jöhetnek az apartmanokba és a medencébe. Az előleg befizetésével Ön elfogadja a házirendet
Lakossági adót nem az ár tartalmazza.
Foglalási visszaigazolás dokumentum foglalás esetén
Távolságok
  • Tenger: 200 m
  • Strand: 200 m
  • Belváros: 400 m
  • Élelmiszer: 50 m
  • Étterem: 300 m
  • Orvos: 400 m
  • Gyógyszertár: 300 m
  • Bank: 500 m
  • Posta: 400 m
  • Benzinkút: 100 km
  • Buszmegálló: 500 m
  • Marina: 500 m
  • Sport tevékenységek: 100 m
  • Disco club: 300 m
  • Nemzeti park: 150 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
A szállás mellett üdvözlőitallal, étteremválasztásban, strandon kirándulások megtervezésében, fűtött úszómedencével napozóágyakkal, valamint tulajdonosi meglepetéssel várjuk, ha több mint tíz éjszakát töltenek apartmanjainkban. Az apartman ára tartalmazza az idegenforgalmi adót, klímahasználatot, villanyt, vizet, őrzött parkolóhelyeket, VI FI korlátlan használatát.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Ivona
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 12 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Třinec, Csehország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+1, Július 2023
Csodálatos nyaralás

Igazán csodálatos volt a nyaralás Ivo és Jasmínkánál. A Trpajn üdülőhely csodálatos és békés környezetének, valamint a tulajdonosok által teremtett barátságos és családias légkörnek köszönhetően olyan nyaralásban volt részünk, amelyre sokáig emlékezni fogunk. És bár általában nem ugyanoda megyünk, itt kivételt teszünk, és már nagyon várjuk a következő évet.

Ajánlott :
A felülvizsgálat fordították cseh - Eredeti megjelenítése
Katowice, Lengyelország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A8, Június 2023
Fantasztikus

Izgatott házigazdák, nagyon segítőkészek, nagy odafigyelés és kapcsolattartás, kifogástalan apartmanok. Nagyon ajánlom. Ádám

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították lengyel - Eredeti megjelenítése
Wieluń , Lengyelország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A8, Július 2021
Ünnepek

Szép nyaralási kinyilatkoztatás. Mindig kellemes és otthonos légkör. Nagyon ajánlom

Ajánlott : Gyermekes családok,
A felülvizsgálat fordították lengyel - Eredeti megjelenítése
Mutasd meg az összes véleményt
Ivo i Jasminka Brljević Reklám mivel 2016
Beszél:
Horvát, Angol, Cseh, Lengyel,
Apartmanok Ivona lista már megtekintette 91070 idők óta 27.02.2016.