Apartmanok Villa NedeTrpanj - Dubrovnik

kikiáltási ár Ft 23.167 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Trpanj és a Dubrovnik!
Detailed description

Teljesen és korszerűen felszerelt két nagy és kényelmes apartman egy családi házban Trpanjban, egy gyönyörű halászfaluban a Peljesac-félsziget északi oldalán. A villa a tenger és a gyönyörű fenyő környezet közelében található, távol a zajtól és a mindennapi tömegtől, kilátással a tengerre és Trpanj központjára. Körülbelül 300 m-re van a falu központjától. Az apartman vendégei számára saját parkoló a ház előtt biztosított. A szállás ideális nagycsaládosok vagy baráti társaságok számára, akik szórakozásban és társasági életben szeretnének együtt nyaralni. nem elválasztva. Nagyméretű, 8 fős apartman 4 kényelmes szobával, 3 fürdőszobával, konyhával, nappalival és erkéllyel, a 6 fős apartmanban pedig 3 kényelmes szoba található. 2 fürdőszoba, konyha, terasz és erkély. Az apartmanok légkondicionáltak és teljesen felszereltek. Minden garantált, csak el kell jönni és élvezni Trpanj legszebb részét, amit méltán neveznek a Tündérek útjának. Üdvözöljük!

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Fizetés: a végösszeg 20%-a előleg, a többi érkezéskor. Írásbeli foglalási visszaigazolást küldünk. A vendég érkezési ideje 14 óra után, a vendég távozásának időpontja 9 óráig tart.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Foglalási visszaigazolás dokumentum foglalás esetén
Távolságok
  • Tenger: 10 m
  • Strand: 20 m
  • Belváros: 300 m
  • Élelmiszer: 300 m
  • Étterem: 300 m
  • Orvos: 400 m
  • Gyógyszertár: 400 m
  • Bank: 300 m
  • Posta: 300 m
  • Benzinkút: 7 km
  • Buszmegálló: 300 m
  • Repülőtér: 125 km
  • Marina: 300 m
  • Sport tevékenységek: 500 m
  • Disco club: 500 m
  • Kaszinó: 13 km
  • Nemzeti park: 100 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Sziklás strand,
Részletes leírás
A városban és környékén gyakori helyi bulik mellett a hely ideális kerékpáros kalandokhoz, hajókirándulásokhoz a közeli célpontokhoz, túrázáshoz, valamint Medjugorje, Mostar és Dubrovnik napi látogatásához. Az ár tartalmazza az üdvözlő italt.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Villa Nede
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 7 értékelés
SIEDLCE, Lengyelország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartmanok Villa Nede, Augusztus 2022
Nagyszerű nyaralás és apartman

Gyönyörűen berendezett apartman mesebeli kilátással. Anita nagyszerű tulajdonos, nagyon segítőkész. Elhelyezkedés közel a strandokhoz és a központhoz, csendes környéken. Klimatikus város, festői strandok, azúrkék tenger. Jó szívvel ajánlom, szívesen visszatérek ide.

Ajánlott : Gyermekes családok,
A felülvizsgálat fordították lengyel - Eredeti megjelenítése
Mrowla , Lengyelország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartmanok Villa Nede, Augusztus 2022
menő

Szép nagy apartman, szép kilátással a tengerre. Bőséges parkoló, leszállás a tengerre az apartman mellett. Közel Trpanj központjához és a Pozora strandhoz. Ajánlom!

Ajánlott : Aktív nyaralás, éjszakai élet, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó,
A felülvizsgálat fordították lengyel - Eredeti megjelenítése
Rzeszów, Lengyelország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A8, Augusztus 2022
Remek lakás

Nagyon szép és tiszta apartman lenyűgöző kilátással a kék tengerre. Nagy parkoló az épület előtt a horvát viszonyoknak megfelelően. Lent egy bájos vad strand található, ahol reggeli kávét fogyaszthat az Adriai-tenger és a kabócák zümmögése mellett. És mindez pár lépésre a lakástól... Csodálatos... Gyönyörű városi strand zuhanyzóval és öltözőkkel nagyon rövid távolságra. Trpanj összes étterme 10-15 perces sétára található. Nehéz ennél jobb helyet találni ezen kívül ilyen mesés kilátással.

Ajánlott : Aktív nyaralás, éjszakai élet, Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították lengyel - Eredeti megjelenítése
Mutasd meg az összes véleményt
Anita Miloglav Reklám mivel 2014
Beszél:
Horvát, Angol,
Többet a tulajdonos

A nevem Anita. Házas vagyok, három gyermekem van. Dubrovnikban élünk, és a trpanji házunk egy nyári oázis, ahová mindannyian szeretünk jönni, és különösen kötődünk hozzá. A családommal nagyon szeretünk utazni, gyakran szálltunk meg magánszállásokon, és tudjuk, hogy mennyire fontos, hogy jól érezzük magunkat, ezért mindent megteszünk, hogy Ön is jól érezze magát nálunk.

Apartmanok Villa Nede lista már megtekintette 53396 idők óta 09.02.2014.