Nyaralóház Pokraj MoraTrpanj - Dubrovnik

kikiáltási ár Ft 27.890 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Trpanj és a Dubrovnik!
Detailed description

Ez a gyönyörűen díszített nyaraló található, nyugodt, csendes környezetben, a tenger mellett. Ez három hálószoba, befogadására alkalmas öt ember, jól felszerelt konyha, nappali és egy terasz, amely lélegzetelállító kilátást nyújt a kristálytiszta víz. Ideális mindazok számára, akik szeretnének pihenni a hangok hullámok, napozni és úszni, amikor akarnak, gradelati és egész nap a szabadban. Van is egy egész kert grill, valamint két parkoló. A távolság a Trpanj festői településén, 15 perces séta a tenger.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Foglalás lehetséges e-mailben vagy mobiltelefon legalább két nappal a lehetséges érkezése. Minimum tartózkodás 6 nap. 50% -ának kifizetésére az előleg után azonnal a foglalás, és a fennmaradó 50% érkezéskor.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 10 m
  • Strand: 10 m
  • Belváros: 500 m
Beach típus
Sziklás strand,
Részletes leírás
Mi ingyenes transzfert is nyújt az érkező és induló légi járművek, a aerodoroma Split és Dubrovnik, feltéve, hogy minden poggyász elfér a csomagtartóban az autó Renault Laguna. A vendégek fogad majd a friss és helyi gyümölcsök és zöldségek, házi pálinkát és egy liter olívaolajat.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Nyaralóház Pokraj Mora
Matea Srhoj Reklám mivel 2016
Beszél:
Horvát, Angol, Olasz,
Nyaralóház Pokraj Mora lista már megtekintette 4526 idők óta 12.06.2016.