Szobák ŽaloTrpanj - Dubrovnik

kikiáltási ár Ft 0 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Trpanj és a Dubrovnik!
Detailed description

Magánszálláshely Pebble szobákat kínál tengerre néző házban a vízparton. Kényelmes és szellőző szobához saját privát erkéllyel, asztallal. Van egy nagy, teljesen felszerelt, klimatizált konyha két hűtő és szekrények saját edények és evőeszközök, valamint az alapvető fűszerek főzés és a reggeli benne van az árban.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
megjegyzések: Egy fürdőszoba a két szoba. Megjegyezzük, hogy a közös területeken rendszeresen fertőtleníteni és el van látva a tisztítószerek és az összes szükséges kiegészítők. Foglaláskor két szoba ugyanakkor a magán közös fürdőszoba gondoskodik akciós. A ház egy zónában tilos parkolni hosszabb, de csak néhány méterre az utcán ingyenes parkolási lehetőséget kínál. Idő az érkezési, 14 óra után, és megy akár 10 óra reggel.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 10 m
  • Strand: 60 m
  • Belváros: 20 m
  • Élelmiszer: 90 m
  • Étterem: 10 m
  • Orvos: 100 m
  • Gyógyszertár: 100 m
  • Posta: 90 m
  • Benzinkút: 12 km
  • Marina: 10 m
  • Sport tevékenységek: 40 m
  • Disco club: 1.2 km
Beach típus
Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
A konyhában, amellett, hogy a főzés ételek és a főzés, a főzés alapvető fűszerek (olaj, liszt, cukor, bors, só), valamint a kávé, a tea és a reggeli gabonapelyhek. Biztosított törölköző a szobában, ágynemű és takaró. Speciálisan előkészített és mappák helyeken vezetőként látnivalók Trpanj. WIFI-hozzáférés ingyenes. A fürdőszobák biztosított folyékony szappan, detergens kézi mosás és fertőtlenítőszer. Biztosított elsősegély doboz és vas asztallal.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Szobák Žalo
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 2 értékelés
N/A, Bosznia és Hercegovina
Fantasztikus! (5/5) Maradt Szobák Žalo, Július 2016
csodálatos szállás

Én már itt egy hétig a feleségemmel, és volt egy csodálatos időt! Először is, az időjárás csodálatos volt, másrészt a helyét a szállás tökéletes - csak néhány méterre van a tenger mellett a legmegdöbbentőbb kilátás. Élveztem annyira kávék reggel az erkélyen, a tengerre néző. Mi tetszett a legjobban, a kávézó csak alul egy objektumról -, hogy nagyon hasznos volt, amíg vártam a feleségem, hogy öltözzön fel :). Jóllehet, fürdőszoba megosztva több helyiség, én még soha nem várt vendégek másik szoba, így Én nem 't még észre, hogy mi volt közös fürdőszoba. Továbbá, fürdőszoba megtisztították a tulajdonos naponta, így mindent tökéletesen tiszta. Az utolsó, azt javasoljuk, ezt a szállást :)

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Regényes, A fogyatékossággal élő emberek,
A felülvizsgálat fordították angol - Eredeti megjelenítése
Sarajevo, Bosznia és Hercegovina
Fantasztikus! (5/5) Maradt Szobák Žalo, Június 2016
Csodálatosan!

Nemrég maradt Žal és wasgreat. A szoba szép és kényelmes, és mi volt igazán jó alvás. Élveztük a szép kilátás az erkélyről! A konyha jól szervezett, és tetszett, amit kellett saját külön edények és különösen a kávé és az összes reggelire. Minden nagyon tiszta, illatos és tiszta. A strand perc otthonról, mindezt egy pár méter. Mi biztosan jön újra!

Ajánlott : Aktív nyaralás, éjszakai élet, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították angol - Eredeti megjelenítése
Miho Ferri Reklám mivel 2016
Beszél:
Horvát, Angol,
Szobák Žalo lista már megtekintette 13417 idők óta 07.06.2016.