Apartmanok AnaTuranj - Zadar régió

kikiáltási ár Ft 10.087 / éj
Vendég értékelés alapuló 5 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

Teljesen és korszerűen felszerelt apartmanok Turnjében, a Sv. Filip és Jakov, mint Biograd és Zadar. Az ingatlan 5 perc sétára található a tengertől, 3 perc sétára az első étteremtől, 8 perc sétára a központtól és a templomtól, 3 kilométerre a Lidl áruháztól és benzinkúttól, 10 perc sétára Sv Filip i Jakov központjába. A háziorvos a Sv. Filip i Jakov, ahol az első gyógyszertár található. A tenger mellett homokon keresztül lehet elérni Biogradot. Biogradban van csónakázás ejtőernyővel, banántúra és vízisízési lehetőség. Ott jetskiket lehet bérelni. Turnjében kavicsos és homokos strand található. Egy nagy homokos strand csúszdával 10 perces sétával elérhető a Sv. Fülöp és Jákob. Üzemünkben mosoda található. A parkoló az udvarban zárt, ponyvával letakarva védi a naptól és az esőtől. Az apartmanok látogatása NEM megengedett, de CSAK a tulajdonossal egyetértésben, a látogatás 1 főre napi 10 euró, és minden éjszaka (csak ha ennyi ember számára van ágy) EXTRA, AZ ÉRTÉKELÉS +60 euró

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Az ideális érkezési idő 12:00 óra. Az ideális indulási idő délelőtt 10:00 óra előtt van.
Lakossági adót nem az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Belváros: 200 m
  • Élelmiszer: 200 m
  • Étterem: 100 m
  • Orvos: 1 km
  • Gyógyszertár: 1 km
  • Bank: 1 km
  • Posta: 1 km
  • Benzinkút: 3 km
  • Buszmegálló: 3 km
  • Vasútállomás: 25 km
  • Repülőtér: 25 km
  • Marina: 3 km
  • Sport tevékenységek: 500 m
  • Disco club: 25 km
  • Kaszinó: 25 km
  • Nemzeti park: 25 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand,
Részletes leírás
Szeretettel várunk gyermekes családot.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Ana
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 5 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Lund, Svédország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartmanok Ana, Augusztus 2016
2016 tökéletes nyaralás

Nyári 2016 volt a nagy sláger Mrs. Anne Turanj. Hosszú idő után, és a gyerekek, akik már nem várja meg, hogy a lehető leghamarabb fürödni a tengerben, nagyon nekünk vendégszeretően üdvözölte Mr. Ana egy hideg italt. Az épület voltunk azonnal lenyűgözte, mert a valóságban ez még szebb, mint a képeken. Mi különösen izgalommal ajánlatot Mrs. Anne használni a kertjében, ami nő a legjobb paradicsom, amit valaha ettem. Sok köszönet ezért. Tárolja a közelben LIDL ideális. Hogy nagyon tetszett, bár a szupermarketek Turanj ott minden lépésnél. Különleges Market Rocco, aki a tengerparton és a munka a hét 7 napján, akkor is meg kell emlékezni a hosszú után a fagylalt és hideg italok. Lakás berendezés pontos, mint a hirdetés. A lakás volt, szép és tiszta. Egy hét múlva megkapjuk az új ágynemű. Új törölköző zuhanyozáshoz tudnánk inkább a harmadik nap után az ünnep. A sót a tenger törölköző, mossa Mrs. Ana lakásában. A másik nagy köszönet érte. Ez nem ajánlom bármely más, az ő családja, valamint a legjobb barátod, vagy akár egy idegen. Egy nagy köszönöm, és megy a fogadó, Mrs. Ani.

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Turanj, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartmanok Ana, Július 2015
Lovely szállás

Volt egy nagyon kellemes és pihentető nyaralás gyönyörű Turanj. A lakás maga nagyon tiszta, és jön a A / C. A lefejtett konyha Engedélyezi a kényelmes lehetőséget sem főzni egyedül, vagy megy az egyik kiemelkedő éttermek a közelben. Mindent összevetve, nagyon korrekt ár-érték arány és a teljesen ajánlatos.

Ajánlott : éjszakai élet, Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Regényes,
A felülvizsgálat fordították angol - Eredeti megjelenítése
köln, Németország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartmanok Ana, Március 2016
csodálatos emlékek

A múlt hónapban a családom és én látogasson el a lakás Ana Turanj voltunk csak izgatott. Eltekintve a nagy hely van, közvetlenül észre a meleg vendégszeretet, a család, aki adhatna nekünk sok bennfentes tippeket. Ellenkező esetben a lakás nagyon tiszta és kiváló állapotban. Összességében, mi volt a fantasztikus két hét, és volt a tökéletes kombó a cselekvés és a pihenést. Mi jön vissza jövőre biztosan újra!

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Regényes,
A felülvizsgálat fordították angol - Eredeti megjelenítése
Mutasd meg az összes véleményt
Zeljka Milanovic Reklám mivel 2015
Beszél:
Horvát, Angol, Német,
Apartmanok Ana lista már megtekintette 112486 idők óta 23.04.2015.