Apartmanok MariaSavudrija - Isztria

kikiáltási ár Ft 7.812 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Savudrija és a Isztria!
Detailed description

APP1 2 2: Teljesen és korszerűen felszerelt apartman, első sor a tenger felé. Az apartmanban egy hálószoba franciaággyal, nappali két pótággyal, konyha, előszoba, fürdőszoba és tengerre néző terasz található. A létesítmény Zambratija csendes részén található, a tengerparton, távol Umag központjától, 4 km -re. A turistavonat és a tengerparti sétány összeköti a városközpontot 20 perc alatt. Az apartman légkondicionálóval, műholdas TV -vel, konyhával, hűtőszekrénnyel, vezeték nélküli internettel és parkolóhellyel rendelkezik. Grillezési lehetőség. APP 2 2 1: Új építésű apartman, az első sorban a tengerhez, nagy terasszal, hálószobával franciaággyal és terasszal, nappalival, konyhával, fürdőszobával WC -vel és egy nagy terasszal, kilátással a tengerre. APP3: kényelmes stúdióapartman teljesen felszerelt, modern konyhával, légkondicionálóval, két / három fő részére, amely mindent tartalmaz, amire szüksége van a nyaraláshoz az első sorban a tenger felé. Az Apartments Maria ideális hely a nyaraláshoz.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Az előleg előre fizetendő. Bejelentkezés 15 óra, kijelentkezés 10 óra. További személyek díja napi 10 euró. A háziállatok díja napi 10 euró
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Foglalási visszaigazolás dokumentum foglalás esetén
Lemondási feltételek
Az előleget rendkívüli helyzetek miatt térítik vissza, azaz ha a határok zárva maradnak abban az időben, amikor a vendég lefoglalta a szállást.
Távolságok
  • Tenger: 10 m
  • Strand: 10 m
  • Belváros: 4 km
  • Élelmiszer: 30 m
  • Étterem: 200 m
  • Orvos: 2 km
  • Gyógyszertár: 4 km
  • Bank: 2 km
  • Posta: 2 km
  • Benzinkút: 2 km
  • Buszmegálló: 4 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Az Umag egy maroknyi tevékenységet kínál Önnek, amelyet szabadidejében végezhet, például kerékpározást, mi pedig lehetőséget kínálunk arra, hogy kerékpárt béreljen velünk tartózkodása alatt. Szintén mindössze 12 kilométerre található Horvátország legnagyobb aquaparkja, az Istralandija, amely egész napos szórakozást kínál. Segítünk egynapos hajókirándulások szervezésében is az egész Isztriai-tenger partján.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Maria
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 3 értékelés
Ząbki , Lengyelország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+1, Augusztus 2021
Maria apartman

Szép nyaralást töltöttünk kedves tulajdonosokkal. Ajánlok egy lakást, közel a tengerhez, csendes környéken. Jövőre vissza akarunk térni ide.

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Regényes, Emberek háziállatok, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították lengyel - Eredeti megjelenítése
Weilheim, Németország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4, Augusztus 2020
Nagyon kedves bérbeadó, remek lakás!

Ezt a lakást mindenképpen tudjuk ajánlani! A strand nagyon közel van, a gyerekekkel ez a megfelelő helyszín! Nagyon kedves földesúr!

Ajánlott : Aktív nyaralás, Gyermekes családok, Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították német - Eredeti megjelenítése
München , Németország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4, Augusztus 2020
Nagyon szép földesurak

Izgatottak vagyunk ez a lakás és a tengerre néző kilátások miatt! A lakásban mindent megtalál, amire szükség van a nyaralásához. Nagyon jó parkoló az ajtó előtt! Autóval 10 perc alatt vásárolhat Umagban, vannak olyan nagy piacok, mint a Kaufland !, Lidl, Plodine és Spar! Ez a gyermekek számára is tökéletes nyaralás, nem messze van egy hegymászó park, és 20 km-re van egy csodálatos vízipark! A ház tulajdonosai nagyon barátságosak és kedves emberek! Köszönjük újra egy ilyen csodálatos vakációt!

Ajánlott : Aktív nyaralás, Gyermekes családok, Emberek háziállatok,
A felülvizsgálat fordították német - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Szia

Nagyon köszönöm ezeket a gyönyörű szavakat. Megszabadít minket, a Dass Sie eine tolle Zeit hatten Lg gam. Fű

Petra Travaš Reklám mivel 2015
Beszél:
Horvát, Angol, Német, Olasz, Szlovén,
Többet a tulajdonos

Kedves vendégeink, olyan családok vagyunk, akik hosszabb időn keresztül foglalkoznak az idegenforgalom és a magánszállásokkal, apartmanaink Zambratija és Umag területén találhatók. Minden apartman felszereltsége mindent megtesz, hogy az üdülés a lehető legkellemesebb legyen. Üdvözöljük az App Maria-n

Apartmanok Maria lista már megtekintette 68224 idők óta 02.07.2015.