Apartmanok MeryDugi Otok Veli Rat - Horvát szigeteken

Vendég értékelés alapuló 3 értékelés
Nagyon jó 4/5
kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek

Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 20 m
  • Strand: 20 m
  • Belváros: 500 m
  • Élelmiszer: 100 m
  • Étterem: 100 m
  • Nemzeti park: 40 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand,
Térkép nézet
Vendégértékelések
Nagyon jó 4/5
Vendég értékelés alapuló 3 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
H zagreb, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Június, 2018
Tökéletes vakáció

A partnerem és én csak a kiválasztott lakásban volt öt nap, és a lakás mindannyiunkban (méret, felszerelés, tisztaság) tökéletes volt. Helye is tökéletes - a kompkikötő, a Sakarun strand és a nagy háború közelében, ahol élveztük az úszást és a naplementét lenyűgözően a világítótorony lábánál. Mivel az apartmanban nincs erkély, a házigazdák lehetővé tették számunkra, hogy a teraszt, beleértve a grillet is. A hűvös teraszok a jázmin virágot alkotják, így a jázmin virágok illatát élvezhettük. Chillynek van egy parkolója az autóknak. A házigazdák nagyon kedvesen fogadtak minket - üdvözöltek minket a mólón, kedvesen és türelmesen válaszoltak minden érdeklődésünkre, elmagyarázott minket és elküldtek minket a sziget minden helyére, amelyet nem szabad elfelejteni, még felajánlott, hogy menjen el és vegyen nekünk jegyet a kompnak.

Ajánlott:
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Dameer Koprivnica, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Július, 2017
tökéletes

Mi maradt 15 nap, felesége és gyermeke is. A lakás tiszta és szépen berendezett, tökéletes békét és nyugalmat. A tulajdonosok több, mint barát, a hölgy még csomagolni a házi pite és megtisztelt bennünket. Az Úr mindig szívesen beszélgetni velünk, tőle sokat tanultunk érdekes tényeket Long Island. Nem kell kifogást a szálláshely vagy szolgáltatás. Mi lesz boldog, hogy jöjjön vissza!

Ajánlott: Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Nemam Zagreb, Horvátország
Közepesen (2/5) Maradt Július, 2017
Nem minden olyan rózsás

Nem voltam megelégedve elsősorban tulajdonos a lakás. Mivel a végére ért (14 nap) nem egyikünk sem kérni, hogy hogyan vagyunk. Vagyunk elégedettek. Még az utolsó napon nem zavarja, hogy jöjjön hozzánk. Tehát elindultunk búcsú nélkül. 100 euró naponta kell legalább WC-papír és mosószer ételeket. És még azt is rongykorong rongykorong volt, hogy elégessék. Levegő, hogy a lakásban nem elég hűlni két hálószoba és egy konyha helyiség. Díszítő lakások nincs kifogása

Ajánlott:
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Marija Sandalić Reklám mivel 2016
Beszél:
Horvát, Angol, Német, Olasz,