Apartman ProvidencaVinišće - Split régió

kikiáltási ár Ft 11.639 / éj
Vendég értékelés alapuló 2 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

A szép apartman Providenca egy kis Vinišće halászfalu központjában található, és ideális egy csendes családi nyaraláshoz. Az apartman a tengerparttól 30 m-re található a tengertől. Az apartman két hálószobából, nagy nappaliból, konyhából étkezővel és fürdőszobából áll. A szállás 5 fő számára alkalmas, pótágyak száma 1 lehet. Gyerekágy is rendelkezésre áll. A lakástól 100 méterre van egy piac, posta, ATM, kávézók és éttermek.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Távozási idő - 10. 30 óráig, bejelentkezés 14-21 órától. Az idegenforgalmi adót az ár tartalmazza. A légkondicionálót az ár tartalmazza. A takarítást az ár tartalmazza.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
Az előleg a teljes szállásár 30% -a.
Távolságok
  • Tenger: 30 m
  • Strand: 30 m
  • Belváros: 200 m
  • Élelmiszer: 100 m
  • Étterem: 100 m
  • Orvos: 8 km
  • Gyógyszertár: 8 km
  • Posta: 200 m
  • Benzinkút: 25 km
  • Repülőtér: 25 km
  • Marina: 8 km
Beach típus
Kavicsos strand,
Részletes leírás
Közvetlenül a lakás mellett található egy utazási iroda, amely szállítási szolgáltatásokat nyújt, kirándulások szervezését, kajakok, pedálcsónakok, csónakok és hasonlók kölcsönzését. A város közelében, körülbelül 20 km-re Trogir, az UNESCO védelme alatt álló város. Igény szerint a városnézés érdekes környező helyeket és városokat (Primosten, Rogoznica, Krka Nemzeti Park) ajánljuk.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartman Providenca
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 2 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Požega, Horvátország
Nagyon jó (4/5) Maradt A4+1, Július 2020
Kellemes és békés családi vakáció!

Brankica tulajdonos kellemesen és kedvesen fogadott minket házi likőrrel, crostulival és természetesen egy mosollyal! A lakás kényelmes, szépen berendezett és mindent tartalmaz a kellemes családi nyaraláshoz. A strand könnyen megközelíthető, valamint egy üzlet, pékség és egy állvány friss gyümölcsökkel és zöldségekkel! A sétány az egész öböl mentén fekszik, és könnyű esti sétákra alkalmas a tenger mellett. Ajánljuk egy csendes családi nyaralást!

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Kedves Marietta, köszönöm! ❤

Köszönöm kedves Marijeta a kedves kommentárért ❤ Csodálatos vendégek voltatok, és mindig szívesen látom otthonomat. A legjobb jót kívánok neked, köszönöm az egész családot, remélem, hogy majd valamikor újra találkozunk. Hug, Brankica.

Hajdina, Szlovénia
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4+1, Augusztus 2019
Teljesen élvezetes nyaralás

Első alkalommal Vinišće-ben három gyerekkel (3, 5 és 8 éves), és az első pillanattól az utolsó napig élvezzük minden pillanatainkat. Kedves üdvözlet a tulajdonostól, Brankica, szép lakás, tengerpart egy kéznél, üzlet, pékség és piac a sarok mögött. Apramentben mindent meg kell adni a családias tartózkodáshoz. Határozottan visszatérünk és ismét boldoggá teszjük családunkat. Köszönet Brankica-nak felejthetetlen üdülési élményért az idei évért. Péter

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok,
A felülvizsgálat fordították angol - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Üdvözlet

Kedves Peter, Köszönöm a kedves szavakat. Kellemes volt, hogy te és családod is a lakásomban volt. Csodálatos vendégek vagytok, és mindig üdvözöljük házamban. Remélem újra meglátjuk. Üdvözlettel Önnek és családjának Brankica.

Brankica Lozić
Beszél:
Horvát, Angol,
Többet a tulajdonos

Brankica vagyok Splitből. Gyógytornász vagyok. Szeretem a természetben maradni. Természetes kozmetikumokat készítek.

Apartman Providenca lista már megtekintette 37963 idők óta 26.03.2018.