Apartman L&LVir - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 7.747 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Vir és a Horvát szigeteken!
Detailed description

Az apartman Žita-öbölben található, felújított és légkondicionált, 60 négyzetméter. 2 hálószoba, egy nagy nappali konyhával, egy fürdőszoba és egy nagy terasz, gyönyörű kilátással a tengerre és a Velebitre. Az egyik szobában egy franciaágy található, a másikban két egyszemélyes ágy és éjjeliszekrény található. Az apartman 4 fő részére biztosít helyet, de a nappaliban 2 további személy van, akiknek felárat kell fizetniük. Az apartman az 1. emeleten található, nagy fedett terasszal és biztonságos parkolóval rendelkezik. Egy önálló vízmelegítő és -hűtő készülékkel rendelkezik. Lehetőség van kiságy használatára. A strand mindössze 50 méterre van az apartmanoktól, kavicsos és betonozott, enyhe tengeri bejárattal. Ideális kisgyermekes családok számára. A strandon két kávézó és étterem, valamint egy egész napos pékség található. 100 méterre az apartmantól több élelmiszerbolt is van. Az apartman 3 csillagos besorolású.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Az érkezés szombaton 14 óra után történik, és 10 óráig indul. A tartózkodás minimális időtartama 7 nap. Az 5. vagy 6. személyre vonatkozó pótdíj személyenként 10 EUR. A felnőttek adókedvezménye 9 kn, 13 és 18 év közötti gyermekek esetében 4, 5 kn, míg 13 évnél fiatalabb gyermekek esetében az idegenforgalmi adó nem kerül felszámításra. Foglaláskor meg kell fizetnie a 100 eurós előleget a foglalás megerősítéséhez, a többi pedig érkezéskor. Az éghajlat használata naponta 5 euró. Üdvözöljük ...
Lakossági adót nem az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 50 m
  • Strand: 50 m
  • Belváros: 2 km
  • Élelmiszer: 100 m
  • Étterem: 50 m
  • Gyógyszertár: 2 km
  • Posta: 2 km
  • Benzinkút: 5 km
  • Buszmegálló: 3 km
  • Repülőtér: 35 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Beton strand,
Részletes leírás
A Vir Travel Agency kirándulásokat szervez a Krka vízesések, a Plitvicei Nemzeti Park, a Kornati és más érdekes helyek közelében Vira szigetén. Kerékpárokat, kerékpárokat, hajókat, vitorlákat és még többet is bérelhet a Turisztikai Ügynökségnél. A központban búváriskola van. A Nin-lagúnában is ajánlott egy gyógyiszap, valamint látogatás a gyönyörű történelmi városba, Zadarba.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartman L&L
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 4 értékelés
Požega, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4, Július 2020
Nagyszerű szállás

Kiváló szállás, jól felszerelt apartman, barátságos és barátságos házigazdák. A teraszról gyönyörű kilátás nyílik a tengerre, a strand szoros és szépen berendezett. Pékség, üzlet és kávézó a közelben. Nagyon elégedettek vagyunk, és vágyunk van arra, hogy újra jöjjön.

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Zagreb, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4, Június 2020
Nagyszerű szállás!

A lakás tiszta, tágas és jól felszerelt. Nagy terasz, gyönyörű kilátással a tengerre, amely a nap nagy részében árnyékban van. A tengerpart és a tenger gyönyörű. Nagyszerű nyaralás! A házigazdák barátságosak és kedvesek.

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Celje, Szlovénia
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4, Augusztus 2019
Nagyszerű szállás

Az apartman egy gyönyörű strand közelében található, tökéletes a gyermekek számára. A nagy teraszról csodálatos kilátás nyílik a tengerre és a Velebitre. A lakás rendben és tiszta, mindennel, amire szükség van a kényelmes tartózkodáshoz. A házigazdák barátságosak és barátságosak. Mindenkinek ajánlom! Mojca, Celje

Ajánlott : Gyermekes családok,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Mutasd meg az összes véleményt
Ana Laškarin Reklám mivel 2015
Beszél:
Horvát, Angol,
Többet a tulajdonos

Üdvözöljük az új lakás, akkor nem fogja megbánni ... de akkor vissza ...

Apartman L&L lista már megtekintette 30498 idők óta 05.03.2015.