Apartmanok PeriskaVir - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 7.722 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Vir és a Horvát szigeteken!
Detailed description

Gyönyörűen berendezett két hálószobás apartmanok a sziget Vir Apartman 4-6 fő befogadására alkalmas, egy hálószoba franciaággyal, egy hálószoba két egyszemélyes ággyal, teljesen felszerelt konyha minden szükséges edények, egy nappali kanapéval, egy tágas fürdőszoba és erkély vagy terasz tartozik. Minden apartman légkondicionált, TV-vel és a lehetőséget a szabad az internet használatát (Wi-Fi) Minden apartman külön bejárattal rendelkezik. Elöl egy közös kert grill.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Fenntartások megerősítik kézhezvételét követően az előleg 20% ​​-a az ár.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 200 m
  • Strand: 200 m
  • Belváros: 1 km
  • Élelmiszer: 200 m
  • Étterem: 200 m
  • Gyógyszertár: 500 m
  • Posta: 300 m
  • Buszmegálló: 200 m
Beach típus
Homokos tengerpart,
Részletes leírás
A gyönyörű homokos tengerparton található, a parttól 150m. Üzletek, sportlétesítmények, pékségek, éttermek, stb található, a parttól 200 m-re. Távolság a központtól 1000m. A part a sziget Vir díszített főként homokos és kavicsos strand, részben közelében található fenyves kristálytiszta víz, így ez a sziget tökéletes hely egy családi nyaralás. Majdnem 300 napsütéses nap évente teszi ideális hely a szabadság. Közel két, északi és déli biztosítania kell annak lehetőségét, hogy a kellemes fürdő és nyári szél. A déli az északi, egy hordó a déli strandok. Rocky partján északnyugati részén a sziget, amely gazdag növény- és állatvilága, vonzó búvárkodás terület a tenger szerelmeseinek mélységben. Számos öblök és öblök a mólók teszik partra hajósok útban egy l
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Periska
Biljana Sejdinović Reklám mivel 2014
Beszél:
Horvát, Angol, Német,
Apartmanok Periska lista már megtekintette 12551 idők óta 05.03.2016.