Apartmanok MaslinaVis - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 5.440 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Vis és a Horvát szigeteken!
Detailed description

Apartman Olive *** - Csukló Új építésű lakás Olive és elhelyezni az öbölben csukló, 10 km-re a város Vis Komiža vagy egy családi házban az első emeleten. 50 m2, felszerelt modern konyha, étkező, nappali, ami szintén egy hálószoba 2 fő részére fürdőszoba, amely tartalmaz egy WC-vel, zuhanyzóval és mosógéppel. Apartman tartalmaz egy fedett terasz (20 m2). Parkolóhely biztosított a lakásban. ---- Apartman Olive II *** - Csukló Új építésű lakás Olive II található az öböl csukló, 10 km-re a város Vis Komiža vagy egy családi házban a második emeleten. 60 m2, felszerelt modern konyha, étkező, nappali, hálószoba és fürdőszoba, amely magában foglalja a WC-vel, zuhanyzóval és káddal. A lakáshoz tartozik egy erkély (6 m2).

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Kérjük, a foglalás visszaigazolás részünkről előleg összege 30%-a kialkudott vételár. Idegenforgalmi adó az árban. Foglalás fogják erősíteni csak előleg 30%-a számlánkra. Fizetés foglalást visszaigazoló e-mailben vagy telefonon. Az egyensúly fizetendő érkezéskor a lakásban 24 órán belül. Ha a lemondás a fenntartás, az előleg befizetés nem kerül visszafizetésre. Az apartmanok rendelkezésre érkezéskor 13.00 és távozás 10.00 óráig.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 200 m
  • Strand: 200 m
  • Élelmiszer: 200 m
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Sziklás strand,
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Maslina
Marina Perković Reklám mivel 2014
Beszél:
Horvát, Angol, Német,
Apartmanok Maslina lista már megtekintette 6145 idők óta 25.04.2014.